- 29 Şubat 2020
- 754
- 600
- 103
- Konu Sahibi Cadiiii03443
-
Gözün aydın kuzummm. :) 5. Gun embriyo mü oluyor cuma günü.
Evet 5. Gün olacak... Hadi insallahhhTransferini ol da birlikte bekleyelim :)
Evet 5. Gün olacak... Hadi insallahhh
1 tane kalsaydı dusunurdum de kalan 2 olunca kesin dondururumCuma kalanları dondur
Tedavi iğne ilaç daha pahalı emek psikoloji en azından plmadigi zaman direkt dondurulmuş transfer ile ugrasiliyor tabi inşallah hiç gerek kalmaz1 tane kalsaydı dusunurdum de kalan 2 olunca kesin dondururum
Aynen kusum. O kadar ilaç tedavi masraf... Çöpe atasim gelmedi.Tedavi iğne ilaç daha pahalı emek psikoloji en azından plmadigi zaman direkt dondurulmuş transfer ile ugrasiliyor tabi inşallah hiç gerek kalmaz
Gözün aydın olsun canımKizlar... Şimdi aradılar... 5 yumurtadan 1 i boş 4 u en iyi kalite de döllenmişcuma sabah 10 da transfer var
Sanki 12.gün çıkıyor canım doktorun söylemedi miKizlar 5. Gun embroysu erken gebelik testi ile kaçıncı gün belli olur ki
12 gün herkes için geçerli olan tarih de :) erken gebelik testinyapsak 5 gun embryosu ya 6. Gününde falan çıkmaz mı diye dusunuyorumSanki 12.gün çıkıyor canım doktorun söylemedi mi
Şimdi bende onu düşünüyordum. Etik olarak 5 günde çıkmadı lazım bnm de çünkü 6. Gün adetim ve adet günümun sektigi daha görülmemiştir. 3. Gün embryo iki gün gibi bir sürede tutunurken 5. Gün ki daha çabuk tutması lazım çünkü süre ilerledikçe bölünme durumu bitiyor damarlanma baslio embryoda... Bilmiyorum ama mantığım bu yönde benm12 gün herkes için geçerli olan tarih de :) erken gebelik testinyapsak 5 gun embryosu ya 6. Gününde falan çıkmaz mı diye dusunuyorum
Yine de 5 gün 48 saat içinde tutunuyormus 7 desek yine de test için erken transferin bi 7 8. Gunuju görmek gerekiyor gibi. Bir yandan da umudum kırılıyor yine o ağrılar varŞimdi bende onu düşünüyordum. Etik olarak 5 günde çıkmadı lazım bnm de çünkü 6. Gün adetim ve adet günümun sektigi daha görülmemiştir. 3. Gün embryo iki gün gibi bir sürede tutunurken 5. Gün ki daha çabuk tutması lazım çünkü süre ilerledikçe bölünme durumu bitiyor damarlanma baslio embryoda... Bilmiyorum ama mantığım bu yönde benm
Valla 3 çocuk dogurdum hamileliğimde hep adet donemimde agrisini çektim. O çok normalmis hem. Hatta gebeliğini öğrendikten bı ay sonraki adet döneminde bile o hafif bel ağrısını hossediyorsun.Yine de 5 gün 48 saat içinde tutunuyormus 7 desek yine de test için erken transferin bi 7 8. Gunuju görmek gerekiyor gibi. Bir yandan da umudum kırılıyor yine o ağrılar var
Valla 3 çocuk dogurdum hamileliğimde hep adet donemimde agrisini çektim. O çok normalmis hem. Hatta gebeliğini öğrendikten bı ay sonraki adet döneminde bile o hafif bel ağrısını hossediyorsun.
Bu işin en kötü tarafı da o adet mi gebelikmi bilemiyorsun işte.
O yüzden kalbini bozma ferah tut
Olcak o batma. Tutunması lazım annesiİşte bir önceki denemede de benzer agrilsribyasayip negatif gordugum.icjn yani bu varıncaya vuran batma beni üzüyor. Allah hayırlısını versin. Yapacak bir şey yok. :)
İnşallah inşallah:) duanıza unutmyin. Rabbım hayırlar versin. Bu sıkıntımız önce onu razı etsin inşallah. :) biz verip vermediğinde raziyizOlcak o batma. Tutunması lazım annesi
Amin inşallah ne güzel dedin valla... Veren de o alan da oİnşallah inşallah:) duanıza unutmyin. Rabbım hayırlar versin. Bu sıkıntımız önce onu razı etsin inşallah. :) biz verip vermediğinde raziyiz
Hayırlı olsun canım benim çok güzel bir haberKizlar... Şimdi aradılar... 5 yumurtadan 1 i boş 4 u en iyi kalite de döllenmişcuma sabah 10 da transfer var
5 ya da 6.günde belli oluyor genelde canım. Sen çift transfer belli olma ihtimali yüksekKizlar 5. Gun embroysu erken gebelik testi ile kaçıncı gün belli olur ki
Evet yaaa.... İnsallahhhhhHayırlı olsun canım benim çok güzel bir haberyavrular seni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?