tüp bebek transferini bekleyen veya yeni transfer olmuş arkadaşlar

Kızlar inşallah hepimiz kavuşuruz bebislerimize ben cok özledim gel artık bebegimmm gelllll gelllllll. Allah yardımcımız olsun

Canım benim de 5. gün... İlk günler batma vardı şimdi adet sancısı gibi bir ağrı..e2 ve progestan tahlili verdiniz mi?

Offff şimdi de ağlıyorum negatif sonuç için de pozitif sonuç için de ağlıyorum :: ağlak bişey oldum ben benim iki meleğim de tutunsa rabbim ,,
Hepimizin ikiz olur inşallal👼👼

Küçükmucize çok sevindim bugün merak ermiştim seni zamanı böyle geçirez birlikte dinlen şimdi 👼👼😇😇😇😇😇

Selam arkadaşlar bende sebepsiz infertelite yaşım 33 6 yıldır bebek istiyoruz geçen ay ilk denemem yapıldı ama tutmadı üç gün çok dikkat etmek gerekiyormuş ben ilk gün yattım ikinci günü işe gttim üçncü gün araçla giderken bir tümsekte hopladım tabiki rabbim isteseydi olurdu ama birazda dikkat şimdi nasipse salı ikinci tedaviye bailıycam silbaştan pendik medicine hospital rabbim hepimize nasip etsin inşallahh

Kırık leblebi e2 ve progesteron testi yaptırmadım dr da bahsetmedi bugün ağrım olmadı ama bugün de suratımda isilik gibi sivilceler belirdi ergenlik çağımda bile suratımda sivilce olmamıştı bilmiyorum ilaçlar yan etki diyorum. Bunların hiçbiri sorun değil değil pozitifi görsem 👼👼

merhaba ben de bugun transfer gununude sayarsak 9.gündeyim transferden sonraki, 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi banada ilk 3 gun karın şişliği gaz sancısı vb ağrılar oldu sonra hepsi bıttı sonra 7.ve 8.gun ates basması yaşadım hemde ne vucut ısım normaldi ama sonra bugun o da geçti şimdi baktım bugun regl olma gunum aslında korkuyormuyum evet ama Rabbim büyük sabrını da verir inşallah olursa da sabır gerek olmzsada zira..pazartesi test günüm az kaldı bakalım o güne durum ne olacak Rabbım hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar..

inşallah bebişlerin seninle kalmışlardır pozitif haberlerin olur inşş

Çocuk özlemi duyan benim diyordum..Her kesin çocuğu var benden başka diyordum..Burda ne çok çocuk için tedavi gören, çocuk sahibi olmak isteyen kadın varmış...Allah her kadına bu güzel duyguyu tatdırır inşaallah..

Masalzaman ben tüp bebek öncesi hsg taptırdım tüpler açılınca hamilelik ihtimali yüksek demişlerdi bende o ay 2 günde bir idrar testi regliye 2 gün kala bhcg testi sonuç negatif çok kötü bir aydı 10 yıl olmayan bir ay da olur sandım oysa bende başka bir sürü sorun çıktı labroskopi de çıktı neyse şimdi 2 melek içimde hiç test yapmayacağım test gününe kadar bile olsa içimde olduklarını düşünmek güzel 🍼🍼🍼🍼🍼

ben de test yapanlara çok kızıyorum.ama zaten 12günden önce idrarda çıkması mucize.bunu bilerek yapınca negatif çıkınca insan üzülmüyor.bunu bile bile test yapıp negatif çıktı ne yapacam diye üzülüp milletide üzenlere kızıyorum.transfer gününüde sayarsak yarın 8.günüm.ben cmrtesi yapıcam yani 9da.o olmadı 10.gün,11.gün.....

sanırım seninle aynı gün yapılmış transferlerimiz kaç adet embriyor kaçıncı gun embriyosuydu ? ben pazartesiye kadar test yapmayacağım karar aldım tabi reglı olmazsam ?

Arkadaslar bir de transferden sonra kaçıncı gün banyo yaptınız benim 5. gunüm artık dus almak istiyorum diğer başlıkları okudum ama karar veremedim siz ne dersiniz ne yapayım ???:26:

kızlar ben oğlumda sekizinci gün test yapmıştım silik çizgiyi görmüştüm sonra kan testinde bhcg 84 çıkmıştı.şimdi dördüncü gün bitti bakalım yine dayanamam test yaparım galiba ama elbette doğrusu 12. gün kan testi yaptırmak biliyorum.inşallah bu ay çok güzel haberler vereceğiz buradan birbirimize.

Arkadaslar bir de transferden sonra kaçıncı gün banyo yaptınız benim 5. gunüm artık dus almak istiyorum diğer başlıkları okudum ama karar veremedim siz ne dersiniz ne yapayım ???:26:

ben ikinci gün yaptım canım kimse banyo yapma demedi bana.İlkindede yapmıştım.:44:

benden 5.günde istemişlerdi evet e2 testi 300 çıkmıştı bır gunluk lucrin iğne vermişlerdi,senin kaç çıktı ve ne yaptınız?

Cnm ben 31 Ağustos sabahı transfer oldum Pazartesi e2 ve progestron testi verdim
E2=1814 Progestron = 144 hemşirem sonucu bildir dedi telefonla haber verdim cok güzel dedi??? Ama İnternet'e bakıyorum kimse 2. gün bu testi istememiş karşılaştırma yapamadım yani 

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…