Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su anda tedaviyi kesmedim ama sagligim hic iyi degil arkadslar kalp problemim vardi benim yillardir su gunlerde yine teklemeye basladim,ayrica esimlede buyuk sorunlar yasiyorum ama kesmek istemiyorum yinede tedavimi,cok zorda kalirsam kesebilirmiyim diye sormustum,cunki kalbim pek iyi degil bu gunlerde,asiri stresinde etkisi var tabii,bakalim allah hayirli olan yolu gostersin.
prosedür her yerde farkli oluyor bana öyle tane tane degilde 900 ml olanda 4 paket vetmislerdi ayari var hergim 350 ml kullaniyordum
cok zor bir sürectir allah yardimcin olsun
zazacigim ignelerime basladim,dun ultrasona girdim,rahim gayet iyiymis,bakalim ileriki asamalar nasil gidecek,bu arada kac tane igne yapilacak bir bilgi vermediler,su anda bana verdikleri 20 igne,baska varmi acaba sen bilirsin.
llah yardımcın olsun canım ya
gülsehri allah yardimcin olsun canim........cok düsündüm yazayim yazmiyayim diye ...esinle iyi degilsen yapma cocuk derim..ilerde ayrilsan bile ömrün billah esin olcak cünkü babasi....kirdiysam özür dilerim insallah her sey yoluna girerr