- 14 Kasım 2022
- 562
- 741
- 23
- 26
- Konu Sahibi Papatyacikiz
-
İnşAllah vardır sağolun , belirtileriniz var mıydı çokBen 6’da sabah yaptım çıktı 7’de kan verdim varsa çıkar bence ama bazen geç tutunuyırmuş o yüzden belli de olmaz siz bilirsinizinşallah vardır Sevgiler
Hiç olmadı sadece belim ağrıdı o da tutunma da çok normalmişİnşAllah vardır sağolun , belirtileriniz var mıydı çok
Bende çok belirti olmadı
Bazen kasıklarıma ağrı giriyor bıçak saplanır gibi ama çok nadir bende üzüldüm belirti yok diye
Ayy inşallah benim de sımsıkı tutunurHiç olmadı sadece belim ağrıdı o da tutunma da çok normalmiş
Hayırlısı olsun inşallahAyy inşallah benim de sımsıkı tutunur
Yaptın mı canım idrar testiAyy inşallah benim de sımsıkı tutunur
Yaptın mı canım idrar testi
Görür görmez kalbim hızlandı. Çok çok sevindim Rabbim sana evladını kavuştursun birbirinize bu süreçte sımsıkı tutunun.
Allah razı olsunGörür görmez kalbim hızlandı. Çok çok sevindim Rabbim sana evladını kavuştursun birbirinize bu süreçte sımsıkı tutunun.
Yaaa çok sevindim gözün aydın inşallah sağlıcakla kucağına alırsın
Çok teşekkür ederim inşAllahYaaa çok sevindim gözün aydın inşallah sağlıcakla kucağına alırsınilk idrarla mı yaptın canım testi
Darısı tüm isteyenlerin başına Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesin gönlüne göre versin inşallahÇok teşekkür ederim inşAllah
Hayır gece 22:30 da yaptım
amiiiinnnDarısı tüm isteyenlerin başına Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesin gönlüne göre versin inşallah
Bence çok düşük değil önemli olan 48 saatte bir 2 katına çıkması inşallah katlanarak devam ederKan değerim de çıktı kızlar
68.4
Düşük mü sizce
Transferin 7. Günü bugün
amiiiinnn
Bence çok düşük değil önemli olan 48 saatte bir 2 katına çıkması inşallah katlanarak devam edersende bizler için bol bol dua eder misin canım bizde güzel haberler alalım inşallah
Senin tek embriyo muydu yoksa çift mi canım ?Kan değerim de çıktı kızlar
68.4
Düşük mü sizce
Transferin 7. Günü bugün
amiiiinnn
İnşallah Allah razı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınBence çok düşük değil önemli olan 48 saatte bir 2 katına çıkması inşallah katlanarak devam edersende bizler için bol bol dua eder misin canım bizde güzel haberler alalım inşallah
Tek embriyoSenin tek embriyo muydu yoksa çift mi canım ?
Bende bugün test yaptım ama negatif acaba normal mi çıkmamasıTek embriyo
5. Gün embriyosu
7.gune göre çok iyiKan değerim de çıktı kızlar
68.4
Düşük mü sizce
Transferin 7. Günü bugün
amiiiinnn
Allahım yardımcınız olsun gerçekten zor süreçlerden geçmişsiniz7.gune göre çok iyi
Bende yedinci gün verdim 1.16 çıktı yarın on gün olacak ilaclarq devam ediyrm Dr öyle dedi yarın tekrar vereceğim yukselecehine dair umudum yok yedinci denemem erken doğum düşük kimyasal kayıpların var artık çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?