İnanın uyurken bile aklımda...
2 embriyodan ikisinde tuttu muArkadaşlar Merhaba,
Öncelikle bebek beklentisi içinde olan herkese Rabbimden hayırlı haberler sağlıklı evlatlar diliyorum.Bende cumartesi günü transfer yaptırdım.heyecanla 10.günün gelmesini bekliyorum.Benim ilk denemem.dondurulmuş embriyo transferi yapıldı 2 adet.çok sabır gerektiren bi süreç.zaman geçmek bilmiyor.Allahım hayırla sonuçlandırsın inşallah hepimizinkini..
2 embriyodan ikisinde tuttu mu
İnşallah bizde olumlu sonuçlar alırızMaalesef benim ilk transferim olumsuz sonuçlandı.iki embriyoda tutmadı.2 adet 5.gün embriyosu daha var.önümüzdeki ay bi aksilik çıkmazsa onlar transfer edilecek.az evvel başka bir arkadaş yanıt vermişti onun ki tutmuş.ama bilmiyorum kaç tane.
benim son günlere kadar hic belirtim olmadi, son gün olanlarin da hamilelikten olduğunu anca pozitif sonucu alinca anladim.Hiç belirti olmadan sonucu pozitif olan var mı?
Forumda yazılanları okuyorum belirtileri olanların genelde pozitif olmuş öyle moralim bozuldu ki bende hiç belirti yok diye tutunamadı diye düşündümbenim son günlere kadar hic belirtim olmadi, son gün olanlarin da hamilelikten olduğunu anca pozitif sonucu alinca anladim.
Bu sekilde düşünme derim benimle birlikte transfer olan bir arkadaş hiç belirtisi yokken pozitif sonuç aldı rabbim ol der olur sen bol bol dua et olumsuz fikirleri çıkar aklından ben kitap koyarak eli işi yaparak vakit gecidim ikinci günden sonra evde yalnızım hep girdik bir yola stres yapsakta yapnasakta olacağın önüne geçmeyiz arkadaşım benim dualarım seninle ve tüm isteyen arkadaslarimlaForumda yazılanları okuyorum belirtileri olanların genelde pozitif olmuş öyle moralim bozuldu ki bende hiç belirti yok diye tutunamadı diye düşündüm
Allah razı olsun güzel dilekleriniz için.peki transfer sürecinden sonra 12 gün hep yattınız mı?Bu sekilde düşünme derim benimle birlikte transfer olan bir arkadaş hiç belirtisi yokken pozitif sonuç aldı rabbim ol der olur sen bol bol dua et olumsuz fikirleri çıkar aklından ben kitap koyarak eli işi yaparak vakit gecidim ikinci günden sonra evde yalnızım hep girdik bir yola stres yapsakta yapnasakta olacağın önüne geçmeyiz arkadaşım benim dualarım seninle ve tüm isteyen arkadaslarimla
Canım yatmadan sürekli ilk 3 gün dikkat ettim sonrasinda evde yalnız olunca kalkıp yemek hazırladım yedim birde jelı uyguladıkları sonra evin içinde yürüdüm günlük sabah akşam bir kezde eczane ye gitim ilaç için sitede bahçeye indim dolandı spontan é kadınların yanına indim oturdum evde durup pek can sıkmadan ama hepimizin bünyesi farklı doktorun ne derse onu yap birde merkezde transferde sonra sadece Yarım saat yattım sonrasında eve geldik bu sekilde rabbim yardımcın olsunAllah razı olsun güzel dilekleriniz için.peki transfer sürecinden sonra 12 gün hep yattınız mı?
Canim merhaba naptin kan testi yaptin mi sonucu allein mi merakettimSelamlar, benim de ilk transferim tutmadı şimdi ikinciye deneyeceğiz. Estrofem + Progesteron kullanıyorum. Doktorumun söylediğine göre her ne kadar ispatlanmış bi şey olmasa da hashimoto hastalığı da tüp bebekte olumsuz sonuca yol açabiliyormuş ve bende de var hashimoto. Bu yüzden ilaç verdi ona da başlıyorum yarın, bir de d vitamini eksikliği çıktı onun için de destekleyici kullanmaya başlayacağım. Aklınızda olsun belki bir faydası olur bu ikisine bakmadıysa doktorunuz mutlaka söyleyin bence.
Merhaba canım, daha ikinci günüm bugün bakalım, dinlenme modundayım şimdilik ama çok sıkıldımCanim merhaba naptin kan testi yaptin mi sonucu allein mi merakettim
Bende de aynı belirtiler vardı ilkinde ama negatif oldu canım, ama burda bu belirtileri yaşayıp pozitif gören de olmuş. Çok dinlememeye çalış kendini. Vücut adet dönemimiz yaklaştığı için gebelik olmasa da olsa da bu belirtileri veriyormuş doktorum söylemişti bana. Umarım pozitifi görürsün, 3 gün kalmış hem :) kaçıncı denemendi ilk mi?Merhaba kizlarrr ben de8 gunumdeyim cok heycanliyim Ilk 3 Gun ara ara kasiklarima hafif agri girdi simdi sol kasigim da birazdaha sitdetli agrilar var Bel agrisida cabasi tabi Allahim hayirlisini nasip etsin son 2 gunum kaldi kan testine benim gibi hisettip pozitiffi gören varmi
2.denemem canim bende surekli dinlenme modundayim bende cok sıkildim ama yapcak bisey yok yarin sonucum belli olcak insallah hepimiz pozitif goruruz canimBende de aynı belirtiler vardı ilkinde ama negatif oldu canım, ama burda bu belirtileri yaşayıp pozitif gören de olmuş. Çok dinlememeye çalış kendini. Vücut adet dönemimiz yaklaştığı için gebelik olmasa da olsa da bu belirtileri veriyormuş doktorum söylemişti bana. Umarım pozitifi görürsün, 3 gün kalmış hem :) kaçıncı denemendi ilk mi?
İnşallah, güzel haberlerini bekliyorum2.denemem canim bende surekli dinlenme modundayim bende cok sıkildim ama yapcak bisey yok yarin sonucum belli olcak insallah hepimiz pozitif goruruz canim
Tesekkurler sende dikkat et yarin yazarim insallah sonucuİnşallah, güzel haberlerini bekliyorumKendine dikkat et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?