- 9 Nisan 2022
- 135
- 31
- 28
- 32
Hayırlı olsun canım çok sevindimBen 5.gün embrıyosunu 6.gunde cok cok sılık gormustum testte oda erken gebelık testıydı. Şuan 4.5 aylık hamileyim :) bence erken gebelik testi ile yapmalısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım çok sevindimBen 5.gün embrıyosunu 6.gunde cok cok sılık gormustum testte oda erken gebelık testıydı. Şuan 4.5 aylık hamileyim :) bence erken gebelik testi ile yapmalısınız
Belirtiniz var mı test için erken olabilirBende 23 Eylül de transfer oldum ilk transferim negatifle sonuçlamıştı son güne kdr beklemiştim ve kan tahlili yapmıştım ama bunda sabırsızlanıyorum yapsam çıkarmı dersiniz?
Teşekkürler Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım çok sevindim
Amin canım değer iki lat artmayınca biraz korktum acıkcasıMaşallah tebrik ederim Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin
Burada bir kaç topikte iki kat okudum o beni korkuttuİki gün ara ile %60 artması yeterli zaten her şey yolunda :)
Korkmana gerek yok herkesin iki kat artacak diye bir kaide yok ki zaten seninde iki katın çok altında bir değer değil rahatla bir sorun yok :)Burada bir kaç topikte iki kat okudum o beni korkuttu
Kaçıncı gün embriyosu?Bende 23 Eylül de transfer oldum ilk transferim negatifle sonuçlamıştı son güne kdr beklemiştim ve kan tahlili yapmıştım ama bunda sabırsızlanıyorum yapsam çıkarmı dersiniz?
Hayırlısı dedim artıkKorkmana gerek yok herkesin iki kat artacak diye bir kaide yok ki zaten seninde iki katın çok altında bir değer değil rahatla bir sorun yok :)
3.gun dondurulmuş cnmKaçıncı gün embriyosu?
Yani fazla ayakta durdugumda bel ağrım var. Ara ara adet sancisi gibi sanci ve yine ara ara boyle sol kasigima igne batirilirmis gibi bi his,goguslerimde şişlik ve dokununca ağrı. Ama ben ilk negatif sonuclanan transferimde de bunlari yasadm. Şöyle ama o bayagi adet sancisi gibi yogun bi sanciydi.Belirtiniz var mı test için erken olabilir
MerhabalarMerhaba arkadaşlar
19 eylülde ikiside iyi kalite de 5. Gün çift embriyo transferi yapıldı test günüm 30 eylül bu zamana kadar hiç test yapmadım idrar da dahilama artık sabırsızlanmaya başladım ve en ufak bir belirtim dahi yok . Acaba yarın kan testi versem sonuç alabilir miyim test günüme 2 gün kalmış oluyor zaten
Bende henüz erken 5.gün embriyosu 6. günde öğrendim erken gebelik testi ile inanılmaz silik bir çizgi ile. 3 gün daha bekleyin derim.3.gun dondurulmuş cnm
Transfer gününüzü sayıyor musunuz bu 5 güneİyi sabretmişsinizben 5. gün idrarla öğrendim çok hafif silikti her gün koyulaşmasını izlemek çok güzeldi inşallah siz de pozitif görürsünüz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
![]()
Hayır, ertesi günden itibaren sayıyorum. Bir de erken gebelik testi ile yapmadım bildiğiniz ucuz kaset testlerle yaptım. 5. gün çok silikti ama görünüyordu ve her gün belirginleşti 7. gün de kan testi verdim 92 çıkmıştı. Bu şekilde öğrendimTransfer gününüzü sayıyor musunuz bu 5 güne
Bu şekildeydi koyulaşma yukarıdan aşağı doğru 5, 6 ve 7. günlerTransfer gününüzü sayıyor musunuz bu 5 güne
Teşekkürler... dayanacağımm :)Bende henüz erken 5.gün embriyosu 6. günde öğrendim erken gebelik testi ile inanılmaz silik bir çizgi ile. 3 gün daha bekleyin derim.
MaşallahHayır, ertesi günden itibaren sayıyorum. Bir de erken gebelik testi ile yapmadım bildiğiniz ucuz kaset testlerle yaptım. 5. gün çok silikti ama görünüyordu ve her gün belirginleşti 7. gün de kan testi verdim 92 çıkmıştı. Bu şekilde öğrendim![]()
Hayırlı olsun siz de belirti var mıydıBen 5.gün embrıyosunu 6.gunde cok cok sılık gormustum testte oda erken gebelık testıydı. Şuan 4.5 aylık hamileyim :) bence erken gebelik testi ile yapmalısınız
Evet transfer sonrası iki gün kasık ağrılarım olmuştu regl olacak gibiHayırlı olsun siz de belirti var mıydı