- 6 Aralık 2017
- 6.402
- 6.546
- 198
çok teşekkür ederim canım inşAllah güzel haberi alırım bu seferÇok güzel atlamışsınız aşamaları. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim canım inşAllah güzel haberi alırım bu seferÇok güzel atlamışsınız aşamaları. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız.![]()
Öyle diyorlar. Ama ilaç dozunu ayarlayan yumurtayı toplayan da doktor neticede. Yani nasıl doktoru atlayıp da embriyolog önemli denebiliyor. Mantığı anlamaya çalışıyorum. Bir de düşünüyorum. Her doktor embriyoloğundan memnun olmak zorunda. Sonuçta doktora göre karar veriyoruz. Neden başarı oranını düşürsün doktor. Ya da bu embriyologlar nasıl sıyrılıyor da ünleniyor.Çok bilgim olmamak kaydı ile duyduğum ve okuduğum şeylerde tüp sürecinde doktordan ziyade embriyoloğun önemli olduğu çünkü tüm işlemi onlar yapıyor laboratuvar ortamında. Düşünülen merkezlerin embriyologları ile özel görüşebilir bilgi alınabilir. Merkezin başarı oranını da belirleyen zaten onlar oluyorlar. Bu şekilde içe sinilen bi yer bulunur diye tahmin ediyorum.
Kuzum zaten istanbuldasn sen en iyi tüp bebek merkezleri orda belli başlı yerler var işte şişli memorial bahçeci altunizade acıbadem eurofertil bunlarn laboratuvarlari çok iyi deniliyor iyi embryologlar almışlar demek ki teknolojik cihazları en iyisinden bu şekilde labaratuvar iyi oluyo. Ben mesela yasemin cekmez var insgrmdan sende bak istersen bana da ahsen önermişti kendi hamile şimdi içime sindi konuştum yasemin hocayla labaratuvar olarak altunizade acibademi ve eurofertili kullanyor ben acıbadem dedim benm bi arkdsn altunizade acibademde pozitif oldu onlarn da morfolojisi sıfırdı ben böyle karar verdim şahsenÖyle diyorlar. Ama ilaç dozunu ayarlayan yumurtayı toplayan da doktor neticede. Yani nasıl doktoru atlayıp da embriyolog önemli denebiliyor. Mantığı anlamaya çalışıyorum. Bir de düşünüyorum. Her doktor embriyoloğundan memnun olmak zorunda. Sonuçta doktora göre karar veriyoruz. Neden başarı oranını düşürsün doktor. Ya da bu embriyologlar nasıl sıyrılıyor da ünleniyor.Kafamda deli sorular...
Güzel soruLabaratuvar tedavinin en önemli parçası deniyor. Bazı sorularım var. Onları sıralayayım.
Nasıl seçtiniz? Neye göre karar verdiniz? İyi olduğunu nerden anladınız? Kötü olduğunu nerden anladınız? Hastanemin labartuvarından nasıl emin olabilirim?
Merve bunu bende çok merak ediyorum bir de burdan şunu öğrendim doktorun embriyoyu nereye koyduğu da çok önemliymiş ben şu an devlette başladım ama illallah ettim şimdiden inşallah sonu güzel olurÖyle diyorlar. Ama ilaç dozunu ayarlayan yumurtayı toplayan da doktor neticede. Yani nasıl doktoru atlayıp da embriyolog önemli denebiliyor. Mantığı anlamaya çalışıyorum. Bir de düşünüyorum. Her doktor embriyoloğundan memnun olmak zorunda. Sonuçta doktora göre karar veriyoruz. Neden başarı oranını düşürsün doktor. Ya da bu embriyologlar nasıl sıyrılıyor da ünleniyor.Kafamda deli sorular...
