Bence çıkar ben de 8. Günde ögrenmiştimMerhaba arkadaşlar
19 eylülde ikiside iyi kalite de 5. Gün çift embriyo transferi yapıldı test günüm 30 eylül bu zamana kadar hiç test yapmadım idrar da dahilama artık sabırsızlanmaya başladım ve en ufak bir belirtim dahi yok . Acaba yarın kan testi versem sonuç alabilir miyim test günüme 2 gün kalmış oluyor zaten
Bende 19 Eylül'de oldum test filan. Yapmadım hiç korkuyorum bende cuma günü kan vericmMerhaba arkadaşlar
19 eylülde ikiside iyi kalite de 5. Gün çift embriyo transferi yapıldı test günüm 30 eylül bu zamana kadar hiç test yapmadım idrar da dahilama artık sabırsızlanmaya başladım ve en ufak bir belirtim dahi yok . Acaba yarın kan testi versem sonuç alabilir miyim test günüme 2 gün kalmış oluyor zaten
Ben 7. Gün yaptım çıkmıştı ama çıkmayan da çok çıkmazsa stres yapmayjnBen de 22 eylülde çift embriyo transferi oldum hanımlar, inşallah hepimiz müjdeli haberleri alırız. Bu süreçte belirti aramak yanıltıcı olabilir onun için erken gebelik testi düşünüyorum. Sizce kaçıncı gün erken gebelik testi yapmalıyız
İdrar testinde çıkmayıp kanda çıkan var mıdır acabaBen 7. Gün yaptım çıkmıştı ama çıkmayan da çok çıkmazsa stres yapmayjn
Mutlaka vardır çünkü testler 5 ver üzerini ölçer desede maalesef ölçmüyor en az 30-40 olunca ölçüyorİdrar testinde çıkmayıp kanda çıkan var mıdır acaba
Bana doktorum 1 hafta sonra yaptırmıştıMerhaba arkadaşlar
Tabi var idrar testleri çok yanıltıcı oluyor,imkanınız varsa bence direk kan verin,ben önce normal test yaptım çıkmadı çok üzüldüm sonra erken gebelik yaptım o da çok geç ve çok silik çıktıİdrar testinde çıkmayıp kanda çıkan var mıdır acaba
Ne iyi doktormuş ya,benim dr 13 gün sonra demişti tabi dayanamadım erken yaptımBana doktorum 1 hafta sonra yaptırmıştı
İyi sabretmişsinizMerhaba arkadaşlar
aynen 96 çıkmıştı beta ama 8.haftada kalbi durdu maalesefNe iyi doktormuş ya,benim dr 13 gün sonra demişti tabi dayanamadım erken yaptım
Bende sizinle aynı gün aynı durumdayım hiç belirtiniz var mı?Merhaba arkadaşlar
Hayır sıfır hiç bir belirtim yok sizde var mı ?Bende sizinle aynı gün aynı durumdayım hiç belirtiniz var mı?
Cesaret edemedim aslında yapmaya negatifi görünce çok üzülürüm diye açıkçası 30unda bile yapasım yok bana kalsa bu umutla yaşarım ama negatif görmek beni çok üzücekİyi sabretmişsinizben 5. gün idrarla öğrendim çok hafif silikti her gün koyulaşmasını izlemek çok güzeldi inşallah siz de pozitif görürsünüz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
1 hafta sonra değeriniz kaç çıkmıştı pekiBana doktorum 1 hafta sonra yaptırmıştı
Umarım sizde güzel haberler alırsınız bu süreçte kim bu yola girdiyse allah herkese emeklerinin krşılıgını versinBen de 22 eylülde çift embriyo transferi oldum hanımlar, inşallah hepimiz müjdeli haberleri alırız. Bu süreçte belirti aramak yanıltıcı olabilir onun için erken gebelik testi düşünüyorum. Sizce kaçıncı gün erken gebelik testi yapmalıyız
sizde de mi belirti yoktu peki ve ne zaman başlamıştı belirtileriniz ? İnsan midesi bulansın başı dönsün ister mi istiyorum ama yokBence çıkar ben de 8. Günde ögrenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?