tüp bebek transferi sonrası yaşananlar!!!

Merhaba,
Bende 19 agustos gecen cuma gunu trasnferim gerceklesti.2. gun transferi ve maalesef orta kaliteliydi bir tanesi 2 bir tanesi 6 hucreliydi. Bende ilk5-6 saat yattim onun disinda ayakta kendimi cok yormadan gecirmeye calsiyorum. bunun disinda yediklerime dikat etmeye calisyorum. Ancak 6 ay once biraktigim sigarayla birlikte aldigim kilolar suan tavan yapmis vaziyette hayattimda olmadigim kadar sisko hissediyorum kendimi. goguslerim cok gergin ve buyuduler ancak kilodan mi transferdenmi bilmek mumkun degil:) 30 agustos ta yapiyor olacagim testi dua etmekten baska birseyimiz yok ....

Canım burda yazını okudum inşallah dün güzel haberleri almışsındır Rabbim evladına kavuştursun bende beklemedeyim sonucu öğrenmek için

merhaba arkadaşlar, iyi kalite 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi. transferden sonra ilk 3 gün, adet olacakmışım gibi karın bölgemde ağrılar oldu, sonra kesildi. göğüslerde hassasiyet vardı, ilaçlardan diyordum. 5. günü ağzımda küçük yaralar çıktı, inanılmaz kabız oldum, inanılmaz üşüdüm. ben hepsi ilaçlardan ve miskinlikten diyordum. 10 gün evdeydim, sadece 2 kere iğne için çıktım, bir kere de annemlere oturmaya gittim. hiç araba kullanmadım ama. kan vermeye gideceğim günden bir gece önce gece uyandığımda midem çok bulanıyordu. yine ilaçlar dedim. çok şükür pozitif sonucu aldık, hem de ikiz. midem hassas olduğu için galiba ilk günden beri bulanıyor. bir de arkadaşların yazdıklarını okudum da, crinone dan sonra yürümüşler genelde, ben en az 45dk-1 saat yatmaya özen gösterdim. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Arkadaşlar Merhaba,

17 eylülde 2.tüp bebek transferimi yaptırdım.ilki olumsuz oldu.bu transferimin 5+5 gününde ilk ultrasonuma girdim bi kese gözüktü.bebeği ve kalp atışlarını göremedik.1 hafta sonra yani 6+5 te gittik.bu defa 2.kese de belirmişti.ama diğerine göre küçüktü.ilk kese de çok net olmasa da bebeği gördük ama kalp atımı oluşmamış henüz.hamileliğimin pozitif olduğunu öğrendiğimden beri bekleyiş ve endişe içerisindeyim.acaba bebeğimi ya da bebeklerimin kalp atışlarını duyabilecek miyiz diye.bu durumları yaşamış tecrübrli arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum.

merhebalasr akadaslar uzun süreden sonra tekrar burdayım. gecen yıl bir aşılama ve bir tüp bebek denedik malesef olmadı. bakalım simdi yıne tedaviye basladık dualarınızı bekliyorum:)

Kan tahlilinde ikiz oldugu nasil anlasiliyo

Canım burda yazını okudum inşallah dün güzel haberleri almışsındır Rabbim evladına kavuştursun bende beklemedeyim sonucu öğrenmek için
Merhaba,
uzun zamandan sonra yeniden forumdayim 30 agustos ta maalesef negatif sonucla bir yikim yasayip kendimi dunyaya kapadim Isime 4 el ile sarildim allahtan yeni cagin kadinlari kariyer diye bir oyuncaklari var!!!
Kasim ayinda ilk tup bebek tedavimden kalan 2 embriyo transferi yapilacak ancak kalitesi dusuk oldugu icin cokta umutlanmiyorum. olmadi ocak ayinda bir kere daha deniyor olacagim nereye kadar giderse.....

Uzulme canim inşallah hayırlı olur, ,benimde,iki,ci denemem,,,,bugun transferim oldu sadece bir yumurtam bolundu,,,3 gun ikinci,kalite embriyo bakalim inşallah banada hayırlı olur

Uzulme canim inşallah hayırlı olur, ,benimde,iki,ci denemem,,,,bugun transferim oldu sadece bir yumurtam bolundu,,,3 gun ikinci,kalite embriyo bakalim inşallah banada hayırlı olur
Rabbim 15 gun sonra cift cizgi gormeyi bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Rabbim 15 gun sonra cift cizgi gormeyi bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Aminnnnn canim cumlemiz inşallah, ,benimde ilkinde olmadi,,ikincide ise hersey cok yolunda olmasina ragmen 9,yumurtadan 4u dollendi,,ama biri,bolundu dondruldu,,bugunde transfer oldu inşallah nasip,,,basta cok,uzuldum orta kalite ama grade2 kalitede die,,ama dr uzulme kotu olsa transfer etmezdik dio,,rabbim neyi,nasip ederse onu yasicaz,,allah razi olsun duan icin,coook mutlu oldum,,isteyen,herkese rabbim,nasip,etsin,,sizde uzulmeyin ilk bende yasadim oduyguyu biliyorum sabir lazim inşallah guzel anne olucaz bizlerde hayırlı geceler diliyorum

Canım aynı gün olmuş transferimiz inşallah pozitifi görürüz kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildi.

Canım aynı gün olmuş transferimiz inşallah pozitifi görürüz kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildi.
Seninde hayırlı olsun,canim inşallah, ,benim 3gun ikinci,kalite embriyosu, ,,sadece 1i bolundu ve tek embriyo transferi oldu. Benim sizin nasil

Slm benimde pazartesi transferim yapilacak.bu 3. Denemem.bu sefer digerlerinden farkli olarak yumurta toplama islemi sonra karnimda sivi birikmesi oldu.cok kotu birsey.fakat bu vücudun hirmonlari kabul ettigi anlamina geliyormus.digerlerinde boyle olmamisti.bu sefer umutluyum.insallah bebislerimiz bizlere tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…