Tüp bebek transfer sonrası beta

Merhaba bende dün 3.gün çift embriyo transferi oldum gece ara ara ve bugün sık sık adet sancısı gibi ağrı gelip gidiyor endişeliyim sizlerin başına böyle durum gelmiş miydi acaba

Merhaba bende dün 3.gün çift embriyo transferi oldum gece ara ara ve bugün sık sık adet sancısı gibi ağrı gelip gidiyor endişeliyim sizlerin başına böyle durum gelmiş miydi acaba
Çok normal işlemden dolayı ve tutunma belirtileri de bu şekilde oluyor hiç üzülüp stres olmayın hemen etkilenecek bir durum yok çok erken çünkü boşuna üzülmeyin yani moralde çok önemli benimde öyle olmuştu temmuz 12’deydi şimdi 6.haftaya gireceğim hamileyim ben 6.gün idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı bazen geç çıkıyor bazen erken kısacası hiç karamsar olmuyorum hayırlısını diliyorum

Haklısınız insan sabredemiyor her belirtiyi bir şeye yoruyor en iyisi belirti dinlememek sanırım bende öyle yapmaya çalışayım Rabbim sizi de yavrunuza kavuştursun inşallah darısı bizlere olsun

Haklısınız insan sabredemiyor her belirtiyi bir şeye yoruyor en iyisi belirti dinlememek sanırım bende öyle yapmaya çalışayım Rabbim sizi de yavrunuza kavuştursun inşallah darısı bizlere olsun
Amin inşallah tüm iyi ve hayırlı dileklerin hepsini sizin için diliyorum kalbinize gönlünüze göre olsun herşey

Siz keseyi gördünüz mü nasıl gidiyor?
Ya yazsam mı? yazmasam mı? Bilemedim hiç öncelikle Allah herkesin gönlüne göre tez zamanda bekletmeden versin hayırlısını versin inşallah çünkü olumsuz sonuç alan tedavi süreci devam edip bir ümit bekleyenler için zor bir süreç oluyor umarım herşey dilediğiniz gibi olur tüm kalbimle diliyorum
Biz Keseyi gördük bugün çok şükür kalp sesinide kısa bir süre duyduk yolunda görünüyor herşey inşallah sonuna kadar iyi olurDileyen herkese tez zamanda hayırlısını diliyorum tekrar

Karından mı bakıldı vajinal mi? Ya ben göremedim daha pazartesi randevum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…