Ben merkezimden memnunum. Doktorumdan da memnunum. 2.yi de aynı yerde deneyeceğim. İstanbulda değilim. Yalova'dayım. Bu ara labaratuvar muhabbetine denk geldim bir kaç kez merak edip konu açtım. Teknik bir şeyler mi var bilmemiz gereken? Labaratuvar konusunda tecrübe kazananlar ne der onu merak ediyorum.Kuzum zaten istanbuldasn sen en iyi tüp bebek merkezleri orda belli başlı yerler var işte şişli memorial bahçeci altunizade acıbadem eurofertil bunlarn laboratuvarlari çok iyi deniliyor iyi embryologlar almışlar demek ki teknolojik cihazları en iyisinden bu şekilde labaratuvar iyi oluyo. Ben mesela yasemin cekmez var insgrmdan sende bak istersen bana da ahsen önermişti kendi hamile şimdi içime sindi konuştum yasemin hocayla labaratuvar olarak altunizade acibademi ve eurofertili kullanyor ben acıbadem dedim benm bi arkdsn altunizade acibademde pozitif oldu onlarn da morfolojisi sıfırdı ben böyle karar verdim şahsen
İnşallah sonu güzel olur ya. Ben de birinciyi devlette yaptıracaktım olmadı. İyi ki olmamış diorum.Merve bunu bende çok merak ediyorum bir de burdan şunu öğrendim doktorun embriyoyu nereye koyduğu da çok önemliymiş ben şu an devlette başladım ama illallah ettim şimdiden inşallah sonu güzel olur
Evet çok doğru. Mesela embriyoskop denilen bir alet varmış çok da yeni bir teknoloji değil aslında ama her yer kullanmıyor. Bunda 7/24 embriyo izlenebiliyormuş hiç dışarı çıkarılıp rahatsızlık verilmeden. Demek eski klasik makinelerde bu sebeple bile elenen olabiliyorMerve bunu bende çok merak ediyorum bir de burdan şunu öğrendim doktorun embriyoyu nereye koyduğu da çok önemliymiş ben şu an devlette başladım ama illallah ettim şimdiden inşallah sonu güzel olur
Ben de Okan Üniveristesi'nde yaptırıcam 2.yi de. Ben her şeyden memnunum. Bu labatuvar muhabbetini kavramaya çalışıyorum.Bir de yukarıda bir arkadaş yazmış. En iyi başarılı olanlar genelde zaten biliniyor popülerler. Çoğu da İstanbulda. Ben Bursa’da Acıbadem’de yaptırdım benim yaptırdığım da İstanbuldakilerle yarışır. Doktorum lazerle embriyo traşlama yöntemini Türkiye’de yapan 3-5 yerden biriyiz demişti. Aklında bulunsun seçenek arıyorsan![]()
Amin hepimizinki hayırlısıyla pozitif sonuçlansın.İnşallah sonu güzel olur ya. Ben de birinciyi devlette yaptıracaktım olmadı. İyi ki olmamış diorum.
Hakkında hayırlısı olsun canım.Ben de Okan Üniveristesi'nde yaptırıcam 2.yi de. Ben her şeyden memnunum. Bu labatuvar muhabbetini kavramaya çalışıyorum.Ama sanırım olmazsa ki inşallah olur bu seçeneği düşünmek istemiyorum. Yeni bir yer denemek isterim belki tebdili mekandaki ferahlık anlayışı mantığıyla.
![]()
Tabi ki öyle. Tereddütüm olmadı çok şükür. Hatta bir yumurtam geç döllendi. Onu da gözlemlediler. Güzel bölünme oldu ama geç döllendiği için sağlıkla ilerlemeyebilir dediler. İlerlerse donduralım dediler. Kabul ettim ama nasip olmadı.Hakkında hayırlısı olsun canım.Memnunsun tereddütün yoksa tabiki değiştirme. Ama içine ufak bir kurt düşerse sor doktoruna merkezdekilere yardımcı oluyorlar. Yalan bilgi vermezler, veremezler
![]()
Kesinlikle katılıyorum canım sana acıbadem lab. Bence sayılı merkezden hangi şehirde olduğu fark etmez ben Adana’da yaptırıyorum benim dr. Özelde kendi muayenesi var adam açık açık anlattı Adana bir çok hastenenin lab.gezdim kendim bizzat kontrol ettim ama acıbadem üzerine tanımıyorum ve de güvenmiyorum dedi ve de embriyolog çok önemli tecrübesi işine bağlılığı aklına takılan bir döllenme olduğunda gece evine gitmiyor kadın ya dedi...yani benim yüzüme benden çok lab.önemli dediBir de yukarıda bir arkadaş yazmış. En iyi başarılı olanlar genelde zaten biliniyor popülerler. Çoğu da İstanbulda. Ben Bursa’da Acıbadem’de yaptırdım benim yaptırdığım da İstanbuldakilerle yarışır. Doktorum lazerle embriyo traşlama yöntemini Türkiye’de yapan 3-5 yerden biriyiz demişti. Aklında bulunsun seçenek arıyorsan![]()