Tüp bebek transfer sonrası idrara ne zaman çıktınız? İkiz tuttumu 🙈

mucizelerim22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
57
23
3
Merhaba tüp bebek 5.gün embriyosu 2 adet transferim yapıldı . Saat 12.25 de transferim oldu 13.14 de kalktım tuvalete gittim çok çok sıkışmıştım ve bitane tutundu buna şükür acaba diyorum hemen tuvalete gittiğim içinmi diğeri tutunmadı çünkü bi arkadaşımda transferden sonra bi idrara çıktım hepsini yaptım benimde tek tutundu dedi.

Ben henuz transfer olmadim ama kuzenim transferden sonra altima surgu koydular cok sıkıştığım icin dedi onunda 1 bebegi tuttu hatta dogum yapti darisi basimiza

Idrara cikmak ile tutunma arasinsa hic bir bag yok oyle olsa doktorlar yarim saat dinlenin sonra kalkabilirsiniz demezdi ben transferden sonra yarim saat bekledim gittim idrar sıkışıklığı çok yogundu zaten.tek transferdi tutundu çok şükür

Bende böyle düşünüyordum arkadaşım dedi belki idrara kalktığımız için tek tutundu keşke ikiside
Tutunsaydı ama buna şükür şuan 8 haftalık olduk sağlıkla kucağımızada alalım inşallah

Ben henuz transfer olmadim ama kuzenim transferden sonra altima surgu koydular cok sıkıştığım icin dedi onunda 1 bebegi tuttu hatta dogum yapti darisi basimiza
Benim altıma bişey de koymadılar yarım saati geçti kalkıp idrarını yapabilirsin dediler ben kalkmayacaktım aslında ama artık baktım kasıklarım ağrıyor dayanamadım

benim sorum da şu, 1 tanesi tutunmadı ya acaba bu süreçte farklı bir şey oluyor mu yani ağrı ya da kanama gibi bi şey oldu mu
ben ilk transferde 1 saat kadar tutmuştum sonrakinde 30 dk içinde tuvalete gittim. bence de tutunmayla tuvalete çıkmak arasında bir bağ yok

Size çift transfermi yapılmıştı ilkinde ?

Çift transfer yapıldı yarım saat sonra wcye gittim zaten yarım saat dinlenin sonra wcye gidin demişti.
Tek tuttu. Tuvalete gitmekle alakası yokmuş.

Eğer tuvaletle bir alakasi olsaydı diğeri de tutunmazdı. Ben bınu hemşireye sorduğumda korkma bebeği yerleştirdikleri yer oyleayagı kalkmayla düşecek biyer değil demiş ti. Bende çok sıkısıktım hemen çıktım tuvalete çok şükür tutundu. Onunla bir ilgisi yok.

Sizin tekmi çiftmi transfer :)

işlemden hemen sonra sürgü yapıldı ama gene geldi 1saat yattım sonrada tuvalete gittim gene bir saat yattım tuttuğunu güncellerim tutarsa bebegımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…