• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer sonrası

Belirtiniz var mı test için erken olabilir
Yani fazla ayakta durdugumda bel ağrım var. Ara ara adet sancisi gibi sanci ve yine ara ara boyle sol kasigima igne batirilirmis gibi bi his,goguslerimde şişlik ve dokununca ağrı. Ama ben ilk negatif sonuclanan transferimde de bunlari yasadm. Şöyle ama o bayagi adet sancisi gibi yogun bi sanciydi.

Merhaba arkadaşlar
19 eylülde ikiside iyi kalite de 5. Gün çift embriyo transferi yapıldı test günüm 30 eylül bu zamana kadar hiç test yapmadım idrar da dahil 😊 ama artık sabırsızlanmaya başladım ve en ufak bir belirtim dahi yok . Acaba yarın kan testi versem sonuç alabilir miyim test günüme 2 gün kalmış oluyor zaten
Merhabalar
İnsallah sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur.
Yapabilirsiniz 10. Gün olmuş oluyor.
9 kez tedavi oldum. Hic birinde de belirti yaşamadım. 9. Tuttu simdi 4 yaşında elhamdülillah.
2 yıl sonrada da kardeşi geldi. Tedavisiz süpriz bir şekilde.

İyi sabretmişsiniz🙈 ben 5. gün idrarla öğrendim çok hafif silikti her gün koyulaşmasını izlemek çok güzeldi inşallah siz de pozitif görürsünüz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏻
Transfer gününüzü sayıyor musunuz bu 5 güne

Transfer gününüzü sayıyor musunuz bu 5 güne
Hayır, ertesi günden itibaren sayıyorum. Bir de erken gebelik testi ile yapmadım bildiğiniz ucuz kaset testlerle yaptım. 5. gün çok silikti ama görünüyordu ve her gün belirginleşti 7. gün de kan testi verdim 92 çıkmıştı. Bu şekilde öğrendim 🤗

Eklentiler

• PXL_20230630_063042944~2.webp
    PXL_20230630_063042944~2.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 89
Hayır, ertesi günden itibaren sayıyorum. Bir de erken gebelik testi ile yapmadım bildiğiniz ucuz kaset testlerle yaptım. 5. gün çok silikti ama görünüyordu ve her gün belirginleşti 7. gün de kan testi verdim 92 çıkmıştı. Bu şekilde öğrendim 🤗
Maşallah 😊

Ben 5.gün embrıyosunu 6.gunde cok cok sılık gormustum testte oda erken gebelık testıydı. Şuan 4.5 aylık hamileyim :) bence erken gebelik testi ile yapmalısınız
Hayırlı olsun siz de belirti var mıydı

Merhaba arkadaşlar 26 Eylül de iyi kalitede 2 adet 3. Gün embriyosu transferim oldu bugün 7. günüm dün erken gebelik testi yapmıştım negatifti ama erken olduğunu bildiğim için moralimi bozmadım içimden bi ses olucak diyor ama yinede çok umutlanmakta istemiyorum moralimi de bozmamaya çalışıyorum kasıklarımda ara ara bir ağrı oluyor kısa süreli onun dışında bi belirtim yok şuanlık sizler ne durumdasınız

Back
X