- 21 Mayıs 2022
- 57
- 23
- 3
- Konu Sahibi mucizelerim22
-
Embrıyolar rahım içine koyuyolar, idrar yoluna bırakmıyorlararkadasınıza bunu acıklayın lütfen..
Ben transferden sonra 15 dk yattım ve lavobya cıktım, ıkız tutunmustu.. Embrıyo nun enerjisi, rahımın durumu ile alakalı bir durum.. Ayrıca 5.gun embrıyoalrı 3 gun ıcerısınde rahime tutunur, 3.gun embrıyolar 5. Gun cıvarı.
Maalesef 21.haftada erken dogum ile kaybettimYaaa maşallahalakası olmadığının kanıtı sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah kaç haftalık oldular
Çok üzüldümMaalesef 21.haftada erken dogum ile kaybettimrahım agzı uzunlugum kısalıp dogum sancılarım erken basladı..
Aminnn, Allah razı olsunÇok üzüldümrabbim size sabır versin inşallah ikizleriniz size şefaatçi olacaklar
Çok çok teşekkür ederim en önemlisi sağlıkla kucağımıza almakSağlıkla kucağınıza alın inşallah
İnsanın aklına çeşitli şeyler geliyor. Bende çift embriyo transferi oldum. Transferden yarım saat sonra tuvalete çıktım çünkü çok sıkışmıştım hatta tuvalete çıkmazsam zarar veririm diye düşündüm, kendimi sıkıyordum. Çok şükür bişey olmadıMerhaba tüp bebek 5.gün embriyosu 2 adet transferim yapıldı . Saat 12.25 de transferim oldu 13.14 de kalktım tuvalete gittim çok çok sıkışmıştım ve bitane tutundu buna şüküracaba diyorum hemen tuvalete gittiğim içinmi diğeri tutunmadı çünkü bi arkadaşımda transferden sonra bi idrara çıktım hepsini yaptım benimde tek tutundu dedi.
Evet inşallah boğa olacakÇok çok teşekkür ederim en önemlisi sağlıkla kucağımıza almakSizede tatlı bir boğa geliyor gördüğüm kadarıyla, şanslısınız
İkiside tutundumuİnsanın aklına çeşitli şeyler geliyor. Bende çift embriyo transferi oldum. Transferden yarım saat sonra tuvalete çıktım çünkü çok sıkışmıştım hatta tuvalete çıkmazsam zarar veririm diye düşündüm, kendimi sıkıyordum. Çok şükür bişey olmadı
Amin hepimizin yavrularına inşallahAhh çok üzüldüm rabbim kızınıza uzun sağlıklı ömür nasip etsin
Tabiki çok şükür tutundular hatta üç tane oldularİkiside tutundumu
Bizimde balık bir oğlumuz olacakEvet inşallah boğa olacakpeki size ?
Ayy maşallahTabiki çok şükür tutundular hatta üç tane oldular
MaşallahBizimde balık bir oğlumuz olacak
Kalp atışı dinlemeye gittiğimizde gördük 7 haftalıklardıAyy maşallahkaç haftalıkken gördünüz üçünüde
Yaa şuan kaç haftalıksınız
Ben 3 eylülde öğrendim, transfer tarihim 25 haziran. Kan testinden öğrendik, zaten bir sonraki ultrasonda baya gözüküyordu.Maşallahsağlıkla gelsin kaç haftalık öğrendiniz
Merhaba doktorunuz kimdi memnun kaldınız mı hastanesinden vs laboratuvarından ?İnsanın aklına çeşitli şeyler geliyor. Bende çift embriyo transferi oldum. Transferden yarım saat sonra tuvalete çıktım çünkü çok sıkışmıştım hatta tuvalete çıkmazsam zarar veririm diye düşündüm, kendimi sıkıyordum. Çok şükür bişey olmadı
Evet çok memnundum güzel de ilgilendiler. Laboratuvar ı da çok iyi embriyologlar falan. İstanbul Şişli Sens üreme merkezinde oldum. Doktorları diğer özel hastanelerde çalışmış doktorlar kendileri ayrı bir merkez açmışlar.Merhaba doktorunuz kimdi memnun kaldınız mı hastanesinden vs laboratuvarından ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?