Bence de kimseye soylemeyın ben ne kayınvalıdeme ne anneme yakın degılım esım baktı ıkı gun bana ki o bile fazla geldi arkadaslarım ilk gun yemek yaptı ikinci gunde esım hazırladı kahvaltılarımıda hazır olanları ben cıkardım tabi tuttu mu tutmadı mı bılmıyorum ama yani yat yat da bir yere kadar bence calisan aktif biriysen zaten yatmak cok zor oluyor unutuyorsun insallah bebeklerimiz bize tutunurBen daha yaptırcam ama yanımda kimseyi istemiyorum hatta yaptırdıgımı kimseye söylemeyi de düşünmüorum. Bu sürecte ufk bir sitres bile yasamak istemem kafam rahat tek yata yuvarlana geçirmek isterim.
Ben hasta oluyorum sandım cok korktum ama sanırım ılaclar dan birde enfeksiyon olursa tutunma olmaz diye korktumİlk belirtim transferden hemen sonra ayaklarım bumbuz olmuştu ve zaten hamikeliğim sonlanana kadar öyle devam etti
Gğn geçtikce bel agrım ve kasık batma, memee ucu hassasiyeti olmuştu
Benım bu dorduncu transferım oldugu ıcın yaptılar canım
Ben gestinax sabah aksam ve bir tane daha progestin dşye bır ıgne var uc gune bir onu kullanıyorum birde duphaston birde sabah aksam progesterın fitil ıkıser tane kullanıyorum kan sulandırıcı hapKalçaya göre göbek daha rahat oluyor . İnşallah güzel haberler alırız. Sadece biraz sabır
Ben gestinax sabah aksam ve bir tane daha progestin dşye bır ıgne var uc gune bir onu kullanıyorum birde duphaston birde sabah aksam progesterın fitil ıkıser tane kullanıyorum kan sulandırıcı hapİnşallah. Bana kan sulandırıcı vermedi dr. Ben de gestinax kullanıyorum progesteron olarak. Göbekten rahat oluyormuş
Fitil iğne vs kullanıyor musunuz şu süreçte? Benim 3 estrofem, 3 progestan fitil bir de progestan iğne var. Bugün 5 te kullanmam gereken fitil 1,5 saat aksayacak. Bşr sıkıntı teşkil eder mi acaba
Ben pazartesi verıcem 12.gun demıslerdı 28e gelıyorÇoğu doktorlar hep yatmayı da önermiyor. İçinizi ferah tutun birşey olmaz inşallah. Dikkatli olmakta da fayda var tabiki ama kendinizi kötü hissetmeyin . Ne zaman kan vereceksiniz
İnşallah güzel haber alırsınızBen hasta oluyorum sandım cok korktum ama sanırım ılaclar dan birde enfeksiyon olursa tutunma olmaz diye korktum
Benim hemsırelerım 3.gunden sonra dinlene dinlene yemek yapabilirsin dedı supurge temizlik yapma ama demıslerdı yapmadım egılıp kalktım rafa da uzandım hatta ilk gun bile yaptım cunku boyum kısa yetısemıyorum pek bırseylere ıcımı ferah tutuyorum allahın izni ile bısı olmaz ama sen yine kendını yorma dinlen ara ara yolculuk yasak demıslerdı bana mumkun mertebe evde gecırmenı tavsiye ederımYa ben baya kötü hissediyorum kendimi okudukça. Hem hsg çekilmedi , hem evde iş yapıyorum. Bugün 5. Günüm sadece ilk iki gün iş yapmadım. Hele bugün hep ayaktaydım , şimdi de yola çıktık. Sürekli koşuşturmacadan belirti arayamıyorum bile. İlacım raftaymış , ona filan uzandım mecburen, eşim sürekli bir şey olmaz diyor. Dr günlük hayatına dön dediği için eşim rahat. Ben de yatıp , ara ara biraz yürüyüş yapmak istiyorum sadece
Benimde ilk transferım 5.gun blastosit ıkı tane bırı AA bırı cc kalıtedeydıDondurulmuş embriyo transferi oldum ohss oldum o süreçte.
