- Konu Sahibi Papatyacikiz
-
Yükselebilir beta değeri belli olmaz ama bildiğim en az %75 artması gerekiyor değerin ya da 2 katı yükselme olmalı sağlıklı embriyo gelişimi için dr’unuz daha iyi bilgiler verir zaten Allah nasip ederse olur inşallahMerhaba, 24 temmuz yumurta toplama oldu, tek bir 3. günü embriyosu oluştu, 27 temmuz taze transfer oldu.
Transferden sonra
11. gün (7 Ağustos) 75
13. gün (9 Ağustos yani bugün) 85
çıktı değerlerim
Doktor sağlıksız olabilir, 2 gün sonra cuma günü (11 Ağustos) tekrar kan ver dedi.
Kimyasal olabilir mi? Bu 4. denememizdi, 3. transferimiz ve ilk pozitifimizdi
Aynı yerde mi yaptırdınız ?Merhaba, 24 temmuz yumurta toplama oldu, tek bir 3. günü embriyosu oluştu, 27 temmuz taze transfer oldu.
Transferden sonra
11. gün (7 Ağustos) 75
13. gün (9 Ağustos yani bugün) 85
çıktı değerlerim
Doktor sağlıksız olabilir, 2 gün sonra cuma günü (11 Ağustos) tekrar kan ver dedi.
Kimyasal olabilir mi? Bu 4. denememizdi, 3. transferimiz ve ilk pozitifimizdi
Değer kaçtı acabaBende 8. Gün kanda çıkmıştı
8. Gün 46. 11. Gün 235. 13. Gün 606.Değer kaçtı acaba
Kaçıncı gün embriyosuydu acaba.benim 8. Gün 24 12. Gün 84 çıktı.biraz önce tekrar verdim sonucu bekliyorum.3.gün embriyosu benimde8. Gün 46. 11. Gün 235. 13. Gün 606.
Benimki 5. GündüKaçıncı gün embriyosuydu acaba.benim 8. Gün 24 12. Gün 84 çıktı.biraz önce tekrar verdim sonucu bekliyorum.3.gün embriyosu benimde
Benim ki de öyle olmuştu dr’um kendi kendini yok edebilir ya da lekelenme şeklinde hafif kahverengi kan olabilir endişe etmeyin demişti hiç lekelenme olmadı kendisi yok oldu sanırım yarın randevu var orda görürüz sanırım merak etmeyin yaniKızlar benim bir sorunum var ben çift yumurta transferi yaptırdım yumurtalardan biri kendi içinde bölünerek üç kese oluşmuş. Keselerden biri boş, ikisi dolu yani ikizlerimiz olucak inşallah ama bu boş kese nolacak ? Bir de küçük bi kanama odağı görüldü full yatıyorum bir haftadır çevrenizde başına gelen duyan bilen varmı?
Siz Ankarada mısınız hangi doktora gidiyorsunuz ben henüz nereye gideceğime karar veremedimBenim ki de öyle olmuştu dr’um kendi kendini yok edebilir ya da lekelenme şeklinde hafif kahverengi kan olabilir endişe etmeyin demişti hiç lekelenme olmadı kendisi yok oldu sanırım yarın randevu var orda görürüz sanırım merak etmeyin yani
Hayır Tekirdağ’ iş yerimin altında şansıma Kadın Doğumcu var yanımda da hastaneSiz Ankarada mısınız hangi doktora gidiyorsunuz ben henüz nereye gideceğime karar veremedim
Oh çok iyi umarım gerek kalmaz sağlıklı geçer tüm sürecinizHayır Tekirdağ’ iş yerimin altında şansıma Kadın Doğumcu var yanımda da hastane
birşey olsa zınk gidiyorum
Ankaradaysanız Başkent hastanesinde Göğşen önalan hocamı tavsiye ederim araştırabilirsinizSiz Ankarada mısınız hangi doktora gidiyorsunuz ben henüz nereye gideceğime karar veremedim
AminOh çok iyi umarım gerek kalmaz sağlıklı geçer tüm süreciniz
Merhaba cinsiyetini öğrendiniz mi?Evet ilk
Benim de ikisi de erkek galiba birinin kız olmasını çok isterdim
Sağlıklı olsunlar da önemli olan oBenim de ikisi de erkek galiba birinin kız olmasını çok isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?