- 17 Nisan 2016
- 1.576
- 937
- 123
- Konu Sahibi Cadiiii03443
-
Hadi inşallah sonuçlarımız iyi olur
Polip için sormuştumyumurta toplandıktan sonra polip de olur mu diye
Benim yarın da kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum
Hayırlısı inşallah iyi haberler yaz
Doktora soramadım bugün soracağım inşallahBelki alırlar polibi de soramadinizmi doktorunuza
Ooo iyi maşallah... Hadi rabbim hepimizin yüzünü güldürsün lütfen Allah'ım yaBende perşembe toplama işlemi olacak 18 18 16 16 16 civarlarında da boyutları
Siz n yaptınız sonuçlar nasılOoo iyi maşallah... Hadi rabbim hepimizin yüzünü güldürsün lütfen Allah'ım ya
Ben bekliyorum. Benim doktor akşam mesaisinde kan verdim muayne için beklemedeyimSiz n yaptınız sonuçlar nasıl
13 13 16 sağ tarafta. Sol tarafi söylemedi not tuttu. Hocasıyla görüşüp ilacın dozunu ayarlayacaklarmisBen bekliyorum. Benim doktor akşam mesaisinde kan verdim muayne için beklemedeyim
Bn de bitti islmler perşembe opuBen bekliyorum. Benim doktor akşam mesaisinde kan verdim muayne için beklemedeyim
Kizlar sizin E2 hormonunun kaç çıktı??
13 13 16 sağ tarafta. Sol tarafi söylemedi not tuttu. Hocasıyla görüşüp ilacın dozunu ayarlayacaklarmis
Progrsteron benim de 1.19 da onun için doldururlar mi bilmiyorumBenim de Opu perşembe bu akşam çatlatma iğnesi verdi iki tane benim dondurulmuş olacak hep polipden dolayı hem de progesteronum 1 üzerinde çıktığı için
Opu dan sonra adet olduğum da polip alınacak sonra transfer yapılacakmış
Kızlar sizinde karnınız çok büyüdü mü bugün arkadaşın biri hamile misin dedi yok kendi göbeğim dedim içimden de inşallah olacak diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?