- 29 Şubat 2020
- 754
- 600
- 103
- Konu Sahibi Cadiiii03443
-
Zorda olsa buldum ilaçları transfer olduk bakalım bekliyoruzCanım bütün ilaçlarda o kadar zorlandım ki her eczaneden bi tane alıyodum şehir dışından bile almışlığım var bol şanslar gerçekten çok zor bulması
İlki tutmadı mı neden ikinci deneme dedinKızlar bende pcos idim hiç dinlendirilmedj ilk tüp bebek denemesinde ikincide ne olur bilmiyorum
Canım naptın tedaviyi bende pcosluyum birbirimize yardımcı olabiliriz
Pcoslu olup ilk denemede pozitifi gören arkadaşlarımız var mı bana umut olun
İlki tutmadı mı neden ikinci deneme dedin
Canımsınlifeve ama seni unutmamisim bak bu güzel bisey
Adetim 13 15 arası test günü 11 iBen unutuyorum hep ya belki 40 kere sordum bu soruyu 41 olsun.lifeve adetin hangi gün. Bide fitil ilaç falan ne kullanıyorsun... İnan ki unutuyom
Fitil adeti sökmuyormus. Fitil kullandığın sürece adet olmuyormussun yani. Estrofem in adet engelleme etkisi yokmuş ancak fitil engelliomus fitili bıraktıktan sonra 2 hafta içinde adet görmen gerekiyormuş hattaCanımsınProtestan fitil ve estrofen kullanıyorum sadece hepsi günde 3 kez
Benim bilion geç olgunlaştı yumurtalar 3 gün geriden geldim. O yüzden yarın adet benmAdetim 13 15 arası test günü 11 i
Negatife zaten ben fitilini engel olduğunu düşünmüyorum bir öncekinden ona rağmen adet olmuştum yanlış bilgi benveFitil adeti sökmuyormus. Fitil kullandığın sürece adet olmuyormussun yani. Estrofem in adet engelleme etkisi yokmuş ancak fitil engelliomus fitili bıraktıktan sonra 2 hafta içinde adet görmen gerekiyormuş hatta
Hadi ya. Ne bilim içeriğinde öyle yazio makaleler okuyorum öyle yazio. Ne yani adet olmazsak hamile mi olmuş oluyoruzNegatife zaten ben fitilini engel olduğunu düşünmüyorum bir öncekinden ona rağmen adet olmuştum yanlış bilgi benveolacaksa fitil bile engel degil
Adet olmazsın inşallah gebe kalirsinBenim bilion geç olgunlaştı yumurtalar 3 gün geriden geldim. O yüzden yarın adet benm
Bilsem Bi ah adet olmazsan kimyasal olabilir boş gebelik olabilir kese olmayabilir hersek sıkıntı tüp bebekte kan değerin beta ne kadar yükseliyor ne durumdasın doktor biliyor yani hastaya göre tani her bünye beden farkliHadi ya. Ne bilim içeriğinde öyle yazio makaleler okuyorum öyle yazio. Ne yani adet olmazsak hamile mi olmuş oluyoruz
Çok hakkisin o konuda ama insan bu ihtimalleri düşünmek istemiyor işte.Bilsem Bi ah adet olmazsan kimyasal olabilir boş gebelik olabilir kese olmayabilir hersek sıkıntı tüp bebekte kan değerin beta ne kadar yükseliyor ne durumdasın doktor biliyor yani hastaya göre tani her bünye beden farkli
Bende de pcos var ama tüp bebek tedavisinde pcoslu olmak çok sıkıntılı bir durum değil diye biliyorumCanım naptın tedaviyi bende pcosluyum birbirimize yardımcı olabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?