Tüp bebek transferi sonrası oksapar iğneyi kendi isteğiyle bırakan var mı ?

hatciiikk

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2022
66
28
8
Arkadaşlar ablalar yardım edin lütfen çok psikolojim bozuldu bu konuda .. transfer sonrası oksapar iğneyi kendi istediğiyle kullanmayı bırakan var mı aranızda

Hayır tabiki pozitif veya negatif sonuç almadan kesinlikle bırakmadım. Pozitif sonuçta doktor kes diyene kadar kullandım. Negatifte zaten tüm ilaçlar kesiliyor. Kan pihtilasmasi varsa bebek tutunmada zorlanır tutundu diyelim yeterli kan gitmediği için Allah korusun düşükle veya kalp durmasiyla sonuçlanır doktorunuza danışmadan ilacı kesmeyin önemli kan sulandiricj

Kendi isteğiyle ilaç bırakmak tüp bebek de delilik.
O ilaçlar sayesinde hamile kalıp, gebeliği devam ettiriyorsunuz, niye bırakmak istiyorsunuz ki?

Aşırı canım yanıyor psikolojik olarak çok kötü hissediyorum kendimi bu daha kötü değil mi

Doktorum 9 ay boyunca kullanmam gerektiğini söylüyor. Bir tane normal yolla olan bi kızım var onda pıhtılaşma gibi bi sorunum olmadı hiç ilaç kullanmadan dünyaya getirdim pıhtılaşmam olduğunu sanmıyorum zaten coraspin kullanıyorum o yeterli gelmez mi ki

Evet napıcam bilmiyorum

İğneyi kullanacaksınız mecbur.
yanlış anlamayın ama şımarıklık bu. Canınız acıyor diye düşük yapsanız o kuzuya yazık değil mi?
İğne fobim vardı, insan alışıyor o iğnelere. Zaten normal iğne gibi değil ki, oksapar yakmıyor bile. Coraspini zaten oksaparla beraber veriyorlar, tek başına yeterli olsa oksapara gerek duyulmazdı

yakmaz mı aşırı yakıyor karnım mos mor psikolojik olarak çok kötü etkilendim. Bu gün transferimin ikinci günü en azından sonucumu alana kadar sıkıcam dişimi. İki gündür de feci şekilde kasık ve bel ağrım var buda normal mi acaba

yakmaz mı aşırı yakıyor karnım mos mor psikolojik olarak çok kötü etkilendim. Bu gün transferimin ikinci günü en azından sonucumu alana kadar sıkıcam dişimi. İki gündür de feci şekilde kasık ve bel ağrım var buda normal mi acaba
15-16. haftaya kadar vuruluyor oksapar. Benim iğne vuracak yer kalmamıştı, iğneyi batırıyordum geri zıplıyordu :) ama benim 2-3 iğnem vardı, haftada bir kalçadan proluton vuruluyordum.

Normal

15-16. haftaya kadar vuruluyor oksapar. Benim iğne vuracak yer kalmamıştı, iğneyi batırıyordum geri zıplıyordu :) ama benim 2-3 iğnem vardı, haftada bir kalçadan proluton vuruluyordum.

Normal
Sağlıklı olarak almışsınız bebişinizi sanırım çok sevindim 🥲 ilk denemenizmiydi

Belirtileriniz varmıydı acaba lütfen bana yardımcı olurmusunuz yaşadıklarınızı paylaşarak

Belirti olmaz onu söyleyeyim çünkü hala ilaç alıyorsunuz.
Benim adet ağrım olmuştu pozitif sonuç aldım ama başka arkadaşım aynı ağrıları yaşayıp negatif sonuç aldı.
Kimi ağrı hissetmeden pozitif görüyor, kimi ağrı yaşamıyor negatif alıyor. İlaçlardan dolayı belirti olmuyor

Transfer gününü saymazsam bugün daha 2. Günüm az önce su gibi ıslanmış çamaşırım ve afedersiniz çok çok az sarı renkli bişey gelmiş iyi mi kötü mü anlamadım

Belirti olmaz onu söyleyeyim çünkü hala ilaç alıyorsunuz.
Benim adet ağrım olmuştu pozitif sonuç aldım ama başka arkadaşım aynı ağrıları yaşayıp negatif sonuç aldı.
Kimi ağrı hissetmeden pozitif görüyor, kimi ağrı yaşamıyor negatif alıyor. İlaçlardan dolayı belirti olmuyor
Daha ilk denemem çok bilgisiz ve bilinçsizim

Benim de kan pıhtılaşmam yok fakat doktorum yine de vermişti . Göbeğim mor değil siyahtı bildiğiniz . Geniş bir alana yayılmısti . Fakat keşke morluk devam etseydi de ben düşük yapmasaydim . Doktorunuz aksini söyleyene kadar ilaçlarınızı kullanın .

Back
X