- 29 Şubat 2020
- 754
- 600
- 103
- Konu Sahibi Cadiiii03443
-
Bende ilk gün çok gezindim işte maalesefBen çok araştırdım sürekli yatmanın tutunmaya faydasının olup olmadığı kanıtlanmamış ben dün yattım sürekli ama bugün yatmıyorum çünkü yattıkça her yerim tutuluyor
Kontrole gittiniz mi transfer tarihi verildi miBenim salı gününe kadar estrofeme devam denildi. Salı günü tekrar kontrol
Kontrole gittiniz mi transfer tarihi verildi mi
Transfer mi pazartesi günüPazartesi günü inşallah.
EvetTransfer mi pazartesi günü
Hadi hayırlısı ile tutunur inşallah bebeğin
Hadi hayırlısı ile tutunur inşallah bebeğin
Benim biraz alt karın bölgem ağrıyor onun dışında hissettiğim bir şey yok ama endişeli ve sabırsız bir şekilde test gününü bekliyorum erken test yapmamak için kendimi zor tutuyorumAmin inşallah canım sen nasılsın nasıl geçiyor. Bn bugün yarın ederler diyordum öyle olmadı pazartesiye kaldik
Hayırlısı ile pazartesi günü transfer olursun bebeğin tutunur sana inşallahAmin inşallah canım sen nasılsın nasıl geçiyor. Bn bugün yarın ederler diyordum öyle olmadı pazartesiye kaldik
canım selamm,Transfer mi pazartesi günü
Tek tek hesaplama yapmadım ama tahmini işlemler ilaçlar 30 bini buldu benim raporsuz fiyatı bize rapor çıkmadıcanım selamm,
tup bebek ıcın raporlu raporsuz fıyatlar ne kadar degısıyor sence ılac kısmında?
senın ne kadar tutmustu raporsuz ılacların
cok sagol canım, suan nerdeyse tup bebek fıyatı 26bnın olmus sabah şok oldum duyuncaaTek tek hesaplama yapmadım ama tahmini işlemler ilaçlar 30 bini buldu benim raporsuz fiyatı bize rapor çıkmadı
Hep dua et hep abdestli gezmeye çalış inşallah tutunur canım inşallah Rabbım bizim gibi olanlara nasip etsin inşallah kaçıncı gün test yapma ayın kacinda test?Benim biraz alt karın bölgem ağrıyor onun dışında hissettiğim bir şey yok ama endişeli ve sabırsız bir şekilde test gününü bekliyorum erken test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Amin inşallah onun beni beklediğini bilmem bile inşallah Rabbım nasip eder bu seferHayırlısı ile pazartesi günü transfer olursun bebeğin tutunur sana inşallah
Dua ediyorum,teşbih çekiyorum hayırlısıyla olsun inşallah test günüm 11 ekim ama ben biraz daha erken yapmak istiyorumHep dua et hep abdestli gezmeye çalış inşallah tutunur canım inşallah Rabbım bizim gibi olanlara nasip etsin inşallah kaçıncı gün test yapma ayın kacinda test?
Test gününe brsey kalmamış canım 4 gün sonra :) 8 . Ci gün belki Bi tık erken gebelik testi ile çıkabilir yine de sen bilirsinDua ediyorum,teşbih çekiyorum hayırlısıyla olsun inşallah test günüm 11 ekim ama ben biraz daha erken yapmak istiyorum
Kandil günü duanda unutma bizlerideDua ediyorum,teşbih çekiyorum hayırlısıyla olsun inşallah test günüm 11 ekim ama ben biraz daha erken yapmak istiyorum
Sen de dualarımdasın kandilin mübarek olsun rabbim hayırlısı ile dualarımızı kabul etsin inşallahKandil günü duanda unutma bizleride
Bugün sağlık ocağına gidip kan verecektim sonra vazgeçtim oturup dua etmek daha iyidir dediğin gibi az kaldı buna da sabredeyim inşallah güzel sonuçlar alırız aminTest gününe brsey kalmamış canım 4 gün sonra :) 8 . Ci gün belki Bi tık erken gebelik testi ile çıkabilir yine de sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?