tüp bebek transferi sonrası yaşananlar!!!

pankreoflat dedi:
Benim 8.günüm. Çok gerginim kızlar. Ara ara sinir küpü oluyorum sakinleşemiyorum. Geçmiyor zaman geçmiyor
Selam sonucun belli mi
sonuç negatif ne yazık ki ancak ardından hemen co-culture ile bir deneme daha yaptım ve sonuç HAMİLEYİM! ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜR

Benim de bugun transferimin ucuncu gunu. Iki tane A kalite embriyo transferi yapildi. Sag kasigim hep hafif hafif sizladi. Sol kasigim ise ilk iki gun sizladi. Herhangi bir lekelenme yasadim. Tek sıkıntı oldugum ignelerden (progestan ve hibor3500) her tarafim agriyor. Hic bir belirtiyi birseye yormuyorum. Allah nasip ederse 14 temmuzda testimi yapacagim. Umarim sonuclari guzel olur.

inşaallah canım

Sonuç nedir

Masallah. Benimde Yarın transfer gunum.

Transferden sonra mutlaka dinlenin ve stress yapmayin. Allah nasip ederse sonuclari guzel olur insallah.. Ben yazilan soylenen hic birseyi kendime yormadim. Sonucta herkeste farkli yasaniyor bu surec. Umarim guzel haberlerinizi aliriz

Transferden sonra mutlaka dinlenin ve stress yapmayin. Allah nasip ederse sonuclari guzel olur insallah.. Ben yazilan soylenen hic birseyi kendime yormadim. Sonucta herkeste farkli yasaniyor bu surec. Umarim guzel haberlerinizi aliriz
İnsallah. Evim 9 saat uzaklıkta ama 2 gun dinlenip oyle yola cikcaz insallahh

Bayagi deneyimlisiniz galiba. Neler tavsiye edersiniz.. Benimde yas ileri oldugu icin isim zor... Hangi klinik ve doktor basarli oldunuz?

Merhaba ben de aranıza yeni katıldım. Transferin 5. Günundeyim. Dualarinizi bekliyirum insallah melegim tutunmustur. 32 yaşım. 3bucuk yıllık evliyim. Ilk tüp bebek dememiz

ben bugün transfer yaptim büyük bir heyecanla bekliyorum ben iki embriyo koydurmak istydm ama bir tane koyduk ikisini dndurduk bkalm snuc ne olck

Merhaba arkadaşlar banada dün transfer yapildi ilk tüp bebek denemem.dusunmek istemiyorum ama aklimdan çıkmıyor. Kasiklarimda adetmisim gibi agri war.normalmi acaba.we dunden beri surekli yatıyorum. Siz nasil gecirdiniz paylasirsaniz sewinirim.ne yapmam gerek yol yakinken onerileriniz warmi.

canim hayirlı olsun insaallah.hic bisey dusünme olumlu veya olumsuz.hamilelik belirtilerini yasiyosun aldigin hormon ilaclarindan dolayi.yat dinlen güzelce.tadını ciķar 12 günün:)) ins tutunur bebisin

Arkadaşlar ben yeni üyeyim.tüp bebek yaptırdım ,bugün 11.günüm göğüslerimde hiç hassasiyet yok olması mı gerek.hafif bel ağrısı var.sizce hamilemiyim.

mrb kızlar transfer sonrası gebe kalan varsa neler yaptınız neler yediniz neler yemediniz biraz anlatırmısınız yattınızmı mesala 12 gun boyunca lütfen yazarmısınız kızlar şimdiden teşekurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…