Tüp bebek tedavisinde ilaclar

Transfer olan arkadaşlarım nasılsınız, benim içinde günler geçmek bilmiyor transfer gününü bekliyorum ama daha transfer günü belli bile değil

Ben dün 6 gündü erken gebelik testi yaptım koca bir hiç gördüm. 10 günümde kan testi vericem göğüs ağrısı dışında belirti yok canım sol göğsüm çok ağrıyor belirti de aramıyorum o kadar hormon yüklenilen bir yerde vücut tepki gosterece

Hayırlı pozitif sonuç alırsınız inşallah

Farklı rahatsızlıklarınız var mı bende anti tpo yüksekliği var oda embriyonun tutunmasına engel oluyor o değerimi düşürmek için doktor ilaç vardi düzenli olarak kullanmaya çalışıyorum
Hayır Bi rahatsızlığım yok elhamdülillah

Transfer olan arkadaşlarım nasılsınız, benim içinde günler geçmek bilmiyor transfer gününü bekliyorum ama daha transfer günü belli bile değil
Bende uzaniyorum arada yavaş yavaş yuruyorum evin icnde 20 haziranda kan vericdm bakalm hayırlısı

Cadiiii03443 sizin durumlar nasıl
Ben transferin ilk günü yattım. Sonraki günlerde hep ayaktaydim az evel de merdiven yıkadım mesela...
Elimden geleni yaptım Allah'a havale artık. Yok öyle anam babam kocam falan yemek yapacak bakacak edecek.
Adet ağrılarım var hafif hafif yarın adet günüm bakalim... Sanırım progestan fitil adeti kesiyormus.. ptesi benim de test günüm

Canım bütün ilaçlarda o kadar zorlandım ki her eczaneden bi tane alıyodum şehir dışından bile almışlığım var bol şanslar gerçekten çok zor bulması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…