Yaa inşallah peş peşe güzel haberler alırız. Benim kan sulandırıcı iğnem 10 günlük hemşire de 10. Gün ver dedi bakalım Perşembe vereceğim inşallah bendeCuma günü Allah izin verirse
Güzel haberler alalım inşallah uaaa idrar testi yaptınmı hiçYaa inşallah peş peşe güzel haberler alırız. Benim kan sulandırıcı iğnem 10 günlük hemşire de 10. Gün ver dedi bakalım Perşembe vereceğim inşallah bende
Evde sadece bir tane caset testten var yarın onu yapmayı düşünüyorum. Eşim yapmamı istemiyor diyor boş yere stres olacaksın . Cesarret edebilirsem.onu yapacağımGüzel haberler alalım inşallah uaaa idrar testi yaptınmı hiç
Bende bugün dışarı çıkınca alcam benim eşimde istemiyor sabah gizli gizli yapmayı planlıyorumEvde sadece bir tane caset testten var yarın onu yapmayı düşünüyorum. Eşim yapmamı istemiyor diyor boş yere stres olacaksın . Cesarret edebilirsem.onu yapacağım
Bende işe gitsin öyle yapacağım ve söylemeyeceğimBende bugün dışarı çıkınca alcam benim eşimde istemiyor sabah gizli gizli yapmayı planlıyorum
Maddi manevi çok yıpratıcı Rabbim yardımcımız olsun sonuçları atalım buraya merak ederizBende işe gitsin öyle yapacağım ve söylemeyeceğimAyyy inşallah çift çizgi görürüz güzel haberler alırız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Çok zorlu bir süreç
AminnMaddi manevi çok yıpratıcı Rabbim yardımcımız olsun sonuçları atalım buraya merak ederiz
Kaset testler çok hassas olmadıkları için hemen pozitif göstermeyebiliyor temin edebilirsen erken testlerden yapmanı tavsiye ederim yalancı negatif verirse morelin bozulmasın bende yarın test yapmayı düşünüyorum ama negatif olursa etkilenirim diye korkuyorumEvde sadece bir tane caset testten var yarın onu yapmayı düşünüyorum. Eşim yapmamı istemiyor diyor boş yere stres olacaksın . Cesarret edebilirsem.onu yapacağım
O korku bende de var çoğu kişide de var ama sabretmek de çok zorKaset testler çok hassas olmadıkları için hemen pozitif göstermeyebiliyor temin edebilirsen erken testlerden yapmanı tavsiye ederim yalancı negatif verirse morelin bozulmasın bende yarın test yapmayı düşünüyorum ama negatif olursa etkilenirim diye korkuyorum
Sabaha karşı bende bel ağrısı ve kasik ağrısıyla uyandimm normal.bir durum bence ilaçlar yatıyoruz fln hepsi etkiliyor bu dönemdeBugün kasık ağrım biraz daha belirgin arttı sırt ağrılarım var halsiz hissediyorum kendimi benzer durumu yaşayan var mı
Transfer günü yatmıştım sadece onun haricinde günlük işlerime devam ettim ama bugün hiç bişey yapamadım inşallah olumlu bişeydir hepimiz güzel sonuçlar alırızSabaha karşı bende bel ağrısı ve kasik ağrısıyla uyandimm normal.bir durum bence ilaçlar yatıyoruz fln hepsi etkiliyor bu dönemde
Canım bence cok erken benım doktorum 12.gununde dedı ama cuma test almayı dusunuyorum cunku yıllık izin giricem ona gore hep evde olsam test yapmazdım muhtemelen korkuyorum o iki cızgıyı goremezsem yıkılırım diyeMuhtemelen banada takılan sondadan oldu canım şükür geçti ama işte ertesi gün olması skntı oldu yarın idrar test yapsam nasıl olur acaba
Asansor yoksa seni yorabilir yada dinlene dinlene yukarı cıkabılırsın bır kat bir kat yoksa hıc tehlikeye atma canımİnşallahBenim evim 5..kat asansör de yok o yüzden dışarı çıkmak tehlikeli gibi geliyor o yüzden hep.evdeyim ama.bunaldım baya . Perşembe günü test için çıkacağım inşallah o günü sabırsızlıkla bekliyorum
Yok zaten çıkmıyorum bir kan vermeye gideceğim gün onda da dinlene dinlene hallederim inşallahAsansor yoksa seni yorabilir yada dinlene dinlene yukarı cıkabılırsın bır kat bir kat yoksa hıc tehlikeye atma canım
6.günde çok olmuş belli olan varsa tabi canım ne bileyim bi yapayım sansaCanım bence cok erken benım doktorum 12.gununde dedı ama cuma test almayı dusunuyorum cunku yıllık izin giricem ona gore hep evde olsam test yapmazdım muhtemelen korkuyorum o iki cızgıyı goremezsem yıkılırım diye
Yapacaksan sabah ilk idrarla yap ama betahcg tam yukselmedıgı ıcın belki cıkmaya bilir bırkac gun daha beklesen daha guzel olur bence hıc belirtin varmı6.günde çok olmuş belli olan varsa tabi canım ne bileyim bi yapayım sansa
İnşallah canım ben gece yine kotu oldum yine usume titreme sıtma seklinde buz kestim sonra bolca ter soguk soguk ne oluyor anlamıyorumYok zaten çıkmıyorum bir kan vermeye gideceğim gün onda da dinlene dinlene hallederim inşallah