- 29 Şubat 2020
- 754
- 600
- 103
- Konu Sahibi Cadiiii03443
-
Amin inşallah kızlar çok sağolun. Çocuk evliliği kurtarmıyor tabi ki de. Yanında bir adam varsa aile olmak güzel. Anne cocukdan aile ölünmüyor. Karı koca dan da aile olunmuyor. Çekirdek ailenin bile tanimi 3 kişiden ibaret. Anne Baba çocuk. Biz bı turlu 3 olamıyoruz yani anlayacağınızTeşekkürler canım rabbim yardımcın olsun bu süreçte gerçekten yanında olmayan eş çok önemli inşallah halledebilirsiniz problemlerinizi
Kalp rahatsızlığınız ne durumda
O zaman benimde yarın aynı şeylere bakarlar inşallah iyi bir son bulur biziAynen yarın kan tahlili ile progestana bakacaklar uygun olursa cumartesi günü transfer olacak inşallah
Amin inşallah kızlar çok sağolun. Çocuk evliliği kurtarmıyor tabi ki de. Yanında bir adam varsa aile olmak güzel. Anne cocukdan aile ölünmüyor. Karı koca dan da aile olunmuyor. Çekirdek ailenin bile tanimi 3 kişiden ibaret. Anne Baba çocuk. Biz bı turlu 3 olamıyoruz yani anlayacağınız
Kızım beni iyilestirip gitmiş. Bir tık ilerleme yok. Mucizelere inanmazdım ama bebeğim kalbimi onarmis. Bu hayattaki görevi buymus onun
Rabbim gönlünüze göre versin inşallahAmin inşallah kızlar çok sağolun. Çocuk evliliği kurtarmıyor tabi ki de. Yanında bir adam varsa aile olmak güzel. Anne cocukdan aile ölünmüyor. Karı koca dan da aile olunmuyor. Çekirdek ailenin bile tanimi 3 kişiden ibaret. Anne Baba çocuk. Biz bı turlu 3 olamıyoruz yani anlayacağınız
Kızım beni iyilestirip gitmiş. Bir tık ilerleme yok. Mucizelere inanmazdım ama bebeğim kalbimi onarmis. Bu hayattaki görevi buymus onun
İnşallah aminO zaman benimde yarın aynı şeylere bakarlar inşallah iyi bir son bulur bizi
Sizde vajinal tablet kullanıyor musunuz çok sıkıntılı yaa hem de çalışırken günde üç defa çok zorlanıyorum transferden sonra başka isteyeceğimO zaman benimde yarın aynı şeylere bakarlar inşallah iyi bir son bulur bizi
Sizde vajinal tablet kullanıyor musunuz çok sıkıntılı yaa hem de çalışırken günde üç defa çok zorlanıyorum transferden sonra başka isteyeceğim
Bende kan geldim verdim arayıp bilgilendireceklermiş biraz üzgünüm doktorun kongresi çıkmış başka bir doktor yapacak transfer işlemini inşallah iyi olurHayır sadece estrofem kullanıyorum bugün kan ve ultrason bakıldı öğleden sonra doktor ilave ilaç yazacakmış sanırım. Transfer planlnjilacak denildi de ne zaman olur bekliyorum kan sonucumu
Kan verdim geldim yazacağıma tam tersi yazmışım iyice kafam gittimyaaBende kan geldim verdim arayıp bilgilendireceklermiş biraz üzgünüm doktorun kongresi çıkmış başka bir doktor yapacak transfer işlemini inşallah iyi olur
Transfer ne zamanmisKan verdim geldim yazacağıma tam tersi yazmışım iyice kafam gittimyaa
Çok şükür yarın inşallah dualarınızı bekliyorumTransfer ne zamanmis
hadi hayırlısı ile inşallahBenim salı gününe kadar estrofeme devam denildi. Salı günü tekrar kontrol
Cokkkk sevindimmm senin adına anladım hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallahÇok şükür yarın inşallah dualarınızı bekliyorum
Transfer oldu mu nasıl geçti. TakipteyimmmmÇok şükür yarın inşallah dualarınızı bekliyorum
Çok çok teşekkür ederim değer verip sorduğun için çok şükür güzel geçti iki gün yatarak dinlenin sadece tuvalet ve yemek için kalkabilirsiniz dedilerTransfer oldu mu nasıl geçti. Takipteyimmmm
Çok çok teşekkür ederim değer verip sorduğun için çok şükür güzel geçti iki gün yatarak dinlenin sadece tuvalet ve yemek için kalkabilirsiniz dediler
Aylardır bekliyordum transferi çok gergindim embriyolar çözülünce yaşamayacak diye çünkü başka yok çok şükür sıkıntı çıkmadı. rabbim nasip eder inşallah benim ilk ve son şansım
Ayyyyy hadi inşallah yaaaaa.... Test günü ne zamanÇok çok teşekkür ederim değer verip sorduğun için çok şükür güzel geçti iki gün yatarak dinlenin sadece tuvalet ve yemek için kalkabilirsiniz dediler
Aylardır bekliyordum transferi çok gergindim embriyolar çözülünce yaşamayacak diye çünkü başka yok çok şükür sıkıntı çıkmadı. rabbim nasip eder inşallah benim ilk ve son şansım
Ben çok araştırdım sürekli yatmanın tutunmaya faydasının olup olmadığı kanıtlanmamış ben dün yattım sürekli ama bugün yatmıyorum çünkü yattıkça her yerim tutuluyorBen 1 gün yatabildim. O da il dışına gittiğimden il deki öğretmen evinde kaldım. Ama işkenceydi. İki saat hast de dinlendirdiler. Sonrasında öğretmen evine gittgimde ayakta 15 20 dakika eşimi bekledim kamu kimliğini bulması için. Sonuçta bulamadi. Sorumsuzluk diz boyu yani. Bı 15 dk da resepsiyon gorevlisini ayakta bekledim. Oturma salonunu resepsiyonun yaaa öteki ucuna yapmışlar yurusem dert ayakta beklesem sıkıntı. Kadının telefonda kısır muhbbetine bekledik resmen. Çok kötüydü. Benim tutmaması normal yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?