- 14 Ağustos 2023
- 249
- 149
- 23
- 35
- Konu Sahibi kuzeyyulduzi
-
Bende süreç şu şekilde ilerledi, önce rahim filmi çekildi ve hormonlarıma bakıldı ama amh bakılmamış nedense, sonra muayenede çok az yumurtam olduğu tespit edildi ve doktor bir an önce tüp bebeğe başlamamız gerektiğini ama bunun öncesinde prp be egzozom yöntemiyle uyuyan yumurtaların uyanabileceğini ve yumurta sayısında yükselme olabileceğini söyledi , biz ertesi gün randevu alıp hemen prp ve egzozom yaptırmaya karar verdik, önce sabah erkenden gidip kan verdik kan sonucunu öğleden sonra 2 ya kadar bekledik sonra odaya aldılar çok az anestezi verip 10 dk bir işlemle her iki uygulama da yapıldı korkulacak bir şey yok , ağrı da olmadı uyandığınızda her şey bitmiş oluyor normal hyatınıza dönüyorsunuz , bu sırada doğal gebelik oluşan hastalar da olmuş dilerim onlardan biri de ben olurumMerhabalar, oncelikle dilerim saglikla guzel sonuclar alirsiniz ve emeginizin karsiligini kucaginizda gorurusunuzben de 34 yasindayim amh dusuk ( dun itibariyle tuplerimin kapali oldugunu ogrendim) ve insallah kasim ayinda bülent hocada tüp bebek baslayacagiz.
Sureclerinizi biraz anlatir misiniz bu pro ve egzozom nasil uygulandi ? Amh dusuklugu icin mi ?
Tesekkurler simdiden
Bu arada bence güzel düşünmek lazım her nasip vaktine esirdir, olmuyorsa güzelleşiyordur daha güzel şekilde gelecektir :) hep gülümsemek lazım motivasyon çok önemli ben sürecin çok güzel ilerleyeceğini düşünüyorum Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallahBende hep boyle yorumlar okuyorum ve uzuluyorum gercekten de stres, kaygi ve korku yasamak zorunda oldugum bir surec mi olmak zorunda mi diye, positif olmaya en cokta ihtiyacimiz oldugu bir an( eminim defalarca denemis uzun yillardir evli olan insanlar icin kolay degildir) ama benim /bizim amh dusuk ve rezerv bu surecin buyuk bir parcasidir ama yinede umutluyuz, gucluyuz ve bizim olan bize gelecektir Allahin izniyle
Yaa inşallah kendiliğindenden olur
Olmazsa da sıkmayın canınızı
Cok guzel aciklamissiniz kafamda netlesti tesekkurler oncelikle :=) ve dilerim hemencecik zahmetsizce hamile kalirisiniz ve haberiniz bize de umut olur allahin izniyle :)Bende süreç şu şekilde ilerledi, önce rahim filmi çekildi ve hormonlarıma bakıldı ama amh bakılmamış nedense, sonra muayenede çok az yumurtam olduğu tespit edildi ve doktor bir an önce tüp bebeğe başlamamız gerektiğini ama bunun öncesinde prp be egzozom yöntemiyle uyuyan yumurtaların uyanabileceğini ve yumurta sayısında yükselme olabileceğini söyledi , biz ertesi gün randevu alıp hemen prp ve egzozom yaptırmaya karar verdik, önce sabah erkenden gidip kan verdik kan sonucunu öğleden sonra 2 ya kadar bekledik sonra odaya aldılar çok az anestezi verip 10 dk bir işlemle her iki uygulama da yapıldı korkulacak bir şey yok , ağrı da olmadı uyandığınızda her şey bitmiş oluyor normal hyatınıza dönüyorsunuz , bu sırada doğal gebelik oluşan hastalar da olmuş dilerim onlardan biri de ben olurumsonra ilk adeti oldum ve amh testi yaptırdım , ardından 2. Adetin 3. Günü gel dedi adet olursam 3. Gün gideceğim tekrar muayene edilip yumurtalarımın durumuna bakılacak, fiziksel olarak yumurtlama dönemindeki gibi hafif kaşık ağrılarım ve hafif akıntım var ben bunu yumurtlama olarak yorumluyorum bu hafta tekrar amh ve fsh baktırıcam bence ilerleme oldu öyle hissediyorum :)
