Tup Bebek Transferi Gerceklesen Ilk Gebelik Testini Bekleyen Kasim Ayi Anne Adaylari

Benimde 10 kasimda transferim oldu.yarin test gunum belim agriyo sanirim tutmadii.com korkuyorumm

ozman olumsuzu cagirma derim...Insallah hamilesidir...Guzel hbrlerini alir mutlu oluruz

İyi akşamlar kızlar giremedim netim olmadığından dün kan testi yaptırdım sonuç pozitif 854 çıktı Allaha şükürler olsun inş devam eder 15gün sonra kontrol var :KK46:
Maasaallh allah kucaginiza almayi nasip etsin darisi bizim basimiza

Inss ama belim agriyo ne bilim hic umut yok sanirum onceki negatiflerden kirtulamiyorum
Burda bircok bayanin bel ve kasik agrisi oluyor..Saglikli bir gebelik geciriyorlar...Bu belirtiler seni ne umutlandirsin ne olumsuzluga itsin...sonu iyi olmasi icin bol bol dua edelim ins

Belirtilere takılmayın kızlar transferin ertesi günü hafif kasık ağrısı batması oldu onun dışında hiçbi belirtim olmadı halada yok hatta adet olucam gün aynı adet döneminde yaşadıklarımı yaşadım halada bel karın ağrım oluyo en iyisi hiç düşünmemek

E="mucize33, post: 37847050, member: 636922"]Benimde 10 kasimda transferim oldu.yarin test gunum belim agriyo sanirim tutmadii.com korkuyorumm[/QUOTE]
Bugun belli olacaktı senin herhalde canım. Nasıl durum?

E="mucize33, post: 37847050, member: 636922"]Benimde 10 kasimda transferim oldu.yarin test gunum belim agriyo sanirim tutmadii.com korkuyorumm
Bugun belli olacaktı senin herhalde canım. Nasıl durum?[/QUOTE]
Maalesef negatif benimde belim agriyordu halada agriyo bende belirti sanmistim ama negatof olmasina ragmen hala agriyo.ama kisiden kisiye degisiyo ins senin pozitif olur canim.4. Denememde husran:KK42:

Cumartesi transferim oldu ve 4 gun yani dum kardesim 13 haftalik bebegine dusuk yapti kurtaj oldu mecburen hep onun yanındayım yatamiyorum kismet artik rabbim nasip ettiyse olur

Back
X