Ayni gün transfer olmusuz benim de çift embriyo 3. Gün embriyosu iyi kalite 7. Gün bugün.Ben de test yapmadım daha cesaret edemedim erken diyeMerhaba arkadaşlar 26 Eylül de iyi kalitede 2 adet 3. Gün embriyosu transferim oldu bugün 7. günüm dün erken gebelik testi yapmıştım negatifti ama erken olduğunu bildiğim için moralimi bozmadım içimden bi ses olucak diyor ama yinede çok umutlanmakta istemiyorum moralimi de bozmamaya çalışıyorum kasıklarımda ara ara bir ağrı oluyor kısa süreli onun dışında bi belirtim yok şuanlık sizler ne durumdasınız
İnşallah güzel sonuçlar alırız ne zaman kan vereceksiniz benim ekimin 10 u test günüm evde yapmayı düşünüyor musunuz ben tekrar Perşembe cuma günlerinde yapmayı düşünüyorumAyni gün transfer olmusuz benim de çift embriyo 3. Gün embriyosu iyi kalite 7. Gün bugün.Ben de test yapmadım daha cesaret edemedim erken diye
8 Ekim test günüm pazara denk geliyorİnşallah güzel sonuçlar alırız ne zaman kan vereceksiniz benim ekimin 10 u test günüm evde yapmayı düşünüyor musunuz ben tekrar Perşembe cuma günlerinde yapmayı düşünüyorum
Bende bilmiyorum çok geç tarih verdi nedense test yaparsanız haberinizi bekliyorum mutlaka :)8 Ekim test günüm pazara denk geliyor
Sizin neden 10 Ekim ki , idrar testi aldim ama cesaret edemiyorum
Tamam haber veririmBende bilmiyorum çok geç tarih verdi nedense test yaparsanız haberinizi bekliyorum mutlaka :)
Ben bugün de test yaptım yine negatif çıktı bu sefer biraz moralim bozulmadı değil beklemek çok zorTamam haber veririm
Moralini bozma canım.Hakkimizda herseyin hayırlısı olsun inşallahBen bugün de test yaptım yine negatif çıktı bu sefer biraz moralim bozulmadı değil beklemek çok zor
İnşallah canım sizin ilk denemeniz miMoralini bozma canım.Hakkimizda herseyin hayırlısı olsun inşallah
Ben oluruna bıraktım ,
Evet sizinİnşallah canım sizin ilk denemeniz mi
Evet bizimde ilk deneme eşimde sperm sayısında kalitesinde sorun vardi varikoselden ameliyat oldu ama 3 senedir hiç gebelik olmadı 2 aşılamadan sonra tüp bebek denedikEvet sizin
Canım öyle düşünme daha idrara geçmemiştirBugün 10. Gün sabah ilk idrarla tekrar test yaptım yine negatif umudumu tamamen yitirdim artık
Yok kan vermedim canım eşim gününü bekleyelim diyor illa erken gebelik testinde az da olsa çıkmalıydı diye içim içimi yiyor sen nasılsın ne durumdasınCanım öyle düşünme daha idrara geçmemiştir
Kan testi verdin mi kanda baktir
İyi düşün iyi olsun inşallah
Iyiyim canim yarin bir kan daha vericem inşallah ilerlermistir değerYok kan vermedim canım eşim gününü bekleyelim diyor illa erken gebelik testinde az da olsa çıkmalıydı diye içim içimi yiyor sen nasılsın ne durumdasın
İnşallah canım benimde bu sabah kahverengi lekelenmem oldu doktorumu aradım kan vermemi söyledi birazdan gideceğim bende umarım güzel haberler alırızIyiyim canim yarin bir kan daha vericem inşallah ilerlermistir değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?