Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maasaallh allah kucaginiza almayi nasip etsin darisi bizim basimizaİyi akşamlar kızlar giremedim netim olmadığından dün kan testi yaptırdım sonuç pozitif 854 çıktı Allaha şükürler olsun inş devam eder 15gün sonra kontrol var![]()
Inss ama belim agriyo ne bilim hic umut yok sanirum onceki negatiflerden kirtulamiyorumozman olumsuzu cagirma derim...Insallah hamilesidir...Guzel hbrlerini alir mutlu oluruz
Burda bircok bayanin bel ve kasik agrisi oluyor..Saglikli bir gebelik geciriyorlar...Bu belirtiler seni ne umutlandirsin ne olumsuzluga itsin...sonu iyi olmasi icin bol bol dua edelim insInss ama belim agriyo ne bilim hic umut yok sanirum onceki negatiflerden kirtulamiyorum
Inss canimm.yarin umarim bayramim olurBurda bircok bayanin bel ve kasik agrisi oluyor..Saglikli bir gebelik geciriyorlar...Bu belirtiler seni ne umutlandirsin ne olumsuzluga itsin...sonu iyi olmasi icin bol bol dua edelim ins
Insallah tum anne olmak isteyenleride senide benide rabbim guldursunInss canimm.yarin umarim bayramim olur
Bugun belli olacaktı senin herhalde canım. Nasıl durum?[/QUOTE]E="mucize33, post: 37847050, member: 636922"]Benimde 10 kasimda transferim oldu.yarin test gunum belim agriyo sanirim tutmadii.com korkuyorumm
Hem de ne zor geçiyor canım. Bugün 9.gün. Zor duruyorum kan vermemek için:)Mrb kızlar bende transferin 3. Gününü bitirdim,süre çok zor geçiyo Allah yardımcımız olsun
Hayirli sonuc alirsin insallahKan verdim yine:)
Sag ol bebeğim. İnsallah.Hayirli sonuc alirsin insallah
Sojucu aldinki cnmKan verdim yine:)