Tüp bebek tedavisinde ilaclar

Hani size bekleme sürecinde kendinizi oyalicak biseyler bulun demiştim ya. Bulmayin. Oyalanilmiyormus.. ölüm gibi beklemek ya. Millete opudan sora haber ederler bizde opudan iki gün sora.... Gözüm telefona kitlendi. Kafayı da dagitamiyorum

Ne iğnesi ne ilacı ne anestezisi, en zoru bu beklemek canım. Umut etsen hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorsun, etmesen olumsuzu çağırıyorsun. Rabbim sonunu hayr etsin

Bende kafayı dagitamayanlardanim. Korkma hersek yolunda gidince aranmiyorsun. Özelde genelde yolunda gitmeyince 2. Gun arayıp 3. Gun transfer diyorlar yada 5. Günü görmek istiyorlar. Daha transferi var sonra kesesi sonra kalp atışı:) akışına bırak oyalanmasanda sürekli Allah var nasip neyse o olacak de gönül ferahlığı versin Rabbım. Kolaylastirsin

Şimdi çıktım hoca yok yanıt bekliyorum yine sordum rahim kalınlığın güzel artmış 3/3 saydım dedi biri 20/18/15.5./12..bı sayı daha vardı unuttum iyi dedi bakalm hoca nedicek asistan güzel ilerlemiş dedi

Ne iğnesi ne ilacı ne anestezisi, en zoru bu beklemek canım. Umut etsen hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorsun, etmesen olumsuzu çağırıyorsun. Rabbim sonunu hayr etsin
Hislerime tercüman oldun valla. İnsan ne umur edebilioe ne hayal kurabilio. Kötüyü düşünüp kötüyü cagirmakta istemiosun... Öyle bekliosun......

Amin çok haklısın. Daha var oğlu var. Umarım herşey yolundadir.

Canım benim de öyle olduya 2 gün sonra aradılar aradıkların da gözyaşlarıma hakim olmadım içini ferah tut dua et inşallah iyi olacak

Saks mavisi senden naber nasıl gidiyor
Bende haber bekliyorum yarın tam bilgi verecekler adet olmayı bekliyorum adet bittikten sonra ilaçlı ultrason çekilip polip ameliyatı olup olamayacağıma karar verecek doktor eğer polip ameliyatı olursa transfer diğer ay ama ameliyat olmazsam bu ay yapılacak transfer daha benim işlemlerim uzun

Haber ver bize de mutlaka cnm. İnşallah sorun yasamazsin bir an önce transfer yapilir...

konu olarak açtım ama buraya da yazmak istiyorum...

cetrotide bulamıyoruz istanbul'da. yakınlarda bulan oldu mu? çok acil bulmam gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…