Tüp bebek transfer sonrası idrara ne zaman çıktınız? İkiz tuttumu 🙈

Bana estrofemi artık bırak dediler

Rahminizden gelmiyorsa idrariniz, alakasi yok

Kızım beş yaşında. İkinciyi kaybettik maalesef.
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah

Hiç bir alakasi yok. Tibben de yok. Rahat olun. Hayirli olsun. Ikiz çok zordur. yaşayan ve acisini çeken biri olarak soyluyorum ki ikiz taşimak için kahraman olmak gerekir. kafaniza takmayin

Ben 20 dk sonra tuvalete girdim, tek embriyo transferi oldum, bence hiç bir bağlantı yok. Olsa doktorlar bu riski alıp kalkın demezler.

Ben tek emrıyo 15 dk sonra çıkmıştım

Kızım beş yaşında. İkinciyi kaybettik maalesef.
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Baby girl nasilsin beni tanidinmi cnm? Cok sevindim mesajina denk geldim sanirim hamileymissin sagsaglim kucagina al insallah

Hiç bir alakasi yok. Tibben de yok. Rahat olun. Hayirli olsun. Ikiz çok zordur. yaşayan ve acisini çeken biri olarak soyluyorum ki ikiz taşimak için kahraman olmak gerekir. kafaniza takmayin
Tabi kesinlikle Allah’ım böyle uygun görmüş hakkımıza hayırlısı olsun hiç tutmayadabilirdi şükür tutunmuş bebeğim

Embrıyolar rahım içine koyuyolar, idrar yoluna bırakmıyorlar arkadasınıza bunu acıklayın lütfen..
Ben transferden sonra 15 dk yattım ve lavobya cıktım, ıkız tutunmustu.. Embrıyo nun enerjisi, rahımın durumu ile alakalı bir durum.. Ayrıca 5.gun embrıyoalrı 3 gun ıcerısınde rahime tutunur, 3.gun embrıyolar 5. Gun cıvarı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…