Tüp bebek tedavisinde ilaclar

Sağolun canlar tek tek cevap veremedim yeni aytim kendimj eve doktor uzun perhiz süresi diye bugün ilişki önerdi
Onuda hallettik hocayı didikledim ilişki konusunda onayını aldım yani

12 gün herkes için geçerli olan tarih de :) erken gebelik testinyapsak 5 gun embryosu ya 6. Gününde falan çıkmaz mı diye dusunuyorum
Şimdi bende onu düşünüyordum. Etik olarak 5 günde çıkmadı lazım bnm de çünkü 6. Gün adetim ve adet günümun sektigi daha görülmemiştir. 3. Gün embryo iki gün gibi bir sürede tutunurken 5. Gün ki daha çabuk tutması lazım çünkü süre ilerledikçe bölünme durumu bitiyor damarlanma baslio embryoda... Bilmiyorum ama mantığım bu yönde benm

Yine de 5 gün 48 saat içinde tutunuyormus 7 desek yine de test için erken transferin bi 7 8. Gunuju görmek gerekiyor gibi. Bir yandan da umudum kırılıyor yine o ağrılar var

Yine de 5 gün 48 saat içinde tutunuyormus 7 desek yine de test için erken transferin bi 7 8. Gunuju görmek gerekiyor gibi. Bir yandan da umudum kırılıyor yine o ağrılar var
Valla 3 çocuk dogurdum hamileliğimde hep adet donemimde agrisini çektim. O çok normalmis hem. Hatta gebeliğini öğrendikten bı ay sonraki adet döneminde bile o hafif bel ağrısını hossediyorsun.
Bu işin en kötü tarafı da o adet mi gebelikmi bilemiyorsun işte.
O yüzden kalbini bozma ferah tut

İşte bir önceki denemede de benzer agrilsribyasayip negatif gordugum.icjn yani bu varıncaya vuran batma beni üzüyor. Allah hayırlısını versin. Yapacak bir şey yok. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…