Canım burda yazını okudum inşallah dün güzel haberleri almışsındır Rabbim evladına kavuştursun bende beklemedeyim sonucu öğrenmek içinMerhaba,
Bende 19 agustos gecen cuma gunu trasnferim gerceklesti.2. gun transferi ve maalesef orta kaliteliydi bir tanesi 2 bir tanesi 6 hucreliydi. Bende ilk5-6 saat yattim onun disinda ayakta kendimi cok yormadan gecirmeye calsiyorum. bunun disinda yediklerime dikat etmeye calisyorum. Ancak 6 ay once biraktigim sigarayla birlikte aldigim kilolar suan tavan yapmis vaziyette hayattimda olmadigim kadar sisko hissediyorum kendimi. goguslerim cok gergin ve buyuduler ancak kilodan mi transferdenmi bilmek mumkun degil:) 30 agustos ta yapiyor olacagim testi dua etmekten baska birseyimiz yok ....
Kan tahlilinde ikiz oldugu nasil anlasiliyocanım bende tüp bebek yaptırdım transferden sonra akıntın, ağrın, sancın olur adet sancısı gibi gogüslerin siser benimde oyle olmustu transferden sonra 9. gün dayanamadım evte test yaptım 2. cizgiyi silik gordüm daha sonra kan tahlilinde ikiz gebelik oldugunu ogrendim hic takma kafana bol bol dinlen ve gerçekten bebisinin seninle olduguna inan :)
Merhaba,Canım burda yazını okudum inşallah dün güzel haberleri almışsındır Rabbim evladına kavuştursun bende beklemedeyim sonucu öğrenmek için
Uzulme canim inşallah hayırlı olur, ,benimde,iki,ci denemem,,,,bugun transferim oldu sadece bir yumurtam bolundu,,,3 gun ikinci,kalite embriyo bakalim inşallah banada hayırlı olurMerhaba,
uzun zamandan sonra yeniden forumdayim 30 agustos ta maalesef negatif sonucla bir yikim yasayip kendimi dunyaya kapadim Isime 4 el ile sarildim allahtan yeni cagin kadinlari kariyer diye bir oyuncaklari var!!!
Kasim ayinda ilk tup bebek tedavimden kalan 2 embriyo transferi yapilacak ancak kalitesi dusuk oldugu icin cokta umutlanmiyorum. olmadi ocak ayinda bir kere daha deniyor olacagim nereye kadar giderse.....
Rabbim 15 gun sonra cift cizgi gormeyi bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.Uzulme canim inşallah hayırlı olur, ,benimde,iki,ci denemem,,,,bugun transferim oldu sadece bir yumurtam bolundu,,,3 gun ikinci,kalite embriyo bakalim inşallah banada hayırlı olur
Aminnnnn canim cumlemiz inşallah, ,benimde ilkinde olmadi,,ikincide ise hersey cok yolunda olmasina ragmen 9,yumurtadan 4u dollendi,,ama biri,bolundu dondruldu,,bugunde transfer oldu inşallah nasip,,,basta cok,uzuldum orta kalite ama grade2 kalitede die,,ama dr uzulme kotu olsa transfer etmezdik dio,,rabbim neyi,nasip ederse onu yasicaz,,allah razi olsun duan icin,coook mutlu oldum,,isteyen,herkese rabbim,nasip,etsin,,sizde uzulmeyin ilk bende yasadim oduyguyu biliyorum sabir lazim inşallah guzel anne olucaz bizlerde hayırlı geceler diliyorumRabbim 15 gun sonra cift cizgi gormeyi bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Canım aynı gün olmuş transferimiz inşallah pozitifi görürüz kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildi.Aminnnnn canim cumlemiz inşallah, ,benimde ilkinde olmadi,,ikincide ise hersey cok yolunda olmasina ragmen 9,yumurtadan 4u dollendi,,ama biri,bolundu dondruldu,,bugunde transfer oldu inşallah nasip,,,basta cok,uzuldum orta kalite ama grade2 kalitede die,,ama dr uzulme kotu olsa transfer etmezdik dio,,rabbim neyi,nasip ederse onu yasicaz,,allah razi olsun duan icin,coook mutlu oldum,,isteyen,herkese rabbim,nasip,etsin,,sizde uzulmeyin ilk bende yasadim oduyguyu biliyorum sabir lazim inşallah guzel anne olucaz bizlerde hayırlı geceler diliyorum
Amin canm hepimiz birbirimize dua edelim benmde dün 3.gun embriyosu transfer edildi. Pozitifi görmek umidiyleArkadaşlar salı günü 1. Kalitede 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 5. Gün dualarınizi bekliyorum Rabbim yardımcımız olsun☺
Seninde hayırlı olsun,canim inşallah, ,benim 3gun ikinci,kalite embriyosu, ,,sadece 1i bolundu ve tek embriyo transferi oldu. Benim sizin nasilCanım aynı gün olmuş transferimiz inşallah pozitifi görürüz kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildi.
Aminnn inşallah rabbim hepimize hayırlı evlat nasip,etsinArkadaşlar salı günü 1. Kalitede 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 5. Gün dualarınizi bekliyorum Rabbim yardımcımız olsun☺
3.gün embriyosu 1 tane transfer edildi 2 tane donduruldu canmSeninde hayırlı olsun,canim inşallah, ,benim 3gun ikinci,kalite embriyosu, ,,sadece 1i bolundu ve tek embriyo transferi oldu. Benim sizin nasil
Hadi bakalim canim kismet benimde 3gun ama ikinci,kalitesi3.gün embriyosu 1 tane transfer edildi 2 tane donduruldu canm
Kaçıncı günün benm daha yeni 2.gun:)Hadi bakalim canim kismet benimde 3gun ama ikinci,kalitesi
Canim burda net kesik erken cvb yazamadim kusura bakma,,,persembe transfer oldu ogun sayilmiomus,,,4gunumKaçıncı günün benm daha yeni 2.gun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?