Tüp bebek transferinde embriyo kataterde takılırsa

asel2434

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2024
105
51
18
38
Arkadaşlar ne kadar düşünmemeye çalışsan da canım sıkkın tüp bebek transferi oldun,transferden sonra embriyolog katateri kontrol etti ve ambriyonun kataterde kaldığını söyledi.tekrar yeni katater takıldı ve transfer yapıldı.böyle bir durum yaşayan oldu mu?sonuçlarınız nasıl oldu?

Daha önce takılan duymadım ama bu tarz durumlar için mikroskop altında inceleme yapılıyor tekrar bakılıyor,gözden kaçmaması için . Bu kontrol olduğuna göre demekki olasılık var canım , sakince bekle sonucu hayırlı sonuçlar inşallah

Evet mikroskop altında bakıp tekrar transfer yaptılar.teşekkür ederim güzel yorumunuz için,inşaallah olumlu sonuçlar alırız

Başıma gelmedi ama şimdi siz yorumu okuyunca anladım ne olduğunu. Doktor transferi yaptıktan sonra embriyolog gelip katateri aldi. laboratuvar kısmına geri döndü ve bir süre sonra temiz diye bağırdı. Beni ondan sonra masadan aldılar. Demek bu yuzdenmis.

Evet aynen öyle,o kontrolde takıldığını gördüler,sonra tekrar transfer yaptılar

Ben daha dün bu forumda aynı şeyi okudum bir başlık altında o başlığı bulabilirseniz birkaç kişi vardı başına gelen hatta pozitiffi gören var aralarında. Sadece benim anlamadığım transfer yapılırken tam geçiş anını bizde görüyoruz siz görmediniz mi mesela o anı sonradan katetalde kaldığı nasıl anlaşılıyor o zaman o gördüğümüz ne oluyor

Evet aynen öyle,o kontrolde takıldığını gördüler,sonra tekrar transfer yaptılar
Hakkinizda hayirlsi olsun. Üzmeyin canınızı. Bence pozitif olacak. Şöyle düşünün yavrunuz size kavuşmak icin ikinci kez doktoru zorluyor. Farkedilmeyedebilirdi. İlle de anneme gönderin beni demiş:) sonucunuzu en az sizin kadar bende merak ediyorum şimdi. Hersey gönlünüzce olsun. Mutlaka bildirin olur mu

Aslında bizim gördüğümüz hava gibi bişeymiş,embriyo gözle görebileceğimiz büyüklükte değilmiş.o hava mı kabarcık mı artık ne diyorlarsa oradan anlıyorlarmış,bizim gördüğümüzde oymuş.doktor bu şekilde söyledi.o yüzden emin olmak için kontrol ediyorlarmış mikroskop altında.o zaman anlaşılıyormuş.evet ben de bir kaç kişiden duydum pozitif olmuş,inşaallah darısı benimle birlikte isteyen herkesin başına

Ayy inşaallah güzel dualarınız dilekleriniz için teşekkürler ederim.isteyen herkes kavuşsun hayırla sağlıkla.evet 9. Gün kan verecem inşaallah,buraya da yazacam mutlaka,olumlu olursa,en azından belki aynı durumu yaşayanlar için umut olur,boşuna endişelenmezler

Ters basınçla geri içeri kaçıyormuş, veya katatere yapişiyormuş ortamdaki sivi ve ile

Merhaba bana da kontrol ettiler, embriyolog bazen geri kaçma olabilir dedi. Endişe etmeyin, o kadar donmaya çözmeye dayanıyorlar bir şey olmaz çok dirençli bu bücürler güzel sonuçlar alalım hepbirlikte inşallah

Ay o katater bana transfer yapilirken vajinada kanama yapti kıpkırmızı kan gördüm transfer edildikten sonra doktor siliyordu ay o ne dedim bisey yok korkma dedi tabi 10 gün geçermi evham bilmem ne çok şükür pozitif ikizlerim oldu.
Olacağı varsa oluyor arkadasim kendini üzme Allah büyük hayırlısını versin

Evet gerçekten dirençliler ilk başta üzülmüştüm ama sonra bu durunu yaşayıp pozitif sonuç alanları duyunca içime su serpildi amin,inşaallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Maşaallah ne güzel,Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza

Merhaba,dün yani 9. Gün test verdim ,108 çıktı çok şüküryarın tekrar kan verceğim,ona göre sağlıklı mı değil mi belli olacak sanırım.yıllardır hep olumsuz haber aldığımdan,netleşince ancak tam olarak sevinebileceğim galiba.dualarınızı beklerim sizlerin de

Merhaba sonucunuz belli oldumu
Merhaba,dün yani 9. Gün test verdim ,108 çıktı çok şüküryarın tekrar kan verceğim,ona göre sağlıklı mı değil mi belli olacak sanırım.yıllardır hep olumsuz haber aldığımdan,netleşince ancak tam olarak sevinebileceğim galiba.dualarınızı beklerim sizlerin de sizin 5. Gün müydü bugün

Hayırlı olsun çok sevindim ben de 100 le öğrenmiştim sağlıkla ilerlesin dua edelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…