A asel2434 Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2024 105 51 18 38 Pazar 18:13 Konu Sahibi Konu Sahibi asel2434 #21 karamsar3 .!.: Evet benimde 5. Günüm Genişletmek için tıkla... Ben 5. Gün test yapmıştım,çıkmamıştı hiç.inşaallah hepimiz güzel sonuçlar alırız,emeklerimiz boşa gitmez
karamsar3 .!.: Evet benimde 5. Günüm Genişletmek için tıkla... Ben 5. Gün test yapmıştım,çıkmamıştı hiç.inşaallah hepimiz güzel sonuçlar alırız,emeklerimiz boşa gitmez
A asel2434 Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2024 105 51 18 38 Pazar 18:15 Konu Sahibi Konu Sahibi asel2434 #22 Miniksercemmm .!.: Hayırlı olsun çok sevindim ben de 100 le öğrenmiştim sağlıkla ilerlesin dua edelim birbirimize Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim,inşaallah güzel yükselerek devam eder siz de sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi sonra da darısı başıma.evet dualaşalım
Miniksercemmm .!.: Hayırlı olsun çok sevindim ben de 100 le öğrenmiştim sağlıkla ilerlesin dua edelim birbirimize Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim,inşaallah güzel yükselerek devam eder siz de sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi sonra da darısı başıma.evet dualaşalım
A asel2434 Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2024 105 51 18 38 Pazar 18:17 Konu Sahibi Konu Sahibi asel2434 #23 karamsar3 .!.: Evet benimde 5. Günüm Genişletmek için tıkla... 5. Gün erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı benim.gönlünüzü ferah moralinizi yüksek tutun inşaallah güzel sonuçlar alırsınız
karamsar3 .!.: Evet benimde 5. Günüm Genişletmek için tıkla... 5. Gün erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı benim.gönlünüzü ferah moralinizi yüksek tutun inşaallah güzel sonuçlar alırsınız
M Miniksercemmm Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2025 515 264 18 36 Pazar 18:18 Konu Sahibi Konu Sahibi asel2434 #24 asel2434 .!.: Çok teşekkür ederim,inşaallah güzel yükselerek devam eder siz de sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi sonra da darısı başıma.evet dualaşalım Genişletmek için tıkla... Amin insallah sağlıkla ilerlesin hamileligimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
asel2434 .!.: Çok teşekkür ederim,inşaallah güzel yükselerek devam eder siz de sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi sonra da darısı başıma.evet dualaşalım Genişletmek için tıkla... Amin insallah sağlıkla ilerlesin hamileligimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
K karamsar3 Üye Kayıtlı Üye 14 Şubat 2024 179 126 23 31 Pazar 18:30 Konu Sahibi Konu Sahibi asel2434 #25 asel2434 .!.: 5. Gün erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı benim.gönlünüzü ferah moralinizi yüksek tutun inşaallah güzel sonuçlar alırsınız Genişletmek için tıkla... Evet bende bugün yaptım öylesine çıkmadı zaten erken olduğuna emindim :)) cuma günü kanda baktırcam 10. Gün oluyo çıkar kesin :)
asel2434 .!.: 5. Gün erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı benim.gönlünüzü ferah moralinizi yüksek tutun inşaallah güzel sonuçlar alırsınız Genişletmek için tıkla... Evet bende bugün yaptım öylesine çıkmadı zaten erken olduğuna emindim :)) cuma günü kanda baktırcam 10. Gün oluyo çıkar kesin :)
A asel2434 Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2024 105 51 18 38 Pazar 18:38 Konu Sahibi Konu Sahibi asel2434 #26 karamsar3 .!.: Evet bende bugün yaptım öylesine çıkmadı zaten erken olduğuna emindim :)) cuma günü kanda baktırcam 10. Gün oluyo çıkar kesin :) Genişletmek için tıkla... Evet dayanamıyor insan :) o zamam cuma güzel haberlerinizi bekliyoruz
karamsar3 .!.: Evet bende bugün yaptım öylesine çıkmadı zaten erken olduğuna emindim :)) cuma günü kanda baktırcam 10. Gün oluyo çıkar kesin :) Genişletmek için tıkla... Evet dayanamıyor insan :) o zamam cuma güzel haberlerinizi bekliyoruz