- 8 Kasım 2021
- 477
- 554
- 33
- Konu Sahibi Cadiiii03443
-
Yok niye öyle diyeyim bende anesteziden çok korkuyordum bu 3.olduğu için sanırım biraz alıştım gibiKorkutan da anestezi... Şimdi dicen ki madem korkuyon nasi dogurcan..... Onu hiç bilmiom iste ölüp ölüp dirilirim artik
Benim biraz ağrılarım var sizin nasıl durumlar
İnsallah kizlar dualarım sizinleBenimde ağrım var anestezi etkisi bitmedi herhaldesersem gibiyim. Yarın inşallah güzel haberler almak dilegiyle
Cumartesi toplanır seninki de muhtemelenİnsallah kizlar dualarım sizinleben son kontroldeyim bana da yumurta toplama için bi gün verecektir heralde
Çok değişken büyüyorlar ya 11 olan 13 olmuş.... 13 olan 16 olmuş... 16 olan 17 olmuş. En büyüğü 17 şuan. İğneleri de aksatmadim ama...
İlk başta görünmeyen yumurtalarda geriden geliyor 10mm bile var.
Doktorum hocasına sorup donecek. Büyük ihtimalle ben iğneye devam. Siz benden önce doguracaksiniz heralde
Amin canım benim.allah razı olsun. Ptesi toplamaymis bnm degüzel olsun sonunda geç olsun güç olmasın
Hadi hayırlısı olsun inşallahAmin canım benim.allah razı olsun. Ptesi toplamaymis bnm de
Size yumurtaların durumu hakkında bilgi verdiler mi beni yarın arayacaklarEvet canım toplandı bitti. Bakalım ne olacak
Amin canım benim sizinde rabbim yüzümüze guler inşallahHadi hayırlısı olsun inşallahbol kaliteli yumurtaların toplanır
Size yumurtaların durumu hakkında bilgi verdiler mi beni yarın arayacaklar
Benim bulunduğum yer yarın bilgi verecek daha sonra 5.gün aranırısınız dediler emrilog her gün bilgi verilmesini doğru bulmuyormuş bakalım nasıl geçecek 5 günBilgi spermle birleştirmeye başladıklarını söylediler Yarın saat 11 gibi arayıp ogrnebeilecegiminsoylediler
Sizin devlet hastanesi mi özelmiydiBilgi spermle birleştirmeye başladıklarını söylediler Yarın saat 11 gibi arayıp ogrnebeilecegiminsoylediler
DevletSizin devlet hastanesi mi özelmiydi
Benim on tane toplanmış ama durumları hakkında bilgi yok inşallah hepsi sağlıklı emriyo haline dönüşür ve tutunur amin
Benim güya özel ama isteğim gibi bilgi vermiyorlar bende merak ediyorum yumurtalar dolu mu sağlıklı mı spermle birleştiriler miDevlet
Benim güya özel ama isteğim gibi bilgi vermiyorlar bende merak ediyorum yumurtalar dolu mu sağlıklı mı spermle birleştiriler mi
Saat kaç gibi opu olmuştunuzBilgi spermle birleştirmeye başladıklarını söylediler Yarın saat 11 gibi arayıp ogrnebeilecegiminsoylediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?