Ben sonomedde çektirdim Cevat hoca çekiyor c kollu cihazla çok iyi ve ilgililer bu 3. Cekisim orda fiyat 3 binCok guzel aciklamissiniz kafamda netlesti tesekkurler oncelikle :=) ve dilerim hemencecik zahmetsizce hamile kalirisiniz ve haberiniz bize de umut olur allahin izniyle :)
Rahim flimi nasildi orada siz memnum kaldiniz mi ? Ben cevat hocada yapmak istiyorum ama fulya acik emar da bir secenek tabi fiyatları ayni mi bilmiyorum
Amin umarım çok güzel haberler veririz birbirimize hem umut oluruzCok guzel aciklamissiniz kafamda netlesti tesekkurler oncelikle :=) ve dilerim hemencecik zahmetsizce hamile kalirisiniz ve haberiniz bize de umut olur allahin izniyle :)
Rahim flimi nasildi orada siz memnum kaldiniz mi ? Ben cevat hocada yapmak istiyorum ama fulya acik emar da bir secenek tabi fiyatları ayni mi bilmiyorum
Ah super bende orada cektirmek istiyorum zaten, ilkinden kapali dendi ama emin konusmadi doktor ô yuzden yeniden iyi bir yerde istiyorum tikaniklik varsa da acilma ihtimali var mi yok mu ogrenmis olurum.Ben sonomedde çektirdim Cevat hoca çekiyor c kollu cihazla çok iyi ve ilgililer bu 3. Cekisim orda fiyat 3 bin
Duyum degildir ô gercek benceAmin umarım çok güzel haberler veririz birbirimize hem umut oluruzben Fulya açık mr da çektirdim rahim filmini onda da korkulacak bir şey yok ağrısız sızısız bir işlem çok kısa sürüyor asla canınızı sıkmayın, demişti dersiniz :) ben rahim filmini yeni çektirmedim şuan 6 bin gibi duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum
Biz tam fiyat almadık ama ilaçların pahalı olduğunu duydum yine , biz şuan vitamin desteği alıyoruz 2 buçuk civarı tuttu , prp ve egzozom 60 bin civarı onun dışında yeni gideceğim kontrolde konuşacağız gidişata göre , ama ben başka doktor istemedim bu hocayla devam etmek istiyorum alanında iyi olduğunu düşünüyorum kafamı karıştırmak istemiyorum :)Bugün çektirdim ben korkulacak bir şey yok 15 dk filan sürüyor ben daha önce çektirdim uterus septum çıktı histreskopi ve laporoskopi oldum sonra bı daha doktorum istedi bugunn cektirdigimde ise hafif arkuat uterus çıktı doktorum sonucu daha görmedi mail olarak attılar
Nerde tedavi görüyordunuz acabaBiz tam fiyat almadık ama ilaçların pahalı olduğunu duydum yine , biz şuan vitamin desteği alıyoruz 2 buçuk civarı tuttu , prp ve egzozom 60 bin civarı onun dışında yeni gideceğim kontrolde konuşacağız gidişata göre , ama ben başka doktor istemedim bu hocayla devam etmek istiyorum alanında iyi olduğunu düşünüyorum kafamı karıştırmak istemiyorum :)
Bende Acibadem Fırat tulek te goruyorumSiz nerede tedavi görüyorsunuz
İnşallah dolu dolu yumurtalarıniz olur bende transfer bekliyorum bu ay olmadıKızlar slmlar.bende 7 temmuzda Brüksel'de cem hocaya basladim.bende yumurta rezervinde sıkıntı var.ilk ay iki yumurtam varken bu ay bir yumurtam oldu.onunda büyük ihtimal kist olacagini soyledi doktorum.vitaminlere başlatmıştı onlara devam edeceğim.ve göbekten büyüme hormonu iğne verdi ayın 6 da adet olacagim ozaman yine gel dedi bakalım belki kaliteli dolu dolu yumurtalarim olusur inşallah.bu arada bende c kollu rahim filmini Kadıköy'de sonomed de cektirdim
İnşallah çok amin rabbim hayırlısıyla sagliklisiyla isteyen herkese yardım etsin bunaltmasin ,darlamasin üzmesin ağlamasınİnşallah dolu dolu yumurtalarıniz olur bende transfer bekliyorum bu ay olmadı
Amin inşallah canımİnşallah çok amin rabbim hayırlısıyla sagliklisiyla isteyen herkese yardım etsin bunaltmasin ,darlamasin üzmesin ağlamasınAllah sizinde islerinizi rast getirsin yolunuzu açsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?