Daha önce takılan duymadım ama bu tarz durumlar için mikroskop altında inceleme yapılıyor tekrar bakılıyor,gözden kaçmaması için . Bu kontrol olduğuna göre demekki olasılık var canım , sakince bekle sonucu hayırlı sonuçlar inşallah
Evet aynen öyle,o kontrolde takıldığını gördüler,sonra tekrar transfer yaptılarBaşıma gelmedi ama şimdi siz yorumu okuyunca anladım ne olduğunu. Doktor transferi yaptıktan sonra embriyolog gelip katateri aldi. laboratuvar kısmına geri döndü ve bir süre sonra temiz diye bağırdı. Beni ondan sonra masadan aldılar. Demek bu yuzdenmis.
Ben daha dün bu forumda aynı şeyi okudum bir başlık altında o başlığı bulabilirseniz birkaç kişi vardı başına gelen hatta pozitiffi gören var aralarında. Sadece benim anlamadığım transfer yapılırken tam geçiş anını bizde görüyoruz siz görmediniz mi mesela o anı sonradan katetalde kaldığı nasıl anlaşılıyor o zaman o gördüğümüz ne oluyorArkadaşlar ne kadar düşünmemeye çalışsan da canım sıkkıntüp bebek transferi oldun,transferden sonra embriyolog katateri kontrol etti ve ambriyonun kataterde kaldığını söyledi.tekrar yeni katater takıldı ve transfer yapıldı.böyle bir durum yaşayan oldu mu?sonuçlarınız nasıl oldu?
Hakkinizda hayirlsi olsun. Üzmeyin canınızı. Bence pozitif olacak. Şöyle düşünün yavrunuz size kavuşmak icin ikinci kez doktoru zorluyor. Farkedilmeyedebilirdi. İlle de anneme gönderin beni demiş:) sonucunuzu en az sizin kadar bende merak ediyorum şimdi. Hersey gönlünüzce olsun. Mutlaka bildirin olur muEvet aynen öyle,o kontrolde takıldığını gördüler,sonra tekrar transfer yaptılar
Aslında bizim gördüğümüz hava gibi bişeymiş,embriyo gözle görebileceğimiz büyüklükte değilmiş.o hava mı kabarcık mı artık ne diyorlarsa oradan anlıyorlarmış,bizim gördüğümüzde oymuş.doktor bu şekilde söyledi.o yüzden emin olmak için kontrol ediyorlarmış mikroskop altında.o zaman anlaşılıyormuş.evet ben de bir kaç kişiden duydum pozitif olmuş,inşaallah darısı benimle birlikte isteyen herkesin başınaBen daha dün bu forumda aynı şeyi okudum bir başlık altında o başlığı bulabilirseniz birkaç kişi vardı başına gelen hatta pozitiffi gören var aralarında. Sadece benim anlamadığım transfer yapılırken tam geçiş anını bizde görüyoruz siz görmediniz mi mesela o anı sonradan katetalde kaldığı nasıl anlaşılıyor o zaman o gördüğümüz ne oluyor
Ayy inşaallahHakkinizda hayirlsi olsun. Üzmeyin canınızı. Bence pozitif olacak. Şöyle düşünün yavrunuz size kavuşmak icin ikinci kez doktoru zorluyor. Farkedilmeyedebilirdi. İlle de anneme gönderin beni demiş:) sonucunuzu en az sizin kadar bende merak ediyorum şimdi. Hersey gönlünüzce olsun. Mutlaka bildirin olur mu
Ters basınçla geri içeri kaçıyormuş, veya katatere yapişiyormuş ortamdaki sivi ve ileBen daha dün bu forumda aynı şeyi okudum bir başlık altında o başlığı bulabilirseniz birkaç kişi vardı başına gelen hatta pozitiffi gören var aralarında. Sadece benim anlamadığım transfer yapılırken tam geçiş anını bizde görüyoruz siz görmediniz mi mesela o anı sonradan katetalde kaldığı nasıl anlaşılıyor o zaman o gördüğümüz ne oluyor
Merhaba bana da kontrol ettiler, embriyolog bazen geri kaçma olabilir dedi. Endişe etmeyin, o kadar donmaya çözmeye dayanıyorlar bir şey olmaz çok dirençli bu bücürlerArkadaşlar ne kadar düşünmemeye çalışsan da canım sıkkıntüp bebek transferi oldun,transferden sonra embriyolog katateri kontrol etti ve ambriyonun kataterde kaldığını söyledi.tekrar yeni katater takıldı ve transfer yapıldı.böyle bir durum yaşayan oldu mu?sonuçlarınız nasıl oldu?
Evet gerçekten dirençlilerMerhaba bana da kontrol ettiler, embriyolog bazen geri kaçma olabilir dedi. Endişe etmeyin, o kadar donmaya çözmeye dayanıyorlar bir şey olmaz çok dirençli bu bücürlergüzel sonuçlar alalım hepbirlikte inşallah
Maşaallah ne güzel,Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinAy o katater bana transfer yapilirken vajinada kanama yapti kıpkırmızı kan gördüm transfer edildikten sonra doktor siliyordu ay o ne dedim bisey yok korkma dedi tabi 10 gün geçermi evham bilmem ne çok şükür pozitif ikizlerim oldu.
Olacağı varsa oluyor arkadasim kendini üzme Allah büyük hayırlısını versin
Merhaba sonucunuz belli oldumuMaşaallah ne güzel,Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsindarısı başımıza
Merhaba,dün yani 9. Gün test verdim ,108 çıktı çok şükürMerhaba sonucunuz belli oldumu
Hayırlı olsun çok sevindim ben de 100 le öğrenmiştim sağlıkla ilerlesin dua edelim birbirimizeMerhaba,dün yani 9. Gün test verdim ,108 çıktı çok şüküryarın tekrar kan verceğim,ona göre sağlıklı mı değil mi belli olacak sanırım.yıllardır hep olumsuz haber aldığımdan,netleşince ancak tam olarak sevinebileceğim galiba.dualarınızı beklerim sizlerin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?