Tüp bebek tedavisinde ilaclar

Bu gün emriyolog bi kaç tane daha var ama iki gün daha gözlemleyecepiz dedi ona göre iki gün sonra haber veririz dedi peki sormak istediğim şu ben hiç 7.gün emriyo duymadım bu mümkün mü
7. Gün çok geç çünkü anne karnında tutunma süresi var. Sürekli bolunemiyor embriyo. Hatta çoğu Dr 2. Gün transfer yapıyormuş en iyi gelişim yeri anne rahmi diye

lifeve siz bizden önce transfer oldunuz inşallah tüm süreciniz olumlu ilerler siz de bizimle tecrübelerinizi paylaşırsınız

Amin amin amin dileyen isteyen herkese Rabbım nasip etsin binlerce kez şükürler olsun tüp bebek bile deneyemezsniz demislerdi 0 spermle şimdi 5. Gün ve doldurulan 1 embryom daha oldu. Gerisi Allahını takdiri her gün stres sikintiydi embroyo olması bile nimet kızlar yaşayan bilir. Sperm çıkmayınca tüp bebek bile denenmiyor. Sizde zamanı gelince olursunuz inşallah.

Bu gün emriyolog bi kaç tane daha var ama iki gün daha gözlemleyecepiz dedi ona göre iki gün sonra haber veririz dedi peki sormak istediğim şu ben hiç 7.gün emriyo duymadım bu mümkün mü
Bende 6. Günü duymuştum 7 yi hiç duymadım. Iyi bir merkez sanırım 7 ye kadar bekletebildiklerine göre güven Allaha onun dediği olur

Meraba canim benimde prolutex ignem ultragest fitilim ve estrofem kullaniyorum . Benimde 2.ci tedavim ve donmuş embrio tranaferim var bu cuma gunu inşallah saglicakla Tutunabilirler
Rabbim kimsenin elini boş cevirmesin cok zor bi süreç ilk tedavimi maglesef düsükle sonuclandirdim

Çok geçmiş olsun gerçekten arkadasim rabbim açılan hiç bir eli hiç bir duayı geri cevirmesin inşallah. Sanırım bnm de ya Perşembe ya cuma transferim...

Çok geçmiş olsun gerçekten arkadasim rabbim açılan hiç bir eli hiç bir duayı geri cevirmesin inşallah. Sanırım bnm de ya Perşembe ya cuma transferim...
Amiiin canim benim insalllah Rabbim buyuk vardir yeri ve zamani. Rabbim duâlarimizda bulustursun bizlerii hadi inşallah ikimizde ayni gün olabiliriz Rabbim yar ve yardimcimiz olsun ve miniklerimiz bize sım sıkı tutunsunlar inşallahh

Amiiiiiiinnnnnnnn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…