Tüp bebek transfer sonrası

kas01

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2023
239
107
23
Merhaba arkadaşlar
19 eylülde ikiside iyi kalite de 5. Gün çift embriyo transferi yapıldı test günüm 30 eylül bu zamana kadar hiç test yapmadım idrar da dahil ama artık sabırsızlanmaya başladım ve en ufak bir belirtim dahi yok . Acaba yarın kan testi versem sonuç alabilir miyim test günüme 2 gün kalmış oluyor zaten

Bence çıkar ben de 8. Günde ögrenmiştim

Bende 19 Eylül'de oldum test filan. Yapmadım hiç korkuyorum bende cuma günü kan vericm

Çıkar canım 6.gün idrar ile öğrendim ben

Ben de 22 eylülde çift embriyo transferi oldum hanımlar, inşallah hepimiz müjdeli haberleri alırız. Bu süreçte belirti aramak yanıltıcı olabilir onun için erken gebelik testi düşünüyorum. Sizce kaçıncı gün erken gebelik testi yapmalıyız

Ben 7. Gün yaptım çıkmıştı ama çıkmayan da çok çıkmazsa stres yapmayjn

Bana doktorum 1 hafta sonra yaptırmıştı

İdrar testinde çıkmayıp kanda çıkan var mıdır acaba
Tabi var idrar testleri çok yanıltıcı oluyor,imkanınız varsa bence direk kan verin,ben önce normal test yaptım çıkmadı çok üzüldüm sonra erken gebelik yaptım o da çok geç ve çok silik çıktı

İyi sabretmişsiniz ben 5. gün idrarla öğrendim çok hafif silikti her gün koyulaşmasını izlemek çok güzeldi inşallah siz de pozitif görürsünüz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bende sizinle aynı gün aynı durumdayım hiç belirtiniz var mı?

İyi sabretmişsiniz ben 5. gün idrarla öğrendim çok hafif silikti her gün koyulaşmasını izlemek çok güzeldi inşallah siz de pozitif görürsünüz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
Cesaret edemedim aslında yapmaya negatifi görünce çok üzülürüm diye açıkçası 30unda bile yapasım yok bana kalsa bu umutla yaşarım ama negatif görmek beni çok üzücek

Umarım sizde güzel haberler alırsınız bu süreçte kim bu yola girdiyse allah herkese emeklerinin krşılıgını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…