tüp bebek transferi sonrası yaşananlar!!!

Kizlar merhaba benimde 3. Tup bebek denemem dun transfer islemi yapildi ve 3 embriyo transfer edildi 3.gun enbriyosu benim gibi sonuc bekleyen arkadaslar neler yapiyorsunuz nasil besleniyoraunuz

Kizlar merhaba benimde 3. Tup bebek denemem dun transfer islemi yapildi ve 3 embriyo transfer edildi 3.gun enbriyosu benim gibi sonuc bekleyen arkadaslar neler yapiyorsunuz nasil besleniyoraunuz
Ben gecen gun yaptim ve pozitifi gordum ilk defa
Canim bol bol su ic,hergun haslanmis yumurta,yogurt,süt,bol meyve,findik,ceviz,ananas ye.ben bunlari yaptim ve cok sukur pozitif.ve tavsiyem surekli yatma metabolizmanin calisir durumda olmasi lazimmis.yat dinlen tabiki ama sureklu yatmamani tavsiye ederim.diger ikisinde ben hic kalkmadan yattim tutmadi.bunda rahattim oturdum gezdim yattim tuttu.

canim oncelikle hayirli olaun saglikla sihatle kucagina alirain insallah rabbim nasip ederde bende insallah pozitif haberi alirim tavsiyelerin icin cok tesekkurler

canim oncelikle hayirli olaun saglikla sihatle kucagina alirain insallah rabbim nasip ederde bende insallah pozitif haberi alirim tavsiyelerin icin cok tesekkurler
Rabbim sana ve tum isteyenlere tez zamanda hayirlisiyla saglikli bebisler nasip etsin insallah.ben 5 senedir bekliyorum cnm.herseyden once sabir gerekiyor.rabbim kucaklarimizi bos birakmasin insallah.sakin stres yapma rahat olmaya calis.saglikli beslen iyi dinlen.bol sans

Bende 11senedir bekliyorum sana kac embriyo ve kacinci gun embriyosu transfer edildi canim

Sen neler yapiyorsun transferden sonra.su da aklima geldi ben daha once bilmiyordum cay ,kahve ve bitki cayi ozellikle icme.nane maydonoz yeme cnm

Kizlar merheba ben Azerbaycandan katiliyorum. Bugun transferin 8.gunum. Etrofem ve crinone jel kullaniyorum.4.gunumde idrarda yanma ve az mikdarda kan oldu. Hemshirem progynex igne kullanmami onerdi. Bazi hastalarda bele ola biliyormush. Bele olub pozitif cikan varmi. Ilk denememdi cok korkuyorum.

bnm de dun okdu transferim dunden beri istirahattayim cok dikkat ediorum ama esim denecek gicimle qz once agir laflarla tartistik kalp tisim hizlandi stres can sikinti bebego etkilermi suan cok korkuyom bisy olurmi.morelim cok bozuj

bnm de dun okdu transferim dunden beri istirahattayim cok dikkat ediorum ama esim denecek gicimle qz once agir laflarla tartistik kalp tisim hizlandi stres can sikinti bebego etkilermi suan cok korkuyom bisy olurmi.morelim cok bozuj
ıns allah pozitif olur canım kendini sinir etmemeye çalış esiniz ciddiyetini farkında değil herhalde şuanda sizin morale ihtiyacınız var suan bunu kafaya taktikca daha çok strese giriyorsun rahat olmaya çalışın

Ben de transferimin 5. Gününde aynı şeyi yaşamıştım. Hatta niye evlendim niye bu adamdan çocuk sahibi olmaya çalışıyorum bile demiştim kendi kendime. Küçücük bir şey yüzünden çıkmıştı oysa tartışma. Sonra da ağlaya ağlaya uyumuştum, tutmadı diye. Şimdi 26 haftalık hamileyim. İnşallah sen de pozitifİ görürsün cnm, ama kavga etmekten de kaçın lütfen.

