• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK,TSH, D VİTAMİNİ HAKKINDA?

Sky_sun

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
7.653
5.751
448
Hocam 3 aydır tsh değerim 0.006 ilaç kullanıyorum bir türlü düzelmedi, d vitaminime de baktırdım hocam vitamin d: 15.10 referans aralığı(30-80) düşük çıktı hocam bu değerlerimin dışındaki diğer tahlillerim normal 2 ay sonra merkezinizde nasip olursa tediye başlamayı planlıyoruz. eğer tsh ve d vitamin değerlerim düzelmezse tedaviye başlamamıza engel teşkil eder mi ? bu 3. tüp bebek denemem olacak teşekkür ederim hocam, iyi çalışmalar dilerim.

Hocam 3 aydır tsh değerim 0.006 ilaç kullanıyorum bir türlü düzelmedi, d vitaminime de baktırdım hocam vitamin d: 15.10 referans aralığı(30-80) düşük çıktı hocam bu değerlerimin dışındaki diğer tahlillerim normal 2 ay sonra merkezinizde nasip olursa tediye başlamayı planlıyoruz. eğer tsh ve d vitamin değerlerim düzelmezse tedaviye başlamamıza engel teşkil eder mi ? bu 3. tüp bebek denemem olacak teşekkür ederim hocam, iyi çalışmalar dilerim.
Merhabalar : embrio transferınden önce bu değerler duzeltılmelı. Eger duzelme bır sure alır ıse tüp bebek tedavısı yapılır-yumurtalarınız toplanıp ; embrıolar dondurulup ;bu degerler duzelınce embrıo transfer edılır. Bol sans dılerım.

Back