- Konu Sahibi kuzeyyulduzi
-
merhaba bende yeniyim eşime azosperm dendi.tüp bebek için başvurduk ilk kez. Adetin 2. yada 3. günü hastaneye gitmem söylendi ne eşime ne bana hiçbir ilaç takviye verilmedi hormon testlerimi yaptırdım hsg çekindim smear verdim. tüp bebek süreci nasıl oluyor bilgi alabilirmiyim?Eşimde sperm değerleri baya düşüktü ilk o yüzden başladık tedaviye
Daha sonra benm pkos olduğumu öğrendik o şekilde problemimiz
Sizin neyden kaynaklı
Merhaba azospremde süreç daha farlkı ilerliyor diye biliyorum. Eşinizin ilk önce ilaç takviye vs kullanıp daha sonra mikro tese ameliyatı olması lazım. Doktorunuz sizi adetin ikinci günü çağırdysa rahim duvar kalınlığınıza bakmak içindir diye düşünüyorum. İğnelere başlamanız da adetin 2. Ya da 3. Günüyle oluyor ama sizin azospermi olduğu için nasıl ilerler süreç bilmiyorum.merhaba bende yeniyim eşime azosperm dendi.tüp bebek için başvurduk ilk kez. Adetin 2. yada 3. günü hastaneye gitmem söylendi ne eşime ne bana hiçbir ilaç takviye verilmedi hormon testlerimi yaptırdım hsg çekindim smear verdim. tüp bebek süreci nasıl oluyor bilgi alabilirmiyim?
Yapabiliyorsanz bekletmeden yaptırın dedin, Rabbim kolaylığını verir inşallahBenim de 0.4 çıktı Dr direk tüp bebek tedavisi dedi
teşekkur ederimMerhaba azospremde süreç daha farlkı ilerliyor diye biliyorum. Eşinizin ilk önce ilaç takviye vs kullanıp daha sonra mikro tese ameliyatı olması lazım. Doktorunuz sizi adetin ikinci günü çağırdysa rahim duvar kalınlığınıza bakmak içindir diye düşünüyorum. İğnelere başlamanız da adetin 2. Ya da 3. Günüyle oluyor ama sizin azospermi olduğu için nasıl ilerler süreç bilmiyorum.
Size takviye vermeme nedenlerini bilmiyorum ama zaten bu tedavide kişiye özel olduğu için doktorunuz size uygun ilacı zaten verir.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Ben daha transfer olmadım bilmiyorum canımTransfer sonrası kasik ağrınız var mı benim bugün 3. Günüm sağ kasik ağrım var da normal mi bilemedim. 3. Gün transferi oldum tek embriyo.
Doğal siklus benim ki ilaçsızYumurta filan toplandı bende donduruldu transfer için bekliyoruz bugün ikinci kontrolüm vardı progesteron bakıldı pazartesi doktor gorcm dedi yine
Bende bugün progesteron baktırdım ama 5 buçuk çıkmış dedi doktorum ne demek olduğunu hiç bilmiyorumTransfer sonrası kasik ağrınız var mı benim bugün 3. Günüm sağ kasik ağrım var da normal mi bilemedim. 3. Gün transferi oldum tek embriyo.
Benim de peşmbe toplanmıştı dün 1 tane yumurtam döllenmişti bugün bölünme işlemi gerçekleşmiş dediler yarın yine arayacaklar gidişat iyi olursa pazartesi transfer olur, çok tedirginim
Transfer olmuşmuyduBende bugün progesteron baktırdım ama 5 buçuk çıkmış dedi doktorum ne demek olduğunu hiç bilmiyorum
Hayır olmadı dahaTransfer olmuşmuydu
Hmm bnde bilmiyorum ki ama rahim duvarı kalınlığı ile ilgili olabilirHayır olmadı daha
Embroyunn kaçıncı günüHayır olmadı daha
Dondurulmuş embriyo. Transferi yapılacakEmbroyunn kaçıncı günü
He evet doğru demiştinizDondurulmuş embriyo. Transferi yapılacak
Benim de hiç bilgim yok ki yorum yapamıyorumİlaç filan da vermedi doktor hiç doğal siklus yapalım dedi ama bnm kafam çok karışık ya dondurulmuş embriyoda progesteron 1.5 altında olmasi lazım deniliyor ama
Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahİlaç filan da vermedi doktor hiç doğal siklus yapalım dedi ama bnm kafam çok karışık ya dondurulmuş embriyoda progesteron 1.5 altında olmasi lazım deniliyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?