- 13 Ocak 2020
- 45.722
- En iyi cevaplar
- 2
- 174.926
- 598
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildirim istedim belki yollarlar.Bu konuda hiç fikri ya da deneyimi olan yok mu?
Betaya baktırmaya kaç gün kaldı?Ya bende size soram yahem konu da yukarda kalsın
Laboratuvar kısmını hic araştırmadim. Bildiğim kadarıyla gorme şansımız da yok zaten. Doktoruna göre karar verdim tup bebegeLabaratuvar tedavinin en önemli parçası deniyor. Bazı sorularım var. Onları sıralayayım.
Nasıl seçtiniz? Neye göre karar verdiniz? İyi olduğunu nerden anladınız? Kötü olduğunu nerden anladınız? Hastanemin labartuvarından nasıl emin olabilirim?
Sağol canım. Fikri olanları bekliyoruz burda.Laboratuvar kısmını hic araştırmadim. Bildiğim kadarıyla gorme şansımız da yok zaten. Doktoruna göre karar verdim tup bebege
2 kez devlette denedim ikisinde de sadece bir tane embriyom transfer aşamasına geldi, üçüncü için özele başvurdum 21 yumurtadan 18 i döllendi 12 tane 5. gün birinci kalite embriyo donduruldu transfer bekliyoruz, ben doktora göre karar verdimLabaratuvar tedavinin en önemli parçası deniyor. Bazı sorularım var. Onları sıralayayım.
Nasıl seçtiniz? Neye göre karar verdiniz? İyi olduğunu nerden anladınız? Kötü olduğunu nerden anladınız? Hastanemin labartuvarından nasıl emin olabilirim?
Farkli olarak neler yapildi2 kez devlette denedim ikisinde de sadece bir tane embriyom transfer aşamasına geldi, üçüncü için özele başvurdum 21 yumurtadan 18 i döllendi 12 tane 5. gün birinci kalite embriyo donduruldu transfer bekliyoruz, ben doktora göre karar verdim
farklı pek birşey yapılmadı, sadece bir kaç test yapıldı ve eşime takviyeler verildi ( sorun erkek kaynaklı bizde) devlet hastanesinde düşük doz ilaçla az yumurta elde ediyorduk burda yüksek doz ilaç kullanıldı çok yumurta elde edildi, bence en önemli etken doktorunuza güvenmek ve doktorunuzun bilgi birikimiFarkli olarak neler yapildi
Sayi olarakcokiimasallah yuksek dozda folikuller boscikiyir doktorun o dengeyi ii kurmasida cokonemlifarklı pek birşey yapılmadı, sadece bir kaç test yapıldı ve eşime takviyeler verildi ( sorun erkek kaynaklı bizde) devlet hastanesinde düşük doz ilaçla az yumurta elde ediyorduk burda yüksek doz ilaç kullanıldı çok yumurta elde edildi, bence en önemli etken doktorunuza güvenmek ve doktorunuzun bilgi birikimi
Ay maşallah sağlıcakla da annelik nasip olsun.2 kez devlette denedim ikisinde de sadece bir tane embriyom transfer aşamasına geldi, üçüncü için özele başvurdum 21 yumurtadan 18 i döllendi 12 tane 5. gün birinci kalite embriyo donduruldu transfer bekliyoruz, ben doktora göre karar verdim
Canım bu bana hep saçma gelmiştir. Nerden bilcez ki ben embriyoloğun yüzünü bile görmedim. Bence labaratuvar değilde başarı oranına göre yorum yapıyorlar gibi geliyorLabaratuvar tedavinin en önemli parçası deniyor. Bazı sorularım var. Onları sıralayayım.
ilk ikisi devletti canım şimdiki doktorum tolga ecemiş özel kliniği var.Ay maşallah sağlıcakla da annelik nasip olsun.Tüp bebek merkezlerinizin ismini yazar mısınız sakıncası yoksa? Bizlere de fikir olur.
![]()
Anlamaya çalışıyorum. Bizde erkek kaynaklı bir sorun yok şükür. Ama özellikle erkek kaynaklı sorunlarda hep böyle deniyor arkadaşlara. Ben merak ettim. Neticede benim de yumurtam az. İyi bakılsın isterim.Canım bu bana hep saçma gelmiştir. Nerden bilcez ki ben embriyoloğun yüzünü bile görmedim. Bence labaratuvar değilde başarı oranına göre yorum yapıyorlar gibi geliyor
Çok güzel atlamışsınız aşamaları. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız.ilk ikisi devletti canım şimdiki doktorum tolga ecemiş özel kliniği var.