- 9 Aralık 2023
- 140
- 21
- 18
- 28
- Konu Sahibi bebiiiisss
Ayyy inşallaahh canım benimm şuan bir belirtin var mıı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bel ağrım ve bacak ağrım yine devam ediyor ama abartılacak bir şekilde değil arada bir adet olacakmışım gibi kasığıma sancı giriyor o kadar canım . Bir sürü erken gebelik testi yaptım kan vermediğim için merak etmiştim koyulaşma var mı diye bugün yine yaptım var gibi.. Paylaşayım sende bi bakar mısın? En alttakini bugün yaptım 15 günAyyy inşallaahh canım benimm şuan bir belirtin var mıı
Oyyy tabikide vaaarrr hemdee çok büyük faarrkkk vaar. Annesinin canııı sağlıkla gelsinnİlk ikisi 12.gündü. Üç ve dört 13.gün en son ki bugün yaptığım canım.
Ayyy inşallahhh canım benimmmOyyy tabikide vaaarrr hemdee çok büyük faarrkkk vaar. Annesinin canııı sağlıkla gelsinnsorması ayıp sizin ne probleminiz vardı tüp bebeğe başvurdunuz
artık gerçekten doğal gebelik kalmadı
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımAyyy inşallahhh canım benimmmSendende güzel haberleri almaya sabırsızlanıyorum
Canım aslında eşimde de bende de sorun yoktu. Benim sadece tüplerimde tıkanıklık vardı. Ama daha önce gittiğim doktor birşey dememişti. En son gittiğim doktorum bunu bana söyledi. Ameliyat oldum. Sonra normal denedik ama olmadı. Sonrada tüp bebeğe geçtik işte
![]()
Amin inşallah canımmmAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım![]()
Amin canım benim amiinnnAmin inşallah canımmm6 yıl sonra Rabbim sağsalim kucağıma almayı nasip eder inşallah
Tabikide sanada nasip etsin.. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
![]()
Canım Merhaba sonucum çıkmış 15.günde 743 olmuş değerim sence nasıl ?Amin canım benim amiinnn
Bence iyi aşkım bu süreçte beslenmene ve dinlenmene çok dikkat et doktora ne zaman gidiceksinCanım Merhaba sonucum çıkmış 15.günde 743 olmuş değerim sence nasıl ?![]()
Çarşamba günü gidicem canım. Doktorumla görüştüm değerin güzel yüksek çıkmış dedi. İkiside tutunmuş olabilir dedi. Çarşamba günü bakıcaz artık dediBence iyi aşkım bu süreçte beslenmene ve dinlenmene çok dikkat et doktora ne zaman gidiceksin
Ayy allahım bana umut oluyorsuunn seenÇarşamba günü gidicem canım. Doktorumla görüştüm değerin güzel yüksek çıkmış dedi. İkiside tutunmuş olabilir dedi. Çarşamba günü bakıcaz artık dedi![]()
İnşallahhhh tutunmuşlardır canım yaAyy allahım bana umut oluyorsuunn seenyerim minikler inşallah tutunmuştur. Benim bugün moralim bozuk sabah kalktığımda adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor sonra geçiyor şimdide çok midem yanıyor. Hep regli belirtilerim
ama regli günümede 7 gün var bilmiyorum moralim bozuldu beklemek çok zor
7. Günüm bugün tranfer gününü sayarsak 8 17 haziranda kan ver dedi doktorum hiç evde test yapmadım sanırım yapmıcamdaİnşallahhhh tutunmuşlardır canım yaHiç moralini bozma. Sana demiştim benim transferden sonra bel bacak ağrım , adet olacakmışım gibi sancım oluyordu. Ben hissediyorum güzel haber alıcaksın inanıyorum
Yarın kan vericeksin demi canım ? Erken gebelik testi yaptın mı ? Kaçıncı günün transferden sonra ?
Bence de hiç yapma bende 12.güne kadar birşey yapmadım kan verdim sonra birşey dürttü hadi yapayım test dedim öyle önden öğrenmiş oldum7. Günüm bugün tranfer gününü sayarsak 8 17 haziranda kan ver dedi doktorum hiç evde test yapmadım sanırım yapmıcamdabenimde içimden bir ses oldu diyor hayırlısı olsunn
![]()
Allah razı olsun canım şimdiden duaların içinBence de hiç yapma bende 12.güne kadar birşey yapmadım kan verdim sonra birşey dürttü hadi yapayım test dedim öyle önden öğrenmiş oldumbende Salı günü öğrenmiştim sende Salı günü öğreneceksin Rabbimmm güzel haberler nasip etsin canım dua edicem
![]()
İnşallahhh canım benimmm inşallahhhAllah razı olsun canım şimdiden duaların içininşallah olur inşallahhh
Senin akıntın oldumu canım hiçİnşallahhh canım benimmm inşallahhh![]()
Belirtiler arasında yazıyor ama benim hiç yokİnşallahhh canım benimmm inşallahhh![]()