Tüp bebek tedavisinde ilaclar

İnşallah bebegim inşallah. Kalbini ferah tut.

Embriyo fotosu verdiler mi ?

Yok transfer etti doktor ekran çevirdi beyaz silik bi çizgiyi gösterdiği embriyo diye. :) bembeyaz birsey gördüm. Onu orada ilk kalben hissettim ama :) ama işte pazartesi olaydı bi hayırlısıyla

Yok transfer etti doktor ekran çevirdi beyaz silik bi çizgiyi gösterdiği embriyo diye. :) bembeyaz birsey gördüm. Onu orada ilk kalben hissettim ama :) ama işte pazartesi olaydı bi hayırlısıyla
Ben dev ekranda gördüm gözlerim doldu... Ayyy onu bana verin nooooolur dedim.. embriyolog sakin ol tatlım cikisiniz yapılınca ben vereyim sana dedi adam transferle ugrasio bnm derdim fotosu

Ya kizlar benim 4 yumurta vardı... Birini transfer etmişlerdi 3 unu donduracaklardi. Şimdi aradılar. 3 unun de gelişimi durmuş.

İçimde şimdi bir korku... İcerdekinin de gelisimi durmussa

3 kaçıncı günde gelişimini durdurmuş peki
Ptesi toplama oldu ptesi sayilmiyor sanırım cuma 4. Gün bugün 5

Harika süper gelişimi çok iyi bilmem ne diyorlardı. Bir anda hepsinin durması çok saçma.
İçerdeki de mi gelişimi durmuş bı embriyo yoksa... İnsan bilemio. Şimdi bana günler çok daha zor geçecek

Transfer ettikleri 5. Gün embryosu değil miydi onu anlamadım

Gelişimi durabilir de ne alaka önce transfer edip bugün dondurmak ne mana transferin olduğu gü hepsi normalde doldurulur

Gelişimi durabilir de ne alaka önce transfer edip bugün dondurmak ne mana transferin olduğu gü hepsi normalde doldurulur
Bı bilsem ne yapmaya çalışırken neyi yapamadiklarini anlayamıyorum. Aradım Dr u inşallah icimdeki de gelisimi durmus değildir dedim. Biz verdiğimizde canlıydı eğer içerdeki de durmussa yapacak biseyimiz yok dedi hemşiresi...

Stres yapma kendine şimdi bi sonucu görene dek anne rahmi iyi gelir gelişimine embryonun. İlk defa böyle bir durum duydum. Verdikleri cevap gerçekten söylenecek çok şey var da.

Peki sana neden 3. Gun embriysu transfer ettiler. Madem iyiydi gelisimleri . Allahim gerçekten sana havaleler insanların umudu emeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…