mesaj8 okurkan valla heyecandan oldum tuadi diyecen die..cok sukur tutmis cnmm kendim gibi mutlu oldumm..suan aynibsusuncede nde degmeyecek insandan bide ilacla cnm yanarak cocuk veriyorm yaranamiom

mesaj8 okurkan valla heyecandan oldum tuadi diyecen die..cok sukur tutmis cnmm kendim gibi mutlu oldumm..suan aynibsusuncede nde degmeyecek insandan bide ilacla cnm yanarak cocuk veriyorm yaranamiom
Canım, erkekler maalesef böyle. 2 haftadır erken doğum riskim var. O zamana kadar eşim de kendini hamile hissediyordu o seni ve çektiğin sıkıntıları maalesef anlayamıyor. Sen kendini düşünmek zorundasın. İnşallah güzel haberini de burdan paylaşırsın

insallah sozveriuorum hemen paylasa)

kizlar ne olur yardim edin bnm persembe gunj 2 de transferim oldu 2 .gunum bugun ve dun ve bugin esimle cok kotu durumdayiz yabi bosanma derecesinde bana bagiriyo hakaret ediyo bosanmakla tehtiti ediyo kalbim kut kit atiyo stres sinirr olsurmek istiyorum onu o derece sinir geliyo..embriyomdan korkuyorum.bisey olmaz demi bn durumdayke n surekli yattim arada bi dolasiyorum ama is asla almafm elime ona bisey oldu die korkuyorum tutmayacak die dahda 10 gun var cok kotuyum.kasigomda belimdr bi sizi agri var

Cnm sen odanı değiştir, ne derse desin cevap verme. O da gergin galiba tutacak mı diye düşünüyordur. Dua et, Allah a sığın. Ayetel kürsü oku bol bol.

bnm de bugun 5.gunum az once bi agkama krixi tuttu naail oldu anlamadm sanki yillardir aglamiom da bi anda bosaldi gibi icim hala hockiriyo belim de sap die batiyo bugun psikolim cok bozuk hergun annmdeyim evime yatma vakti gidiom esimi n isinden dolayi evden sogumuaum esimle oturasim yok sabah olsada annmin yanina gitsem diom

Yahu hem bebek isteyip hem neden üzerler bu adamlar sizleri hiç anlam veremiyorum gerçekten.. Allah huzurumuzu mutluluğunuzu bozmasın.. Aldığımız ilaç ve iğneler çok hassaslaştırıyor bizi. Duygusal ve kırılgan olmamız çok normal..
bu arada dikkat ediyorum transfer sonrası herkes hasta gibi yatıyor.. Arkadaşlar bizim yaşadığımız hastalık değil kesinlikle.. Doktorumla özellikle konuştum. Sürekli yatmak tembellestirdiğinden hasta moduna girilmemesi gerektiğini önemle vurguladı. Ağır iş yapmamak kaydıyla ve herhangi bir sağlık sorununuz yoksa normal hayatınıza devam edebilirsiniz dedi. Sadece kahve alkol ve sigarayı yasakladı o kadar..

Benim de dün transferim oldu kızlar. Yumurta toplandığı gün eşimle birbirimize girdik transfere kadar sürekli laf soktuk birbirimize. Transfer öncesi düzeldik çok şükür. Onlar bizi net bir şekilde anlamıyor ama bizde anlamıyoruz onları sanırım sonuçta bu çocuk sadece bizim değil onlarda o özlemi çeklyorlar ve gerginler. Biz De üstlerine gitmeyelim inşallah her şey güzel olcak. Bana da doktorum 3 gün evde dur ama sürekli yatma dedi kitap oku örgü ör vs gibi tavsiyeler verdi. Yatmak daha kötü hem psikolojisi bozuyo hem de Rahime kan gitmiyor hareketsizlikten. YouTube da doktorlari dinlendim yatanlarda stresten düşük oranı daha çok okuyormuş bilginize. Ben de evdeyim ama her an yatmıyorum oturuyorum evin içinde dolanıyorum mutfakta sandalyede oturuyorum falan. Zaten Rabbim izin verirse herşey olur. O yüzden pozitif olalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…