- 8 Ağustos 2023
- 89
- 35
- 3
- 24
- Konu Sahibi kuzeyyulduzi
-
İnşallah, hepimizin gönlü gülsün İnşallah aminnnİnşallah iyi gidiyordur herşey gönlünüzce olsun inşallah
Benim amh değerim 0.44Sizin sorun ne canım inşallah önemli birşey yoktur
Ankara Şehir Hastanesindeyim, ilk denemem benim de rapor çıktı bana bideHangi merkezde yaptırıyorsun canım
Benm opu iişlemi temmuz ayının 14ünde oldu çok yumurta toplandiği için doktorum dondurmayı önerdi o yüzden Ağustos 14ünde transfer olacağım işteSizin opunuz ne zaman olmuştu ki bende bugün opu oldum
Yaa burayada yazın kaçı döllenmiş diye umarım hepsi de güzl gelişirNe durumda olduklarını yarın sabah 9 da öğreneceğim
Benim henüz öyle bi bilgim de yok ya dondurma gibi bişey konuşulmadı ama sayısı az yaBenm opu iişlemi temmuz ayının 14ünde oldu çok yumurta toplandiği için doktorum dondurmayı önerdi o yüzden Ağustos 14ünde transfer olacağım işte
sizin dondurulmuş mu olacak
UmarımmYaa burayada yazın kaçı döllenmiş diye umarım hepsi de güzl gelişir
Bana opu olduğum gün söylenmişti dondurulacagi sayı yi kafanıza takmayan güzel düşünün güzel olsun inşallahBenim henüz öyle bi bilgim de yok ya dondurma gibi bişey konuşulmadı ama sayısı az ya
Hmm o zaman öyle bişey demediklerine göre yapmayacaklar dondurma, siz nerde oldunuzBana opu olduğum gün söylenmişti dondurulacagi sayı yi kafanıza takmayan güzel düşünün güzel olsun inşallahinşallah hepsi de güzel gelişir
Ben Acibadem de deniyorum ilk denemmHmm o zaman öyle bişey demediklerine göre yapmayacaklar dondurma, siz nerde oldunuz
Oranın ücreti ne tuttu pekiBen Acibadem de deniyorum ilk denemm
37.500 ilaçlar hariç 10.800 de dondurma ücreti verdik toplam 6 tüp dondurdu
Benim de 0.4 çıktı Dr direk tüp bebek tedavisi dediBenim amh değerim 0.44
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?