- 21 Mayıs 2022
- 57
- 23
- 3
- Konu Sahibi mucizelerim22
-
Ben henuz transfer olmadim ama kuzenim transferden sonra altima surgu koydular cok sıkıştığım icin dedi onunda 1 bebegi tuttu hatta dogum yaptiMerhaba tüp bebek 5.gün embriyosu 2 adet transferim yapıldı . Saat 12.25 de transferim oldu 13.14 de kalktım tuvalete gittim çok çok sıkışmıştım ve bitane tutundu buna şüküracaba diyorum hemen tuvalete gittiğim içinmi diğeri tutunmadı çünkü bi arkadaşımda transferden sonra bi idrara çıktım hepsini yaptım benimde tek tutundu dedi.
Bende böyle düşünüyordum arkadaşım dedi belki idrara kalktığımız için tek tutundu keşke ikisideIdrara cikmak ile tutunma arasinsa hic bir bag yok oyle olsa doktorlar yarim saat dinlenin sonra kalkabilirsiniz demezdi ben transferden sonra yarim saat bekledim gittim idrar sıkışıklığı çok yogundu zaten.tek transferdi tutundu çok şükür
Benim altıma bişey de koymadılar yarım saati geçti kalkıp idrarını yapabilirsin dediler ben kalkmayacaktım aslında ama artık baktım kasıklarım ağrıyor dayanamadımBen henuz transfer olmadim ama kuzenim transferden sonra altima surgu koydular cok sıkıştığım icin dedi onunda 1 bebegi tuttu hatta dogum yaptidarisi basimiza
Hic alakasi yok oyle düşünme hersy nasip.insallah hayirlisi.ile sag salim dogarBende böyle düşünüyordum arkadaşım dedi belki idrara kalktığımız için tek tutundu keşke ikiside
Tutunsaydı ama buna şükür şuan 8 haftalık olduk sağlıkla kucağımızada alalım inşallah
Aminn inşallahHic alakasi yok oyle düşünme hersy nasip.insallah hayirlisi.ile sag salim dogar
Size çift transfermi yapılmıştı ilkinde ?benim sorum da şu, 1 tanesi tutunmadı ya acaba bu süreçte farklı bir şey oluyor mu yani ağrı ya da kanama gibi bi şey oldu mu
ben ilk transferde 1 saat kadar tutmuştum sonrakinde 30 dk içinde tuvalete gittim. bence de tutunmayla tuvalete çıkmak arasında bir bağ yok
ilki tek ikincisi çiftSize çift transfermi yapılmıştı ilkinde ?
İkincisi tuttumu inşallah ikisi deilki tek ikincisi çift
Eğer tuvaletle bir alakasi olsaydı diğeri de tutunmazdı. Ben bınu hemşireye sorduğumda korkma bebeği yerleştirdikleri yer oyleayagı kalkmayla düşecek biyer değil demiş ti. Bende çok sıkısıktım hemen çıktım tuvalete çok şükür tutundu. Onunla bir ilgisi yok.Merhaba tüp bebek 5.gün embriyosu 2 adet transferim yapıldı . Saat 12.25 de transferim oldu 13.14 de kalktım tuvalete gittim çok çok sıkışmıştım ve bitane tutundu buna şüküracaba diyorum hemen tuvalete gittiğim içinmi diğeri tutunmadı çünkü bi arkadaşımda transferden sonra bi idrara çıktım hepsini yaptım benimde tek tutundu dedi.
Aynen doğrudur peki sizin sorununuz neydi acaba tüp bebek yaptırdınızÇift transfer yapıldı yarım saat sonra wcye gittim zaten yarım saat dinlenin sonra wcye gidin demişti.
Tek tuttu. Tuvalete gitmekle alakası yokmuş.
Sizin tekmi çiftmi transfer :)Eğer tuvaletle bir alakasi olsaydı diğeri de tutunmazdı. Ben bınu hemşireye sorduğumda korkma bebeği yerleştirdikleri yer oyleayagı kalkmayla düşecek biyer değil demiş ti. Bende çok sıkısıktım hemen çıktım tuvalete çok şükür tutundu. Onunla bir ilgisi yok.
Polikistik overAynen doğrudur peki sizin sorununuz neydi acaba tüp bebek yaptırdınız
Şuan kaç haftalıksınız ben 8 haftalık hamileyimPolikistik over
9 haftalık benimŞuan kaç haftalıksınız ben 8 haftalık hamileyim
Takvim olusturmucan miŞuan kaç haftalıksınız ben 8 haftalık hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?