Tüp bebek tedavisinde ilaclar

Bende tüp bebeğe başlamadan önce içtim biraz duysallaşıyor insan bende öyle etki etmişti
Ben Aradım döllenme gerçekleşmiş kaçı dollendi ne durumda dedim şuan erken yarın da tekrar bakalım Bi dedi 3 Gün ya transfer yada 5 e gidişi izleyecekler artık bilmiyorum

Geçmiş olsun çok inşallah güzel haberler alırsınız. Bende çarşamba günü opu oldum 10 yumurtadan sadece 2 si döllenmiş bugün 2. Günleri inşallah benim de 5. Güne ulaşır çok dua ediyorum
İnşallahhhh ulaşır, abdestimi aldım transfer öncesi hepimize dua edeceğim

İnşallahhhh ulaşır, abdestimi aldım transfer öncesi hepimize dua edeceğim
Amin Allah kabul etsin ben it gibi calistigimdan şuan dua hatlarim kapalı akşam bende baslicam... Hoş 3 aydır her gece sabaha karşı herkese burdakileri hep dualar ettim rabbim kabul eder inşallah

Yok canım tarlusal ben adet olabilmek için kullandım sıkıntısız bir hap
Ben dostinex diye bir ilaç kullanmıştım bir ay önce.. o bı ay öncesine kadar herkesle çok iyi olan ben... Başta k.validem ve görümcem olmak üzere herkesi malesef siradan gecirdim şuan hepsi benimle küs galiba biraz iyi ettim ama beni çok fena depresyon a sokmuştu. Kocami önce ikametten düşürüp sorasinda boşanma davası açtım. Bütün bunlar 20 günde oldu.
Allah muhafaza evlerden ırak......

İğne bulamadık hap a döndük mecbur. Acil bir ilaç almam gerektiğinden. Bizimki de taze ttansfer olmayacakmis ilaca döndüğümden. Ama yapacak biseyim yoktu

İğne bulamadık hap a döndük mecbur. Acil bir ilaç almam gerektiğinden. Bizimki de taze ttansfer olmayacakmis ilaca döndüğümden. Ama yapacak biseyim yoktu
Hakkında hayırlısı olsun bunda da vardır bir hayır benim de başta taze transfer di sonra polip çıktı iptal oldu dün den beri de aramadılar beklemedeyim

ayyy bu nasil bir ilacmis oyle.. cok etkilemis seni, simdi nasilsiniz esinle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…