- 29 Şubat 2020
- 754
- 600
- 103
- Konu Sahibi Cadiiii03443
-
Bende bendeSelam kizlar Duâlarinizda benide unutmayin suan hastanedeyiz tranafer gunum bugun bekliyoruz eşimle
Kan aldılar ya onu bekliyoruz biz deSelam kizlar Duâlarinizda benide unutmayin suan hastanedeyiz tranafer gunum bugun bekliyoruz eşimle
İnsallah güzel geçer transferiniz ve yumurta toplamalarınız kızlar bizlere umut olunnnKan aldılar ya onu bekliyoruz biz de
İnsallah güzel geçer transferiniz ve yumurta toplamalarınız kızlar bizlere umut olunnn
civar illerden bulduk biz zor bulunuyor tek tek eczaneleri araman lazımArkadaşlar Muğla'da yaşıyorum... Bu tüp bebek için verilen cetrodite adlı iğneyi nasıl temin ettiniz? Türkiye geneli ecza depolarinda bu iğne yok. Tedavim iptal olacak bu gidişle...Yardımcı olursanız çok sevinirim....
Çok sükür simdi eve geciyoruz yoldayiz hersey yolunda 2 embriyomda suan benimle umarim sımsıkı tutunurlar sen ne durumdasin canimm?Kubii38 canım benim senden nbr. Nasıl gecti
Cnm nasılsın biraz daha iyi misin. Bize de haber et arayınca olur muSelam kızlar 11.45 de en son beni aldılar çok yumurta var diye ancak çıktım hemşireler anlaticam dediler beni unuttular 2 buçuk 3 bucukda yola çıktık ancak
İlaçları aldım yarın Arıcam taze transfer yapacaklarmış
Biraz oynadıkça ağrı yaoiyor ama uzaniyym şimdi
Eh iste aarada sancı vuruyor tabi yazarımCnm nasılsın biraz daha iyi misin. Bize de haber et arayınca olur mu
Hadi hayırlısı olsunKızlar günaydın
Aradım merkezi
6 yumurta toplanmış
2 sine işlem yapılmamış
4 u döllenmis
Pazartesi transfere cagiriyolar
O gün bakılır en iyileri size verilir gerisi kalırsa dondurulcak dedi
İnşallah dondurulurçok mutluyum çok Rabbime şükürler olsun
Sağol canjm insallahHadi hayırlısı olsunen tatlı yumoslarin seninle olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?