- 17 Nisan 2016
- 1.576
- 937
- 123
- Konu Sahibi Cadiiii03443
-
Tabi canım öyle dikiş yok bir şey yok adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor gelirse bir kaç gün lekelenme oluyor o kadarOpu ya mı benziyor hemen ayağa kalkıp işe gidilebilyor mu
Ne iğnesi ne ilacı ne anestezisi, en zoru bu beklemek canım. Umut etsen hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorsun, etmesen olumsuzu çağırıyorsun. Rabbim sonunu hayr etsinHani size bekleme sürecinde kendinizi oyalicak biseyler bulun demiştim ya. Bulmayin. Oyalanilmiyormus.. ölüm gibi beklemek ya. Millete opudan sora haber ederler bizde opudan iki gün sora.... Gözüm telefona kitlendi. Kafayı da dagitamiyorum
Hani size bekleme sürecinde kendinizi oyalicak biseyler bulun demiştim ya. Bulmayin. Oyalanilmiyormus.. ölüm gibi beklemek ya. Millete opudan sora haber ederler bizde opudan iki gün sora.... Gözüm telefona kitlendi. Kafayı da dagitamiyorum
Hislerime tercüman oldun valla. İnsan ne umur edebilioe ne hayal kurabilio. Kötüyü düşünüp kötüyü cagirmakta istemiosun... Öyle bekliosun......Ne iğnesi ne ilacı ne anestezisi, en zoru bu beklemek canım. Umut etsen hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorsun, etmesen olumsuzu çağırıyorsun. Rabbim sonunu hayr etsin
Amin çok haklısın. Daha var oğlu var. Umarım herşey yolundadir.Bende kafayı dagitamayanlardanim. Korkma hersek yolunda gidince aranmiyorsun. Özelde genelde yolunda gitmeyince 2. Gun arayıp 3. Gun transfer diyorlar yada 5. Günü görmek istiyorlar. Daha transferi var sonra kesesi sonra kalp atışı:) akışına bırak oyalanmasanda sürekli Allah var nasip neyse o olacak de gönül ferahlığı versin Rabbım. Kolaylastirsin
hadi gözün aydın canım.Kızlar cuma gunh opu
Sağol canım inşallahhadi gözün aydın canım.
Canım benim de öyle olduya 2 gün sonra aradılar aradıkların da gözyaşlarıma hakim olmadım içini ferah tut dua et inşallah iyi olacakHani size bekleme sürecinde kendinizi oyalicak biseyler bulun demiştim ya. Bulmayin. Oyalanilmiyormus.. ölüm gibi beklemek ya. Millete opudan sora haber ederler bizde opudan iki gün sora.... Gözüm telefona kitlendi. Kafayı da dagitamiyorum
Gözlerim telefona yapıştı resmen ya..... UffCanım benim de öyle olduya 2 gün sonra aradılar aradıkların da gözyaşlarıma hakim olmadım içini ferah tut dua et inşallah iyi olacak
Bende haber bekliyorum yarın tam bilgi verecekler adet olmayı bekliyorum adet bittikten sonra ilaçlı ultrason çekilip polip ameliyatı olup olamayacağıma karar verecek doktor eğer polip ameliyatı olursa transfer diğer ay ama ameliyat olmazsam bu ay yapılacak transfer daha benim işlemlerim uzunSaks mavisi senden naber nasıl gidiyor
Haber ver bize de mutlaka cnm. İnşallah sorun yasamazsin bir an önce transfer yapilir...Bende haber bekliyorum yarın tam bilgi verecekler adet olmayı bekliyorum adet bittikten sonra ilaçlı ultrason çekilip polip ameliyatı olup olamayacağıma karar verecek doktor eğer polip ameliyatı olursa transfer diğer ay ama ameliyat olmazsam bu ay yapılacak transfer daha benim işlemlerim uzun
Gözün aydın kuzummm. :) 5. Gun embriyo mü oluyor cuma günü.Kizlar... Şimdi aradılar... 5 yumurtadan 1 i boş 4 u en iyi kalite de döllenmişcuma sabah 10 da transfer var
Transferini ol da birlikte bekleyelim :)Kizlar... Şimdi aradılar... 5 yumurtadan 1 i boş 4 u en iyi kalite de döllenmişcuma sabah 10 da transfer var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?