- 8 Kasım 2021
- 477
- 554
- 33
- Konu Sahibi Cadiiii03443
-
Tabi orasi oyle Ama benim ilk transferimdede 2 tane istemistim fakat 2side tutunamadilarİkiz hatta üçüz olma ihtimali var hem hamilelik hem bakım çok zor
Ayyy Tebrik ederim gozun aydin canimmmben dayanamadım yarın sabah yerine bu sabah testi yaptım. Simdi eşime soyleyip söylememe arasindayim Eki Görüntüle 3077620
Ay ciddimisin CanimBen de bugün dayanamadım kan verdim. Maalesef negatif benim.
Sizler nerdesiniz kizlar ? Bende Almanyadayim ve dogrusunuz fiyatlar asiri Pahali Ama deger napalimBen yurtdışındayım doktorum bana inprosub diye bir ilaç yazdı 25 mg, 47 euro. Sigorta ödemiyor, bir paketini aldık, devamı için muadilini Türkiye’den getirtiyorum
Canım benimde dondurulmuştu. MAYIS 5 te adetim başladı, MAYIS 25 te transferim gerçekleşti. Ama bana yada başka birine bakarak kesin gün belirleyemezsin cunku transfer oncesi ilaçların etkisi kisiye göre değişiyor. Bir hafta önce ulsrasyon ile bakılıp transfer gününe karar verildi.Hanımlar bir şey soracağım dondurulmuş emriyo adetten kaç gün sonra transfer oluyor
Aynen canım hayırlısıyla olumlu sonuç gorelim de kesinlikle değer. Ben Amerikadayim burdaki hastane parasını TL ye cevirmiyorum bileSizler nerdesiniz kizlar ? Bende Almanyadayim ve dogrusunuz fiyatlar asiri Pahali Ama deger napalim
Zaten bu 2.ci tedavim Olmaz ise turkiyede sansimi denicem 1tanedeAynen canım hayırlısıyla olumlu sonuç gorelim de kesinlikle değer. Ben Amerikadayim burdaki hastane parasını TL ye cevirmiyorum bile
Belçika burda tedaviyi sigorta ödüyor Almanya’da ödemiyor mu?Sizler nerdesiniz kizlar ? Bende Almanyadayim ve dogrusunuz fiyatlar asiri Pahali Ama deger napalim
Benim son adet tarihi 5 mayıstı, 19unda transfer oldum. Rahim kalınlığı ve transfer edilecek embriyonun kaç günlük olduğuyla da uyumlamaya çalışıyorlar.Hanımlar bir şey soracağım dondurulmuş emriyo adetten kaç gün sonra transfer oluyor
Yok canım 3. Denememdi. Her tedavide tek embriyom oluyor. Yani her defasında sıfırdan başlıyorum. Hayırlısı olsun ne diyelimAy ciddimisin Canimherseyde var bi hayir uzulme demek kolay Ama dogru zamani bekliyor demekki canim Sıkma tatli canini bidakine insallah sımsıkı tutunur
Ilk transferinmiydi ?
İlaçlara devam ediyorum zaten canım. Ama değişeceğini sanmam. Ama gününe göre az da olsa bir değer çıkardı sanırım
Nasi yani az olsada bı değer derken anlamadım orayı kusuruma bakmaİlaçlara devam ediyorum zaten canım. Ama değişeceğini sanmam. Ama gününe göre az da olsa bir değer çıkardı sanırım
Kan 0.5 çıktı canım. Gebelik başlangıcı dahi olsa transfer günüme göre 5 ve üstü çıkması gerekirdi diye düşünüyorum. Üzüldüm ama pes etmek yok. Yaz boyu uğraşacağım tedaviyleNasi yani az olsada bı değer derken anlamadım orayı kusuruma bakma
Ayy ne güzel transferHmm anladım..valla takdir ediyorum yilmayanlarie..ben şuan transfere geldim yılmak üzereyim valla... Psikolojim bozuldu yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?