Tüp bebek transfer

Eşimde sperm değerleri baya düşüktü ilk o yüzden başladık tedaviye
Daha sonra benm pkos olduğumu öğrendik o şekilde problemimiz
Sizin neyden kaynaklı
merhaba bende yeniyim eşime azosperm dendi.tüp bebek için başvurduk ilk kez. Adetin 2. yada 3. günü hastaneye gitmem söylendi ne eşime ne bana hiçbir ilaç takviye verilmedi hormon testlerimi yaptırdım hsg çekindim smear verdim. tüp bebek süreci nasıl oluyor bilgi alabilirmiyim?

İlk önce yumurta geliştirici iğneler kullanıyorsunuz o arada bn vitamin takviyeleri almıştım eşim de almıştı. Daha sonra yumurtalar istenilen olgunluğa geldiğinde çatlatma iğnesi vuruluyorsunuz sonra opu işlemi oluyor yumurta toplama aynı gün eşiniz de sperm veriyor ve döllenme işlemi gerçekleştiriliyor 2 günde bir araniyorsunuz embriyolog tarafından bilgi veriliyor embriyo hakkında doktor gerek görürse dondurma işlemi oluyor yada taze transfer oluyorsunuz 12 gün sonra kanda gebeliğe bakılıyor umarım yardımcı olabilmişimdir her şey gönlünüzce olsun

Merhaba azospremde süreç daha farlkı ilerliyor diye biliyorum. Eşinizin ilk önce ilaç takviye vs kullanıp daha sonra mikro tese ameliyatı olması lazım. Doktorunuz sizi adetin ikinci günü çağırdysa rahim duvar kalınlığınıza bakmak içindir diye düşünüyorum. İğnelere başlamanız da adetin 2. Ya da 3. Günüyle oluyor ama sizin azospermi olduğu için nasıl ilerler süreç bilmiyorum.
Size takviye vermeme nedenlerini bilmiyorum ama zaten bu tedavide kişiye özel olduğu için doktorunuz size uygun ilacı zaten verir.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Transfer sonrası kasik ağrınız var mı benim bugün 3. Günüm sağ kasik ağrım var da normal mi bilemedim. 3. Gün transferi oldum tek embriyo.

teşekkur ederim

Benim de peşmbe toplanmıştı dün 1 tane yumurtam döllenmişti bugün bölünme işlemi gerçekleşmiş dediler yarın yine arayacaklar gidişat iyi olursa pazartesi transfer olur, çok tedirginim

Bende bugün progesteron baktırdım ama 5 buçuk çıkmış dedi doktorum ne demek olduğunu hiç bilmiyorum

İlaç filan da vermedi doktor hiç doğal siklus yapalım dedi ama bnm kafam çok karışık ya dondurulmuş embriyoda progesteron 1.5 altında olmasi lazım deniliyor ama

Kızlar siz nerelerde yaptırıyosunuz tedavinizi?
Bende eylülde yaptıracağım çok kararsızım.
Sebepsiz olmuyor bizimde. Herşey çok iyi görünmesine rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…