- Konu Sahibi Kucukmucize
-
Kızlar bugün bir değişik kalktım sabah. Yüreğim dolu her an ağlayamaya hazır birde bu sabah bulantım çoktu şimdi geçti ama herhalde ilaçlar böyle yapıyor sizde de böyle şeyler oluyormu? Kasık ağrılarım bugün yok. Bakalım günler ilerledikçe nasıl olacak. Bugün 4. Gün
kızlar miniklerimi aldım geldim. 12 günlük bi süreç beni bekliyo
merhaba ben de bugun transfer gununude sayarsak 9.gündeyim transferden sonraki, 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi banada ilk 3 gun karın şişliği gaz sancısı vb ağrılar oldu sonra hepsi bıttı sonra 7.ve 8.gun ates basması yaşadım hemde ne vucut ısım normaldi ama sonra bugun o da geçti şimdi baktım bugun regl olma gunum aslında korkuyormuyum evet ama rabbim büyük sabrını da verir inşallah olursa da sabır gerek olmzsada zira..pazartesi test günüm az kaldı bakalım o güne durum ne olacak rabbım hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar..
Canım benim de 5. gün... İlk günler batma vardı şimdi adet sancısı gibi bir ağrı..e2 ve progestan tahlili verdiniz mi?
Masalzaman ben tüp bebek öncesi hsg taptırdım tüpler açılınca hamilelik ihtimali yüksek demişlerdi bende o ay 2 günde bir idrar testi regliye 2 gün kala bhcg testi sonuç negatif çok kötü bir aydı 10 yıl olmayan bir ay da olur sandım oysa bende başka bir sürü sorun çıktı labroskopi de çıktı neyse şimdi 2 melek içimde hiç test yapmayacağım test gününe kadar bile olsa içimde olduklarını düşünmek güzel 
ben de test yapanlara çok kızıyorum.ama zaten 12günden önce idrarda çıkması mucize.bunu bilerek yapınca negatif çıkınca insan üzülmüyor.bunu bile bile test yapıp negatif çıktı ne yapacam diye üzülüp milletide üzenlere kızıyorum.transfer gününüde sayarsak yarın 8.günüm.ben cmrtesi yapıcam yani 9da.o olmadı 10.gün,11.gün.....
kızlar miniklerimi aldım geldim. 12 günlük bi süreç beni bekliyo
Arkadaslar bir de transferden sonra kaçıncı gün banyo yaptınız benim 5. gunüm artık dus almak istiyorum diğer başlıkları okudum ama karar veremedim siz ne dersiniz ne yapayım ???:26:
benden 5.günde istemişlerdi evet e2 testi 300 çıkmıştı bır gunluk lucrin iğne vermişlerdi,senin kaç çıktı ve ne yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?