Tüp bebek transfer sonrası Mart ayı gebelik testi yapacaklar

Sen testlerini tekrarla canım olmadı kan testi yaptırırsın kan testi daha garanti bu arada çok teşekkür ederim ikinci kan testim de yükselme olmuş artık kese kontrolüne gideceğim inşallah rahat geçer sende hiç takma kafana dediğin gibi süreç zor ve yıpratıcı bir süreç ama olsun bebeklerimiz için değer ayrıca hiçbir zaman inanmaktan vazgeçme umut her zaman var

İyi geceler 11 Mart'ta transfer oldum aranızda benimle aynı gün olan var mı ve testleri gününde mi yaptırdınız erken mi

Kan testinde çıktı ama doktorum test gününden önce çıkan sonuçlar doğru değil dedi. Bir de kese görünmeden bir şey söyleyemeyiz dedi.

Bence daha çok erken moralinizi bozmayın 10 12. Gün felan yapılıyor test benim 8. Günüm ctesi yaptıracağım bende bence siz doktorunuzun dediği zaman yapın
Evet 23 te tekrar yapacam oğlumda 6. Gün 6 li değer çıkmıştı ondan yapayım dedim

Evet 23 te tekrar yapacam oğlumda 6. Gün 6 li değer çıkmıştı ondan yapayım dedim
Sıkmayın canınızı her hamilelik bir olmuyor sonuçta çok şükür Kİ bir tane evladınız var inş 23 ünde Buda pozitif olur benim de 20 si siz üç gün sonra inşallah güzel haberler alırız

Mrb kızlar bugun test günümdü 363 cıktı degerim. Bu arada erken test yapanlar sakin moral bozmayın bende 5 gun erken yapmıstım testi negatif cıkmıs tı ama sımdı pozıtıf
yaaa çok sevindim hayırlı olsun ay umut oldun inşallah pozitif görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…