Blastosist değildi, boyutlarıda transferden sonra doktor dedi bizde anlamadık bir dahada sormadım hiç biyerdede yazmıyor bu nedenle burdan sormuştumBen bu 9 mm ve 12 mm Oluşumu ilk defa duyuyorum bunlar transfer edilen embriyo Boyutları mıydı, bir de blastosist miydi?
sonuç negatif ne yazık ki ancak ardından hemen co-culture ile bir deneme daha yaptım ve sonuç HAMİLEYİM! ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜRpankreoflat dedi: ↑
Benim 8.günüm. Çok gerginim kızlar. Ara ara sinir küpü oluyorum sakinleşemiyorum. Geçmiyor zaman geçmiyor
Selam sonucun belli mi
inşaallah canımBenim de bugun transferimin ucuncu gunu. Iki tane A kalite embriyo transferi yapildi. Sag kasigim hep hafif hafif sizladi. Sol kasigim ise ilk iki gun sizladi. Herhangi bir lekelenme yasadim. Tek sıkıntı oldugum ignelerden (progestan ve hibor3500) her tarafim agriyor. Hic bir belirtiyi birseye yormuyorum. Allah nasip ederse 14 temmuzda testimi yapacagim. Umarim sonuclari guzel olur.
Sonuç nedirBenim de bugun transferimin ucuncu gunu. Iki tane A kalite embriyo transferi yapildi. Sag kasigim hep hafif hafif sizladi. Sol kasigim ise ilk iki gun sizladi. Herhangi bir lekelenme yasadim. Tek sıkıntı oldugum ignelerden (progestan ve hibor3500) her tarafim agriyor. Hic bir belirtiyi birseye yormuyorum. Allah nasip ederse 14 temmuzda testimi yapacagim. Umarim sonuclari guzel olur.
Sonuç nedir
Masallah. Benimde Yarın transfer gunum.İki tane kese gorundu. Allahin izni ile 8 agustosta kalp atislarini dinlemeye gidecegiz.
Masallah. Benimde Yarın transfer gunum.
İnsallah. Evim 9 saat uzaklıkta ama 2 gun dinlenip oyle yola cikcaz insallahhTransferden sonra mutlaka dinlenin ve stress yapmayin. Allah nasip ederse sonuclari guzel olur insallah.. Ben yazilan soylenen hic birseyi kendime yormadim. Sonucta herkeste farkli yasaniyor bu surec. Umarim guzel haberlerinizi aliriz
Cnm ben kızım olmadan önce 10 ayda 3 kez denedim sonra acele etmedim ama bu işte kadının yaşı önemli hata yaptım aslında. Doğumdan 4 yıl sonra dondurulmus larla olmadı 1 yıl sonra yeni bir tup bebek denedim oda olmadı yine 1 yıl sonra yani geçen ay dondurulmus larla denedim.bu sefer 1 yıl aralar vermem tayinimiz çıktı merkezimide degistirmek istemedim.öğretmen olduğum için mecbur yazı bekledim.aklinda baska sorular varsa çekinmeden sorabilirsin 2006 dan beri bu işin icindeyim.benda beta hcg verdim onun sonucunu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?