- 1 Haziran 2017
- 92
- 52
- 88
- 35
Malesef sonucum olumsuz öglen ögrendim..Benim test günüm yarın senin bugün sonuç bellimi?
Rabbim inşallah en güzel en hayırlı sağlıklı şekilde nasip etsinMalesef sonucum olumsuz öglen ögrendim..
Sen testlerini tekrarla canım olmadı kan testi yaptırırsın kan testi daha garanti bu arada çok teşekkür ederim ikinci kan testim de yükselme olmuş artık kese kontrolüne gideceğim inşallah rahat geçer sende hiç takma kafana dediğin gibi süreç zor ve yıpratıcı bir süreç ama olsun bebeklerimiz için değer ayrıca hiçbir zaman inanmaktan vazgeçme umut her zaman varBaktım bu defa ilk 5 dkda çizgi oluşmadı. Sonra bekledikten sonra baktım çok silik çizgi vardı ama o geçerli olmuyormuş. Senin adına çok sevindim gerçekten inşallah tüm bu süreç zorlanmadan sağlıkla geçeraslına bakarsan ben de illa olsun diyen biri değilim yani herkes çocuk sahibi olacak diye bir durum yok hayatta. Ama bu süreç gerçekten hem maddi, hem manevi hem de biyolojik olarak çok zor. Her şey bi yana bu süreçten olumsuz çıkmak maruz kaldığımız zorluktan dolayı yıpratıcı. Bu da yaptığım son test.
Evet sonuçlarınız çok güzelMerhaba
Beta hcg 10.gün 196 12.gün 483 değerler normal mi acaba.
Sen testlerini tekrarla canım olmadı kan testi yaptırırsın kan testi daha garanti bu arada çok teşekkür ederim ikinci kan testim de yükselme olmuş artık kese kontrolüne gideceğim inşallah rahat geçer sende hiç takma kafana dediğin gibi süreç zor ve yıpratıcı bir süreç ama olsun bebeklerimiz için değer ayrıca hiçbir zaman inanmaktan vazgeçme umut her zaman var
Gayet güzel hayırlı olsunMerhaba
Beta hcg 10.gün 196 12.gün 483 değerler normal mi acaba.
Merhaba bende 10nunda transfer oldum ctesi test günüm bugün 8 . Günüm yapmadım test günümü bekliyorumİyi geceler 11 Mart'ta transfer oldum aranızda benimle aynı gün olan var mı ve testleri gününde mi yaptırdınız erken mi
Ben bugün yaptım sonucu biraz önce aldım negatifMerhaba bende 10nunda transfer oldum ctesi test günüm bugün 8 . Günüm yapmadım test günümü bekliyorum
Kaçıncı gün bugün ?Ben bugün yaptım sonucu biraz önce aldım negatif
6. GunKaçıncı gün bugün ?
Bence daha çok erken moralinizi bozmayın 10 12. Gün felan yapılıyor test benim 8. Günüm ctesi yaptıracağım bende bence siz doktorunuzun dediği zaman yapın6. Gun
Evet 23 te tekrar yapacam oğlumda 6. Gün 6 li değer çıkmıştı ondan yapayım dedimBence daha çok erken moralinizi bozmayın 10 12. Gün felan yapılıyor test benim 8. Günüm ctesi yaptıracağım bende bence siz doktorunuzun dediği zaman yapın
Sıkmayın canınızı her hamilelik bir olmuyor sonuçta çok şükür Kİ bir tane evladınız var inş 23 ünde Buda pozitif olur benim de 20 si siz üç gün sonra inşallah güzel haberler alırızEvet 23 te tekrar yapacam oğlumda 6. Gün 6 li değer çıkmıştı ondan yapayım dedim
İnşallah rabbim yardımcımiz olsunSıkmayın canınızı her hamilelik bir olmuyor sonuçta çok şükür Kİ bir tane evladınız var inş 23 ünde Buda pozitif olur benim de 20 si siz üç gün sonra inşallah güzel haberler alırız
Hayırlı olsun sağlıkla geçirirsin inşallah bu süreciMrb kızlar bugun test günümdü 363 cıktı degerim. Bu arada erken test yapanlar sakin moral bozmayın bende 5 gun erken yapmıstım testi negatif cıkmıs tı ama sımdı pozıtıf
yaaa çok sevindim hayırlı olsun ay umut oldun inşallah pozitif görürüzMrb kızlar bugun test günümdü 363 cıktı degerim. Bu arada erken test yapanlar sakin moral bozmayın bende 5 gun erken yapmıstım testi negatif cıkmıs tı ama sımdı pozıtıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?