Aynen buraya cok sık bakamıyorum gordukce tum mesajları cevaplıyorum ınsallah hepimiz guzel sonuclar alırız merakla bekliyorum tam 1 hafta var kan tahlılımeİnşallah güzel haber alırsınız
En güzelini yapmışsınız herkrse ayrı ayrı durum anlatmakda zaten insnaı yorar. Olunca söyleriz inş bir sonuç alalım da Allahın izniyle
Allah analı babalı buyutsun ınsallah saglıkla mutlulukla benım doktorum 12.gun dedı her doktor farkı soyluyor sanırımbenim 5.gune kadar hic belirtim olmamisti 5.gun ve sonrasi ara ara kasikta ve karinda batma hissettim ozellikle geceleri,ben hep yattim aksamlari 20 dk olacak sekilde yuruyus yapip geri yattim gunde 2 tane soda ictim doktorum oyle istemisti ve bolca su,10. gun vermem gereken kan testini dayanamayip 8.gun vermistim ve beta 117 cikmisti,oglum suan 5 aylik darisi sizlere insallah
Ben transferin ertesi günü çok yoğun idrar yolu enfeksiyonu oldum idrardan yoğun kan geldi umarım zarar vermemiştirBen hasta oluyorum sandım cok korktum ama sanırım ılaclar dan birde enfeksiyon olursa tutunma olmaz diye korktum
Ay cok gecmıs olsun canım olabılıyor sterilizasyon dikkat etmedılerse bana sonda taktılar sıkısıkligim yok diye cok sukur bısı olmadı ama kullanılan aletler yeterli sterilizasyon sahip degılse malesef idrar yolu enfeksiyonu yapabilir ınsallah bırsey olmamıstır bol su ıc ki temızlensınBen transferin ertesi günü çok yoğun idrar yolu enfeksiyonu oldum idrardan yoğun kan geldi umarım zarar vermemiştirbugün t5 deyim
Merhaba aynı durum bendede var patladım artık evde birde calisan biriyim evde kalınca da sureklı ıs yaparım yat yat sırtım belim agrıyo ama yarın dısarı cıkıcam cok bunaldım inşallah sonucumuz pozitif olur bebıslerımız bizimledir Rabbım hayırlısını versınMerhaba kızlarNasıl geçiyor gününüz. Beklemek o kadar zor kii. Sıkıntıdan bir hal oldum sonucumuz hayr olsun inşallah
Muhtemelen banada takılan sondadan oldu canım şükür geçti ama işte ertesi gün olması skntı oldu yarın idrar test yapsam nasıl olur acabaAy cok gecmıs olsun canım olabılıyor sterilizasyon dikkat etmedılerse bana sonda taktılar sıkısıkligim yok diye cok sukur bısı olmadı ama kullanılan aletler yeterli sterilizasyon sahip degılse malesef idrar yolu enfeksiyonu yapabilir ınsallah bırsey olmamıstır bol su ıc ki temızlensın
İnşallahMerhaba aynı durum bendede var patladım artık evde birde calisan biriyim evde kalınca da sureklı ıs yaparım yat yat sırtım belim agrıyo ama yarın dısarı cıkıcam cok bunaldım inşallah sonucumuz pozitif olur bebıslerımız bizimledir Rabbım hayırlısını versın
Sanki henüz çok erken . Olumsuz görürsen stres yaparsın ve moralin bozulur . Biraz daha beklemen daha iyi olur sanki . İdrarda tutunsa bile daha geç gözüküyorMuhtemelen banada takılan sondadan oldu canım şükür geçti ama işte ertesi gün olması skntı oldu yarın idrar test yapsam nasıl olur acaba
Oda var ama vakitte durdu sanki biranönce öğreneyim kurtulayım istiyorum ama kan tahlilime var daha bilemedimSanki henüz çok erken . Olumsuz görürsen stres yaparsın ve moralin bozulur . Biraz daha beklemen daha iyi olur sanki . İdrarda tutunsa bile daha geç gözüküyor
Ne zaman kan vereceksinizOda var ama vakitte durdu sanki biranönce öğreneyim kurtulayım istiyorum ama kan tahlilime var daha bilemedim
Cuma günü Allah izin verirseNe zaman kan vereceksiniz