- 21 Mayıs 2022
- 57
- 23
- 3
- Konu Sahibi mucizelerim22
-
Bana estrofemi artık bırak dedilerAmin canım
Bir sürü ilaç kullanıyorum
Progestan ignesi ayrı kapsülü ayrı ama iğneyi artık kullanmıyorum
Kan sulandirici hem iğne hem hap
Prolutan estrofem 2 de vitamin. 12 haftada sadece 1 tanesine devam edicem
Rahminizden gelmiyorsa idrariniz, alakasi yokMerhaba tüp bebek 5.gün embriyosu 2 adet transferim yapıldı . Saat 12.25 de transferim oldu 13.14 de kalktım tuvalete gittim çok çok sıkışmıştım ve bitane tutundu buna şüküracaba diyorum hemen tuvalete gittiğim içinmi diğeri tutunmadı çünkü bi arkadaşımda transferden sonra bi idrara çıktım hepsini yaptım benimde tek tutundu dedi.
Gelmiyor tabi biliyorum fakat ne bilim hemen ayağa kalkmayın idrarı tutabildiğiniz kadar tutun diyorlar yaRahminizden gelmiyorsa idrariniz, alakasi yok
O çok mide bulandırıyorBana estrofemi artık bırak dediler
Benim tekSizin tekmi çiftmi transfer :)
çok teşekkür ederim sizin bebiş de sağlıkla büyüsün inşallahYaaa hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyorum
Aminnçok teşekkür ederim sizin bebiş de sağlıkla büyüsün inşallah
Ilk açık pembe birşeydi .Simdi kahverengi sulu birşey oldu akıntı gibi .Kırmızı olmadı dahaKanama derken kırmızımı kahvemi
Evet ya zaten bulantılarımda var tiksinme falanO çok mide bulandırıyor
yerleşme kanaması olabilir inşallah bebeğin seninledir yinede doktoruna sor canımIlk açık pembe birşeydi .Simdi kahverengi sulu birşey oldu akıntı gibi .Kırmızı olmadı daha
İnşallah canımEvet ya zaten bulantılarımda var tiksinme falan
yerleşme kanaması olabilir inşallah bebeğin seninledir yinede doktoruna sor canım
Kızım beş yaşında. İkinciyi kaybettik maalesef.Demek ki nasip kısmet yattığınız halde ikiden bitanesinin tutunacağı nasibinizde varmış. İlkiniz kaç yaşında cinsiyeti nedir :) şimdi kaç haftalık hamilesiniz tekrardan dondurulmuş embriyo transferi oldunuz sanırım
Hiç bir alakasi yok. Tibben de yok. Rahat olun. Hayirli olsun. Ikiz çok zordur. yaşayan ve acisini çeken biri olarak soyluyorum ki ikiz taşimak için kahraman olmak gerekir. kafaniza takmayinMerhaba tüp bebek 5.gün embriyosu 2 adet transferim yapıldı . Saat 12.25 de transferim oldu 13.14 de kalktım tuvalete gittim çok çok sıkışmıştım ve bitane tutundu buna şüküracaba diyorum hemen tuvalete gittiğim içinmi diğeri tutunmadı çünkü bi arkadaşımda transferden sonra bi idrara çıktım hepsini yaptım benimde tek tutundu dedi.
Ben 20 dk sonra tuvalete girdim, tek embriyo transferi oldum, bence hiç bir bağlantı yok. Olsa doktorlar bu riski alıp kalkın demezler.Merhaba tüp bebek 5.gün embriyosu 2 adet transferim yapıldı . Saat 12.25 de transferim oldu 13.14 de kalktım tuvalete gittim çok çok sıkışmıştım ve bitane tutundu buna şüküracaba diyorum hemen tuvalete gittiğim içinmi diğeri tutunmadı çünkü bi arkadaşımda transferden sonra bi idrara çıktım hepsini yaptım benimde tek tutundu dedi.
Ben tek emrıyo 15 dk sonra çıkmıştımMerhaba tüp bebek 5.gün embriyosu 2 adet transferim yapıldı . Saat 12.25 de transferim oldu 13.14 de kalktım tuvalete gittim çok çok sıkışmıştım ve bitane tutundu buna şüküracaba diyorum hemen tuvalete gittiğim içinmi diğeri tutunmadı çünkü bi arkadaşımda transferden sonra bi idrara çıktım hepsini yaptım benimde tek tutundu dedi.
Baby girl nasilsin beni tanidinmi cnm? Cok sevindim mesajina denk geldim sanirim hamileymissin sagsaglim kucagina al insallahKızım beş yaşında. İkinciyi kaybettik maalesef.
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Hiç bir alakasi yok. Tibben de yok. Rahat olun. Hayirli olsun. Ikiz çok zordur. yaşayan ve acisini çeken biri olarak soyluyorum ki ikiz taşimak için kahraman olmak gerekir. kafaniza takmayin
Tabi kesinlikle Allah’ım böyle uygun görmüş hakkımıza hayırlısı olsun hiç tutmayadabilirdi şükür tutunmuş bebeğimHiç bir alakasi yok. Tibben de yok. Rahat olun. Hayirli olsun. Ikiz çok zordur. yaşayan ve acisini çeken biri olarak soyluyorum ki ikiz taşimak için kahraman olmak gerekir. kafaniza takmayin
Yaa şuan kaç haftalıksınızBen tek emrıyo 15 dk sonra çıkmıştım
Ben 20 dk sonra tuvalete girdim, tek embriyo transferi oldum, bence hiç bir bağlantı yok. Olsa doktorlar bu riski alıp kalkın demezler.
Embrıyolar rahım içine koyuyolar, idrar yoluna bırakmıyorlarMerhaba tüp bebek 5.gün embriyosu 2 adet transferim yapıldı . Saat 12.25 de transferim oldu 13.14 de kalktım tuvalete gittim çok çok sıkışmıştım ve bitane tutundu buna şüküracaba diyorum hemen tuvalete gittiğim içinmi diğeri tutunmadı çünkü bi arkadaşımda transferden sonra bi idrara çıktım hepsini yaptım benimde tek tutundu dedi.
Ahh çok üzüldüm rabbim kızınıza uzun sağlıklı ömür nasip etsinKızım beş yaşında. İkinciyi kaybettik maalesef.
Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?