- 14 Kasım 2022
- 562
- 741
- 23
- 26
- Konu Sahibi Papatyacikiz
-
Moralinizi bozmayın bazen idrar testinde çıkmıyormuş kaçıncı gündü sizin?Bende bugün test yaptım ama negatif acaba normal mi çıkmaması
Allahım yardımcınız olsun gerçekten zor süreçlerden geçmişsiniz
Ama Allahtan ümit kesilmez nolur dua edin bol bol
Dualarım sizinle lütfen yarın bilgi verin
Çok normal işlemden dolayı ve tutunma belirtileri de bu şekilde oluyor hiç üzülüp stres olmayın hemen etkilenecek bir durum yok çok erken çünkü boşuna üzülmeyin yani moralde çok önemliMerhaba bende dün 3.gün çift embriyo transferi oldum gece ara ara ve bugün sık sık adet sancısı gibi ağrı gelip gidiyor endişeliyim sizlerin başına böyle durum gelmiş miydi acaba
Haklısınız insan sabredemiyor her belirtiyi bir şeye yoruyor en iyisi belirti dinlememek sanırım bende öyle yapmaya çalışayımÇok normal işlemden dolayı ve tutunma belirtileri de bu şekilde oluyor hiç üzülüp stres olmayın hemen etkilenecek bir durum yok çok erken çünkü boşuna üzülmeyin yani moralde çok önemlibenimde öyle olmuştu temmuz 12’deydi şimdi 6.haftaya gireceğim hamileyim ben 6.gün idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı bazen geç çıkıyor bazen erken kısacası hiç karamsar olmuyorum hayırlısını diliyorum
Amin inşallah tüm iyi ve hayırlı dileklerin hepsini sizin için diliyorum kalbinize gönlünüze göre olsun herşeyHaklısınız insan sabredemiyor her belirtiyi bir şeye yoruyor en iyisi belirti dinlememek sanırım bende öyle yapmaya çalışayımRabbim sizi de yavrunuza kavuştursun inşallah darısı bizlere olsun
Siz keseyi gördünüz mü nasıl gidiyor?Amin inşallah tüm iyi ve hayırlı dileklerin hepsini sizin için diliyorum kalbinize gönlünüze göre olsun herşey
Cuma randevuSiz keseyi gördünüz mü nasıl gidiyor?
Bugün 10. Günümdü ve kan testim de negatif çıktıMoralinizi bozmayın bazen idrar testinde çıkmıyormuş kaçıncı gündü sizin?
Benim de haftaya cumartesi kese görmeye gideceğizCuma randevu
Benim 8. Gün beta 24.21 çıktı doktorum 12. Günü bekle dedi sevinemedim sevineyim mi bilemedimMerhaba bugün transferin 6.günü 5. Gün embriyosu transfer edildi betam 17 çıktı sizce bu iyi bir şey mi?
Ya yazsam mı? yazmasam mı? Bilemedim hiç öncelikle Allah herkesin gönlüne göre tez zamanda bekletmeden versin hayırlısını versin inşallah çünkü olumsuz sonuç alan tedavi süreci devam edip bir ümit bekleyenler için zor bir süreç oluyor umarım herşey dilediğiniz gibi olur tüm kalbimle diliyorumSiz keseyi gördünüz mü nasıl gidiyor?
Merhaba nasıl geçti ilk randevu bebeği gördünüz müCuma randevu
Karından mı bakıldı vajinal mi? Ya ben göremedim daha pazartesi randevumYa yazsam mı? yazmasam mı? Bilemedim hiç öncelikle Allah herkesin gönlüne göre tez zamanda bekletmeden versin hayırlısını versin inşallah çünkü olumsuz sonuç alan tedavi süreci devam edip bir ümit bekleyenler için zor bir süreç oluyor umarım herşey dilediğiniz gibi olur tüm kalbimle diliyorum
Biz Keseyi gördük bugün çok şükür kalp sesinide kısa bir süre duydukyolunda görünüyor herşey inşallah sonuna kadar iyi olur Dileyen herkese tez zamanda hayırlısını diliyorum tekrar
Karından bakıldı benim kalp atışını duymazsak vajinadan bakarız dedi ama duyduk şükürKarından mı bakıldı vajinal mi? Ya ben göremedim daha pazartesi randevum
Hayırlı olsun çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallahKarından bakıldı benim kalp atışını duymazsak vajinadan bakarız dedi ama duyduk şükür
Bazen geç duyulabiliyormuş endişelenecek bir durum değil dedi benim ki haftaya kesin duyarsınız sizde sağlıkla gelsinler inşallahHayırlı olsun çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?