Benimde öyle oldu ya Sabah ezaninda kalktım heyecandan eşimin gitmesini bekledim yaptım aynı senin dediğin gibi oldu lavaboda attığımı daha erken çektim diğeri daha geç baya geçSabah 4 buçukta kalktım yaptım dayanamadım ya ilk 3 4 dakika Birsey yoktu canım sıkıldı tabi bıraktım lavaboya çıktım yattım 10 dakika sonra dayanamadım baktım silik çıkmış.kuruma çizgisi olabiliyormus ama bilemedim umutta bağlamak istemiyorum
resim atsana canım bakımBenimde öyle oldu ya Sabah ezaninda kalktım heyecandan eşimin gitmesini bekledim yaptım aynı senin dediğin gibi oldu lavaboda attığımı daha erken çektim diğeri daha geç baya geç
Atmişşın ki görmedim yaSabah 4 buçukta kalktım yaptım dayanamadım ya ilk 3 4 dakika Birsey yoktu canım sıkıldı tabi bıraktım lavaboya çıktım yattım 10 dakika sonra dayanamadım baktım silik çıkmış.kuruma çizgisi olabiliyormus ama bilemedim umutta bağlamak istemiyorum
resim atsana canım bakım
İkinci de de ben hayali de görüyor olabilirim ama sanki çizgi var gibi.Atmişşın ki görmedim ya
İlk dakikalarda mı çektinBenimki de böyle
Bende gördüm var gibiİkinci de de ben hayali de görüyor olabilirim ama sanki çizgi var gibi.
Bende aynı diyorum benim bugün 6.gün 5. Gün emriyosuydu en iyisi kan testi gününü beklemek böylede umutlanmayalımGördüm ama umutlanamiyoruz ki kuruma çizgisi de olabailir bilmiyorum ya . Senin kaçıncı günün benim transfer gününü de sayarsak 8. Günüm
Çok erken sanki Perşembe günü vereceğim garanti olsun şüphe kalmasın içimdeSen kan versene 8.gün olmuş cıkar
Çok erken sanki Perşembe günü vereceğim garanti olsun şüphe kalmasın içimde
Senin kaç emriyo transfer oldu kacıncı günÇok erken sanki Perşembe günü vereceğim garanti olsun şüphe kalmasın içimde
5. Gün tek embriyo transfer edildi.Senin kaç emriyo transfer oldu kacıncı gün
Benimde aynı Rabbim hakkımızda hayırlı olanı en güzel şekilde nasip etsin inşallah bize evlat bağişlayarak ne diyelim bende cuma günü veririm kan5. Gün tek embriyo transfer edildi.
AminBenimde aynı Rabbim hakkımızda hayırlı olanı en güzel şekilde nasip etsin inşallah bize evlat bağişlayarak ne diyelim bende cuma günü veririm kan
Sanki ikinci bi çizgi var gibi inşallah pozitif sonuçlanır sürecinEki Görüntüle 3824154 Kızlar ben test yaptım ama moralim çok bozuldu yani net bir çizgi göremedim sanki sonradan çok silik bir çizgi gördüm ama.kuruma çizgisi de olabilir.