Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferimin bugün 7. Günü hiçbir belirtim yok ve içim bi tuhaf karamsarım yardım lütfen
cnm belirti yok diye uzulme sart degilmis...bu sekilde hamile olan cok varmis....benim korkum daha onceki negatif denemelerimde de adet agrisi olmustu...ama bu agrilari yasayip hamile olanda var....insan her halukarda korkuyor..iyiyi kendimize yakistiramiyoruz....hele bide daha once basarisiz olunca olumlu olmak zor oluyorbenim de bugun 6. gün hiç belirti yok şimdiden moralim bozuldu Rabbim isteyen herkese versin:18::18::18:
Çok tşk ederim bu benim 2. denemem ilkinde çok umutlandım ama kısmet olmadı şimdi test günü yaklaştıkca hayallerim azalıyo uyuyamaz oldum yaşım 30 sıkıntım tüplerimin 2side tıkalı olması içimi dökecek yer arıyorum aslında burayı hep okuyodum bende paylaşayım istedim
merhaba bebegin hayirli olsun cnm...benimde esimdeydi sorun mikro teseyle sperm alindi donduruldu.....3.gun iki embriyo tranfer edildi 6 ve 7 hucreli.....adet agrisi , kasıklarda agri ve batmalar var.......sende nasil belirtiler vardiBenımde ıkıncı denememde tuttu cnm yasım 31 bızımkı erkek faktörü inşallah olumlu cevabını tez zamanda duyururuz
merhaba bebegin hayirli olsun cnm...benimde esimdeydi sorun mikro teseyle sperm alindi donduruldu.....3.gun iki embriyo tranfer edildi 6 ve 7 hucreli.....adet agrisi , kasıklarda agri ve batmalar var.......sende nasil belirtiler vardi
sagol cnm....bende dua okuyorum rabbim insallah kabul eder..bebegini saglikla kucagina almani diliyorum cnmBende hıc ama hıc belırtı olmadı cnm .ben bunu bıraz suna yoruyorum benım adet donemi nde kasık karın gogus agrısı vs hıc sıkıntım olmaz.heralde adet donemınde bunları yasayanlar gebelik belirtisi olarakta aynısını yasıyorlar.inşallah bebeklerin sımsıkı tutunur sana.ben hergun elımı karnıma koyup 99 adet (ya mubdıu ile ya musavvıru) okuyorum. Adak adadım.bırde tavsiye ederim hersey allahın takdırı sonuçta.guzel sonuçlarını beklıyoruz
Benımde ıkıncı denememde tuttu cnm yasım 31 bızımkı erkek faktörü inşallah olumlu cevabını tez zamanda duyururuz
Sagol cnm....yarim saat sonra silik 2.cizgiyi gordum ama umutlanmiyorum.....sende ne gibi belirtiler var...bugun adet olacakmisim gibi yanma hissim var...gecen ay 8 inde adet olmustum....normalde yarın olmam gerekir ama ilaclardan olunmuyor sanirimAma daha çok erken sakın karamsarlığa kapılıp kendini üzme üzülmekte iyi gelmez benimde 3 gün sonra test günüm sabırla bekliyorum inşalllah test gününde sonucun iyi çıkar
Sagol cnm....yarim saat sonra silik 2.cizgiyi gordum ama umutlanmiyorum.....sende ne gibi belirtiler var...bugun adet olacakmisim gibi yanma hissim var...gecen ay 8 inde adet olmustum....normalde yarın olmam gerekir ama ilaclardan olunmuyor sanirim
Test günüm p.tesi cnm...umarım dedigin gibi olur cnm beklemek zor zor ...şu adet olucakmis gibi hisler beni cok korkutuyorBende pek bi belirti yok göğüslerim hafif acıyo ara ara kasık ağrım oluyo bende belirti arayışındayım evt adeti ilaçlar geçiktirebiliyorki inş adet olmazsın umarım ikimizde ve tüm isteyenlerde bebişlerimizi kucaklarına alırız senin normalde test günün ne zaman
Test günüm p.tesi cnm...umarım dedigin gibi olur cnm beklemek zor zor ...şu adet olucakmis gibi hisler beni cok korkutuyor
kıslar aynı kaderi paylasıyoruz benimde 3.günüm cok zor test gününü beklemek.yatıyorum acaba olucakmı kalkıyorum olacakmı acaba die(