- 29 Şubat 2020
- 754
- 600
- 103
- Konu Sahibi Cadiiii03443
-
7. Gün çok geç çünkü anne karnında tutunma süresi var. Sürekli bolunemiyor embriyo. Hatta çoğu Dr 2. Gün transfer yapıyormuş en iyi gelişim yeri anne rahmi diyeBu gün emriyolog bi kaç tane daha var ama iki gün daha gözlemleyecepiz dedi ona göre iki gün sonra haber veririz dedi peki sormak istediğim şu ben hiç 7.gün emriyo duymadım bu mümkün mü
Neden böyle söyledi acaba emriyolog anlamadım gelişme ihtimali yoksa7. Gün çok geç çünkü anne karnında tutunma süresi var. Sürekli bolunemiyor embriyo. Hatta çoğu Dr 2. Gün transfer yapıyormuş en iyi gelişim yeri anne rahmi diye
Bilmiyorum olabilirse ama ben hiç duymadım canım yaNeden böyle söyledi acaba emriyolog anlamadım gelişme ihtimali yoksa
Aynen bende hiç duymadım o yüzden şaşırdım doğrusuBilmiyorum olabilirse ama ben hiç duymadım canım ya
Saol canım inşallah herkesi araştır hale geldim. Paranoya oldu herhalde 2 denemem halbuki sende inşallah çok güz haberler alırsınHadi hayırlı haberlerle gelirsin inşallahdarısı başımıza endişeli bir bekleyiş var bende
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinSaol canım inşallah herkesi araştır hale geldim. Paranoya oldu herhalde 2 denemem halbuki sende inşallah çok güz haberler alırsın
lifeve siz bizden önce transfer oldunuz inşallah tüm süreciniz olumlu ilerler siz de bizimle tecrübelerinizi paylaşırsınız
Bende 6. Günü duymuştum 7 yi hiç duymadım. Iyi bir merkez sanırım 7 ye kadar bekletebildiklerine göre güven Allaha onun dediği olurBu gün emriyolog bi kaç tane daha var ama iki gün daha gözlemleyecepiz dedi ona göre iki gün sonra haber veririz dedi peki sormak istediğim şu ben hiç 7.gün emriyo duymadım bu mümkün mü
Polisten bende ameliyat oldum ilk denememden önce ufak bir operasyon dikiş olmuyor bir şey yok rahat geçiyorDaha adetim olunca polip olup olmadığına bakılacak polip varsa ameliyat olacağım sonra transfer yapılacakmış
İlaç estrofem Protestan 200 günde 3 kere bu kadarhayırlı olsun canım. Evet işlemden dolayı hafif leke olabiliyor. Sağlıkla tutunsunlar inşallah. Çift transfer değil mi? Ne ilaç verdiler
Hadi sağlıkla tutunsunlar kuzularİlaç estrofem Protestan 200 günde 3 kere bu kadar
Opu ya mı benziyor hemen ayağa kalkıp işe gidilebilyor muPolisten bende ameliyat oldum ilk denememden önce ufak bir operasyon dikiş olmuyor bir şey yok rahat geçiyor
Meraba canim benimde prolutex ignem ultragest fitilim ve estrofem kullaniyorum . Benimde 2.ci tedavim ve donmuş embrio tranaferim var bu cuma gunu inşallah saglicakla TutunabilirlerSelam kızlar yollarımız hayırla sonuçlansın inşallah bende perşembe günü donmuş embriyomu transfer olacağım allahın izniyle şuan prolutex iğne duphaston prednol folik asit estrofem ve coraspin haplarını kullanıyorum.. Rabbim yardımcımız olsun güzelce tutunsun miniklerimiz
Çok geçmiş olsun gerçekten arkadasim rabbim açılan hiç bir eli hiç bir duayı geri cevirmesin inşallah. Sanırım bnm de ya Perşembe ya cuma transferim...Meraba canim benimde prolutex ignem ultragest fitilim ve estrofem kullaniyorum . Benimde 2.ci tedavim ve donmuş embrio tranaferim var bu cuma gunu inşallah saglicakla Tutunabilirler
Rabbim kimsenin elini boş cevirmesin cok zor bi süreç ilk tedavimi maglesef düsükle sonuclandirdim
Amiiin canim benim insalllahÇok geçmiş olsun gerçekten arkadasim rabbim açılan hiç bir eli hiç bir duayı geri cevirmesin inşallah. Sanırım bnm de ya Perşembe ya cuma transferim...
Amiiiiiiinnnnnnnn inşallahAmiiin canim benim insalllahRabbim buyuk vardir yeri ve zamani. Rabbim duâlarimizda bulustursun bizlerii hadi inşallah ikimizde ayni gün olabiliriz Rabbim yar ve yardimcimiz olsun ve miniklerimiz bize sım sıkı tutunsunlar inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?