Tüp bebek tedavisinde ilaclar

Bugün sağlık ocağına gidip kan verecektim sonra vazgeçtim oturup dua etmek daha iyidir dediğin gibi az kaldı buna da sabredeyim inşallah güzel sonuçlar alırız amin
Kesinlikle belirti falan arama günü ne zamansa o zaman testininyap olacak olan olmuştur zaten bekliycez hayırlısı olsun insllh

Gününüz doldu mu ? Kan testi mi verdin ben daha bugün transfer oldum çok şükür transfer iyi geçti de sonuç ne olur bilmiyorum
İnşallah pozitif sonuç alırsınız benim kan tahlili günüm yarın ama ben dün yaptırdım ve beta 0 çıktı yükselme ihtimali yok ilaçlarımı bıraktım hakkımızda hayırlısını rabbim bilir
Sonucunuzu yazın olur mu

İstanbul kartal

Yeniden dene pes etmeden şartlar uygun zamana gelince. bende korkuyorum en çok da tekrar üzülmekten korkuyorum. Bencilim herhalde tekrar denemek iğne ilaç Allah hayır etsin umarım bir gün beklediğimize kavuşuruz

Saks mavisi kuşum üzülme. Vazgeçme... Vazgecsem ben vazgecerdim. Sakın vazgeçme derim ben

Dr a sordun mu neden olmadığını illa bı bahaneleri vardır onların.... Bende olduğu gibi. Yaş diyip gecmisti bana da

Öğren mutlaka. Yada Dr u değiştir bı dahakine

P
Yeniden dene pes etmeden şartlar uygun zamana gelince. bende korkuyorum en çok da tekrar üzülmekten korkuyorum. Bencilim herhalde tekrar denemek iğne ilaç Allah hayır etsin umarım bir gün beklediğimize kavuşuruz
Biraz ara verip kendime gelmek istiyorum kilo verip belki tekrardan başlarım.inşallah sizin ki tutar

Tutmaması için hiç bir sebep yok dedi doktor hatta şaşırdı tutmamasına en iyi kalite embriyosuydu ve ilaçların dozlarında iyi ayarlandı dedi ama ilk tüp bebek tutma oranı yüzde 60 dedi bazen her şey iyi olsada olmayabilir dedi pes etme falan filan

Diğer denemelerde tutma oranı 60 dan fazla mi acaba. Merak ettim. İnşallah öyledir

Bn
İkinci yüzde seksenmiş oda olmazsa genetiğe gönderiyoruz dedi
Bunu duyduğuma sevindim. Az dinlen tekrar dene kuşum vardır bu hayr bunda da. Bozma moralini. Sonuçta herşeyin vakti saati var. Bebislerimiz de o vakti saati bekliyordur inşallah
Ben Kasım ayını bekliyorum. Dogumun hemen ardindan tüp bebek tutmamış olabilir diye düşünüyorum. Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlı etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…