- 29 Şubat 2020
- 754
- 600
- 103
- Konu Sahibi Cadiiii03443
-
Sanırım biraz stres sıkıntı yaptım ondan dolayı dün akşam da pek uyuyamadım rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallahUzme kendini Allahını dediği olr
klomenle daha fazla yumurta gelişmişti. bu tüp bebek ilaçları daha güçlü olmasına rağmen daha az anlamadım. her ay düzenli regl olurum. hep ovülasyonda pik çizgisini görmüşümdür. ama hormon aldığımdan beri göremiyorum :/ bozduk dengeyi sanırımYumurtaların belli bir boyuta ulaşması gerekiyor ondan dolayı olabilir benim 2. Kontrolüm de 15 tane yumurta vardı bugün gittiğim de sadece 5 tanesi iyi durumda dedi doktor
Amin canım inşallahSanırım biraz stres sıkıntı yaptım ondan dolayı dün akşam da pek uyuyamadım rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Ağrı falan oluyor mu sizde belde kasıkta. Yoksa bı tek bende mi var ya
Sağ kasığımda bıçak sağlar gibi ağrılarım oluyor benim doktor normal dediAğrı falan oluyor mu sizde belde kasıkta. Yoksa bı tek bende mi var ya
Olabilir doktora sordunuz mu neden böyle oldu diye dediğiniz gibi tüp bebek ilaçları daha etkili normaldeklomenle daha fazla yumurta gelişmişti. bu tüp bebek ilaçları daha güçlü olmasına rağmen daha az anlamadım. her ay düzenli regl olurum. hep ovülasyonda pik çizgisini görmüşümdür. ama hormon aldığımdan beri göremiyorum :/ bozduk dengeyi sanırım
Polip nasıl alınıyor anestezi altında mıGebeliğine belki engel olur alsınlar temizlenir rahim. Gidisata güvenmek lazım. Bende daha önce aldırdım polip bir de tekrrlayanilen bir şey
aşılamayı başka bir doktora oldum. başarısız olunca doktor değiştirmek istedim. sordum tabi sormaz mıyım. anlayamadı. stresli yaptım acaba diyorumOlabilir doktora sordunuz mu neden böyle oldu diye dediğiniz gibi tüp bebek ilaçları daha etkili normalde
Sağ kasığımda bıçak sağlar gibi ağrılarım oluyor benim doktor normal dedi
Adet olacakmisim gibi ağrı var yaBen bu sabah kasik ağrısı ile uyandım goguslr gergin
Benimde ara ara ağrılarım oluyorAdet olacakmisim gibi ağrı var yasızım sızım sızlıyor
Evet anesteziPolip nasıl alınıyor anestezi altında mı
Aynı gidiyoruz canım aynı ilaclardaSiz hangi ilaçlara devam ediyorsunuz benim bu akşam gonal f ve cetrotide son perşembe günü yumurta toplama olacak sanırım yarın da çatlatma iğnesi verecek
Hadi inşallah sonuçlarımız iyi olurAynı gidiyoruz canım aynı ilaclarda
Yumurta toplanırken yapılır mı sonra mı yapılıyor acaba bir fikriniz var mıEvet anestezi
Yumurta toplama başlamadan önce anestezi veriliyorYumurta toplanırken yapılır mı sonra mı yapılıyor acaba bir fikriniz var mı
Polip için sormuştumYumurta toplama başlamadan önce anestezi veriliyor
Benimde aynı iki iğne..Siz hangi ilaçlara devam ediyorsunuz benim bu akşam gonal f ve cetrotide son perşembe günü yumurta toplama olacak sanırım yarın da çatlatma iğnesi verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?