Tüp bebek transfer

Kızlar siz nerelerde yaptırıyosunuz tedavinizi?
Bende eylülde yaptıracağım çok kararsızım.
Sebepsiz olmuyor bizimde. Herşey çok iyi görünmesine rağmen.
Bizimde sebepsiz bn İstanbul Acıbadem de yaptırıyorum şuanlik memnunum ilgli bir ekip ve doktorlarida tecrübeli benimde ilk denemm

Bizimde sebepsiz bn İstanbul Acıbadem de yaptırıyorum şuanlik memnunum ilgli bir ekip ve doktorlarida tecrübeli benimde ilk denemm

Hangi Acıbadem?
Ben Acıbadem Maslakta yaptırdım kontrolleri.
Bakalım eylülde bülent tıraşta istiyorum hayırlısı

Bu arada inşallah Allah gönlüne göre versin.
Rabbim sağlıklı hayırlı ikiz evlatlar nasip etsin sana ve hak eden herkese

Merhabalar , ben de bu ayın 7 sinde transfer oldum . Bugün 10 . Günüm iyi direndim ama bugün öğlen arası bir gaza geldim su içip sıkıştım idrar testi baktım negatif çıktı acaba erken mi baktım ? kanda test günüm cumartesi .. üç gün var daha ama modum çok düştü .. millet 6. 7. Günlerde görmüş idrarda … bana bir şeyler yazacak kimse var mi ? Toparlanmak istiyorum :)

Kızlar merhaba rahim filmi çektirdim bugün bu ay transfer olucakti ama olmadı rahim filminde hafif derece arkuat uterus çıktı ama umarım kötü bir şey yoktur aranızda böyle bişey yasiyan varmı ya kafam çok karisik

Daha transfer olmadım canım ama kötü düşünme bazi testler iyi sonuç vermiyor bence gününü bekle kan tahlilinde çıkar inşallah

Yaşım 34 , amh düşüklüğü nedeniyle prp ve egzozom uygulamaları yapıldı ilk adetim geçti 2. . Adette gelmemi söylediler ama kendiliğinden gebelikte oluşabiliyormuş umarım öyle olur
Yaa inşallah kendiliğindenden olur
Olmazsa da sıkmayın canınızı bu süreçte çok heyecanlı apayrı bir deneyim oluyor

Merhabalar su içip test yapmamanız lazımdı. 2 saat boyunca sıvı bir şey içmeden evdeki gebelik testleri doğru sonuç verebiliyor. Siz sabah ilk idrar ile test yapın. İnşallah Sonucunuz pozitif olur. Bende yarın 4. Gün emriyosu ile taze transfer yapılacak. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun

Yaa inşallah kendiliğindenden olur
Olmazsa da sıkmayın canınızı bu süreçte çok heyecanlı apayrı bir deneyim oluyor
Biliyor musunuz burada çok fazla zor yorucu bunaltıcı tarzında yorumlar var ancak ben tam tersini düşünüyorum bu bir yol, varacağın bir sonuç değil , bir süreç ve çok heyecanlı çok umutlu , ben baya olumlu baya pozitif bakıyorum :) biz eşimle doktora gittiğimizde herkes o kadar bıkkın duruyordu ki bekleme salonunda biz gülerek girdik çok güzel şeyler diledik çok güzel düşündük Allah en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşallah sizin gibi düşünüyorum

Yaşım 34 , amh düşüklüğü nedeniyle prp ve egzozom uygulamaları yapıldı ilk adetim geçti 2. . Adette gelmemi söylediler ama kendiliğinden gebelikte oluşabiliyormuş umarım öyle olur
Merhabalar, oncelikle dilerim saglikla guzel sonuclar alirsiniz ve emeginizin karsiligini kucaginizda gorurusunuzben de 34 yasindayim amh dusuk ( dun itibariyle tuplerimin kapali oldugunu ogrendim) ve insallah kasim ayinda bülent hocada tüp bebek baslayacagiz.
Sureclerinizi biraz anlatir misiniz bu pro ve egzozom nasil uygulandi ? Amh dusuklugu icin mi ?
Tesekkurler simdiden

Bende hep boyle yorumlar okuyorum ve uzuluyorum gercekten de stres, kaygi ve korku yasamak zorunda oldugum bir surec mi olmak zorunda mi diye, positif olmaya en cokta ihtiyacimiz oldugu bir an( eminim defalarca denemis uzun yillardir evli olan insanlar icin kolay degildir) ama benim /bizim amh dusuk ve rezerv bu surecin buyuk bir parcasidir ama yinede umutluyuz, gucluyuz ve bizim olan bize gelecektir Allahin izniyle

Kesinlikle öyle güzel düşünelim güzel olsun herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…