- 8 Kasım 2021
- 477
- 554
- 33
- Konu Sahibi Cadiiii03443
-
Hadi inşallah sonuçlarımız iyi olur inşallahYarın döllenme belli olur.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızBenimde pazartesi kontrol var
Sabahları gonalf 300 ml ve meriofert yapıyorum bı de klomen var sbaah akşam
Bakalim pazartesi ne dicekler
Cetrotide goturcem yanımda
İnşallahİnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Benim güya özel ama isteğim gibi bilgi vermiyorlar bende merak ediyorum yumurtalar dolu mu sağlıklı mı spermle birleştiriler mi
11Saat kaç gibi opu olmuştunuz
MaşallahBenim on tane toplanmış ama durumları hakkında bilgi yok inşallah hepsi sağlıklı emriyo haline dönüşür ve tutunur amin
Hadi inşallah güzel haberler gelir sizden deBenimde pazartesi kontrol var
Sabahları gonalf 300 ml ve meriofert yapıyorum bı de klomen var sbaah akşam
Bakalim pazartesi ne dicekler
Cetrotide goturcem yanımda
Tarlusal mi vardı yerineCetrodite i yine bulamamanin vermiş olduğu sinir ve öfke içindeyim.
Son dakika Tedavi uzayınca gerildim yine bı...
Onun yerine bir hap yazdı 20 TL mis hap. Eczacı bu hap ilaçtan daha etkili dedi
Ben böyle baktım tabi..........
EvetTarlusal mi vardı yerine
Madem öyle niye o iğne diye tutturıyorlar acabaCetrodite i yine bulamamanin vermiş olduğu sinir ve öfke içindeyim.
Son dakika Tedavi uzayınca gerildim yine bı...
Onun yerine bir hap yazdı 20 TL mis hap. Eczacı bu hap ilaçtan daha etkili dedi
Ben böyle baktım tabi..........
Bilsem... Ama ilacın yan etkisi çok depresyona sokuyormus. Sanki çok normal mişiz gibiMadem öyle niye o iğne diye tutturıyorlar acaba
Yok yok yakma, lazım olacakBilsem... Ama ilacın yan etkisi çok depresyona sokuyormus. Sanki çok normal mişiz gibizaten depresyondayim evi yakmak inşallah.
Hadi canım benim.insallah tutunur annecigineKızlar benim pazartesi opu olmuştu, 4 yumurta olmuştu, sadece 1i embriyo olmuş. Bugün öğlen transferim var. Dua ederseniz sevinirim
Geçmiş olsun çok inşallah güzel haberler alırsınız. Bende çarşamba günü opu oldum 10 yumurtadan sadece 2 si döllenmiş bugün 2. Günleri inşallah benim de 5. Güne ulaşırKızlar benim pazartesi opu olmuştu, 4 yumurta olmuştu, sadece 1i embriyo olmuş. Bugün öğlen transferim var. Dua ederseniz sevinirim
Teyomm inşallah güzel haberlerle gelirsin haber verirsinKızlar benim pazartesi opu olmuştu, 4 yumurta olmuştu, sadece 1i embriyo olmuş. Bugün öğlen transferim var. Dua ederseniz sevinirim
Yok canım tarlusal ben adet olabilmek için kullandım sıkıntısız bir hapBilsem... Ama ilacın yan etkisi çok depresyona sokuyormus. Sanki çok normal mişiz gibizaten depresyondayim evi yakmak inşallah.
Yok yakmayın inşallah bebişinizle mutlu günler yaşamayı nasip etsin inşallah rabbimBilsem... Ama ilacın yan etkisi çok depresyona sokuyormus. Sanki çok normal mişiz gibizaten depresyondayim evi yakmak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?